Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

andro penis

1356714

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 23 februar, 2016, 07:16
  • Indstillinger
    jeg spænder min så der en rille på begge sider tilbage på stroppen. Har tidligere spændt den helt til.... Op til sidst kunne man ikke mærke kalorius og blodet kunne ikke komme væk. Ubehageligt. Hvis du ikke har gået med den længe tar det lang tid at vænne sig til den.... Har selv ment jeg var en tålmodig mand.... Men det en prøve
  • Indstillinger
    Redigeret 23 februar, 2016, 07:15
  • Indstillinger
    Jeg har brugt min i omkring 4 måneder.. Men det har været meget on off da jeg har arbejdet en del også. Periodevis har jeg brugt den godt. Andre gange ikke ret meget... Måske i beggensnit en time om dagen hvis man ser samlet på det... Nu jeg startet igen og har den på om natten. Og vil være mere seriøs... Mit værktøj er blevet nok en cm længere... Men så blevet meget mere tyk... Og havde jeg været seriøs.. Så havde der været flere resultatater. Jeg spiser nu vig piller ved siden af får at få mere blod i systemet..... De piller gir et eller andet.... Selvom mange mener det ikke holder.... De gir ens tissemand mere volume og med træning så tror jeg det bliver godt..
  • Indstillinger
    Redigeret 23 februar, 2016, 07:15
  • Indstillinger
    Redigeret 23 februar, 2016, 07:14
  • Indstillinger
    Hej

    jeg har bemærket det med huden... Men i og med at hele penis er under stræk... Så vil huden også få en tur.. Har selv bemærket det. Alternativ kan du trække forhuden tilbage. Måske du kan kontrollere det bedre sådan. Personligt tror jeg jeg ville få sværere ved at gå med den.
  • Indstillinger
    Redigeret 23 februar, 2016, 07:14
  • Indstillinger
    Hej.
    Jeg har haft pauser med den da jeg har haft en del om ørerne...
    Men for mit vedkommende er den væsentlig tykkere og den er længere...
    Jeg er begyndt at spise vig piller. Røde penis piller, der kommer meget blod til med de piller. Jeg skal igang med at ha den på igen...
    Jeg kan godt anbefale dig de piller, vig piller... Var meget skeptisk men de virker på mig
  • Indstillinger
    Hej

    Ville lige skrive ind i debatten om male edge, jeg har nu brugt den cirka 2 uger, men jeg haft problemer med at bruge den, da jeg har været nød til at stramme den så hårdt at hovedet bliver blåt, lyder dog som om det er noget i måske har fundet en løsning på?
    Er bare lidt nervøs for om der kan ske noget ved det, og om jeg i så fald skal prøve at se om jeg kan retunerer min male edge nu.
Log in eller Registrér for at kommentere.