Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

andro penis

1246714

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det du omtaler der, har jeg prøvet flere gange. Og man bliver naturligvis lidt bange. Du skal spænde den godt til, men ikke for stramt. Heller ikke for løst... Du finder dit leje ved at mærke efter. Min er strammet godt til så jeg ved det sidder ordentligt.... Men sidder den for stramt kan blodet ikke komme retur. Det lidt ubehageligt
  • Indstillinger
    Ja lige præcis, jeg er nemlig nød til at stramme den nok til at blodet stopper/blokeres til dels, for at undgå at den strappen glider af, især hvis jeg skal have højere træk på (1200 +)
  • Indstillinger
    Tror der er noget tilvænning i det også. Men ved godt hvad du mener.
    Man kan købe en ekstra ting til male edge... En form for bandage som kan lindre der hvor stroppen sidder. Men jeg ved godt det du omtaler.
  • Indstillinger
    Ja okay, du har måske bare brugt den til trods for dette ? Prøver bare at vurdere hvor jeg skal gå herfra.
  • Indstillinger
    i mit tilfælde sidder den stramt. Men ikke for stramt og ikke for løst.
    Der er noget tilvænning i det også før den bliver et med dig
  • Indstillinger
    hej. Jeg igang igen med min penis efter en pause...
    Nu jeg væk hjemmefra en periode og har tiden... Bruger den 4 aftener. Satser på en del timer om aftene og og natten.... Tilvænning skal lige tilbage igen. Men det føles ok. Maks træk er der på og spiser penis plller ved siden af.
    Min penis er tykkere, det er den.. Men vil gøre mere ud af træningen. Var godt igang men indimellem kommer der arbejde og familie i vejen.

    Er der andre der har resultater efterhånden. Det et tålmodigt træning der skal til..... Men skal ikke give op......
  • Indstillinger
    Redigeret 23 februar, 2016, 07:14
  • Indstillinger
    Redigeret 23 februar, 2016, 07:13
  • Indstillinger
    Hej.
    Det du beskriver med at du ikke mærker trækket på samme måde. Sådan har jeg det også.. Nogle dage mærker man det mere end andre dage.
    Men din må trække alligevel selvom du ikke mærker det. Det må du næsten kunne se. Eller måle længden før træk og under træk. Jeg har haft samme tanker at lade det ligge. Men jeg vil fortsætte og træne og holde pauser indimellem. Udvidelse af muskel, scene, celledeling i penis kommer ikke på en dag. Har læst en del timer om det efterhånden. Det vil ta tid, blod, sved og tårer
  • Indstillinger
    Jeg købte en Jes extender for en måned siden. Jeg bruger den 3-6 timer om dagen og jeg vokser fint pt ca 3-4 mm oven i mine 17 cm på 100 timer. Det er timerne der tæller sammen med hvor meget træk der er på. Før jeg startede med extenderen brugte jeg en pumpe der over et par år har givet ca 1,5 cm i omkreds fra 12 til 13,5 (intet i længden) og med min extender er jeg på 100 timer fået ca 3mm mere til knap 14 cm. Mit 1. mål er de magiske 20 cm+. Ifølge alle pikberegnerne vokser man ca 0,0025 cm pr time i længden så ca 1000 pr 2,5 cm. Jeg er vokset lidt hurtigere ca 0,0035 cm pr time og holder det hele vejen når jeg mit første del mål (20 cm mangler 2,6 cm)på 220 dage. Endelige mål hvorefter jeg smider min extender ud er enorme 22 cm i stiv stand og 15 cm i omkreds og jeg er villig til at bruge flere år på det så jeg kan kneppe min kone med en kæmpe pik. I hører nærmere.
Log in eller Registrér for at kommentere.