Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

andro penis

1568101114

Kommentarer

  • Indstillinger
    Forhuden bør vist være trukket tilbage.. ellers er det blot den du strækker...
  • Indstillinger
    Har i en måde til at beskytte penis hovedet til andropenis? for er ret følsom og kan mærke det gør ondt efter et stykke tid -.- Og har i en god metode at sove med den på? :-)
    Tænker 4 timer om dagen ik er det vilde det ville give pr md vel under 0.5 cm og lidt brede :) ?
  • Indstillinger
    Forhuden tilbage og så bare 7-10 omgange gazebind omkring til at holde det på plads. Sådan gør jeg og jeg har min extender på i 2 timer ad gangen 2 gange om dagen. Det tager lang tid at se resultater, men det er bedre end at gøre skade på sig selv. Det er en dårlig ide at sove med den på. Du skal helst kunne holde øje med farven og at du ikke bliver følelsesløs. Det er dårlige tegn.
  • Indstillinger
    Hej nicowo.
    Hvor længe har du været i gang?
    Du bør sætte trækstyrken så du ikke kan have den på mere end 1 - max 1,5 time pga blodforsyningen til pikhovdet.
    Har du haft den på under 100 timer bør du ikke køre med fuldt trækstyrke da du risikerer at skade din pik.
    Du kan forvente at den vokser alt fra 0,0025-0,0045 cm pr time.
    Har selv prøvet at sove med den på og det kan da lade sig gøre, men det er ikke et hit.

    Hej Powerdong.
    Hvor meget er du vokset?

    Jeg er tråd starter på den debat her på siden (Netdoktor) der hedder : større penis med extender/strækker under åben debat for mænd. Der er MANGE gode råd.
    I er begge velkommen i debatten som mest er vidensdeling jeg bruger den også selv som logbog.
    Jeg er selv på 633 timer og 2,3 cm længere og ca 1,4 cm mere i omkreds.
  • Indstillinger
    Jeg er vel vokset 2 cm på knap et år...
    Kigger lige i den anden debat der.
  • Indstillinger
    Nu har jeg fået anskaffet mig en Male edge istedet for andro. Og hold kæft hvor er det rart iforhold til komforten og kan lade huden blive fremme så det er til at holde ud ! :D
    - Nå men ang Male edge, kan jeg ik rigtig få den til at strække max, synes det virker umuligt eller er det bare mig? altså den strækker max og er i sidste hul men kan ik få den til at være på 2800 men kun omkring halv træk når man kigger efter rillerne ?
    Men tænkte på kan jeg godt have den på 4 timer om dagen og stadig vokse 0.5cm pr månede og holde en pause 2 gange om ugen og 5 dage på ? :-)
  • Indstillinger
    Hvordan går det med dine tal? Vokser den? og hvor mange timer er du oppe på nu?
  • Indstillinger
    Hej jeg prøver at samle alle der er i gang med at gøre pikken større (på alle måder) i den debat der hedder : få en større/længere og tykkere penis med en penisextender.
    Link :
    viewtopic.php?f=106&t=32031&p=166268#p166268.
    Mvh familiefar
  • Indstillinger
    Heey alle strækkere Haha :-D
    Jeg har et spørglsmål, jeg har brugt male edge et par måneder nu omkring 2/3 mdr. Ikke dagligt men omkring 3/4 gange ugeligt mellem 2/4timer dagligt. Men synes ikke han vokser ret meget, man kan sige han bliver en del længere slap efter træk men 2 til 3 dages pause krymper han tilbage igen, har god træk på nu på max men også lige den streg i midten engang imellem. min penis hud er os blevet lidt længere men gør mig ik det vilde først når han krymper tilbage til normalen. mit spørgsmål er så om skal jeg bruge den hverdag 4timer mindst før der sker noget seriøst eller flere timer? Ville gerne sove med den men bliver føleses løs så er ret svært, hvor meget træk under søvn evt?
    han er knap vokset 1cm slap og 0,3 i bredden

    Mit mål er at vokse 5cm i alt og breden 1,5/2cm hjæælp, ser frem til at høre fra jer :-)
  • Indstillinger
    Hej, jeg har brugt male edge i cirka 1år jeg synes det okay. Jeg bruger selv min 3-5 timer dagligt, de første 3-5 måneder gik det super hurtigt jeg voksede 4cm i stiv og omkring 2 i slap. Men jeg synes godt nok det gået ned af bakke de sidste par måneder jeg er kun vokset 4mm nogen der har haft andre problemer med at få den længere eller ved hvorfor det går så langsomt nu forhold til før

    Tak på forhold
    Mvh Madsen
Log in eller Registrér for at kommentere.