Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

andro penis

1235714

Kommentarer

  • Indstillinger
    15 cm i omkreds..... ? Hold armen stiv
  • Indstillinger
    Ja 15 cm i omkreds er ifølge flere engelske ugeblads undersøgelser hvor damerne er blevet spurgt om omkreds ønsker. Og svaret var til vaginal orgasme var den størst ønskede omkreds ca 14,5 -15,5. De fleste var enige om at det var vigtigere med en bred pik end en lang, så længe den ikke var for kort (under 15). Der var 8% der ønskede 15,5 og opad.
  • Indstillinger
    lotte123lotte123
    Redigeret 13 oktober, 2013, 05:25
    Jeg gætter på, at det her må være en form for joke?

    Hvordan i alverden kan man ellers finde på at gennemgå diverse pinsler med et eller andet torturinstrument for at opnå nogle cm?

    Og så er det endda på baggrund af studier i nogle ugeblade??

    Hvad med om du ganske enkelt spurgte din kone, hvad der kunne gøre hende glad?

    Utroligt at der stadig findes mænd der tror, at hvis bare den størrelse er stor nok, så er kvinden lykkelig.

    Det er GØRRELSEN og altså slet, slet ikke den STØRRELSE det handler om.

    Men - det må være en plat vittighed det her, for der kan da ikke findes nogen fornuftigt tænkende mænd, der helt alvorligt tror, at den størrelse er det eneste, der tæller i et godt sexliv.

    Og jo - det er der vist desværre, og stakkels dem.

    Gad vist om det er de der i øvrigt fuldstændigt urealistiske pornofilm, der giver mænd de mindreværdskomplekser.
  • Indstillinger
    Jeg prøvede at sove med min extender i nat for først gang. Det var ikke et hit AV. Er der nogen der kender et godt trick til det? Der er jo mange gode timer om natten.
  • Indstillinger
    Hej lotte. Nej det er ikke en joke. Vi mænd har også brug for at føle os attraktive når vi er nøgne. Du bruger også næsten med garanti den ekstra gode bh når du skal forføre din partner for at få dine bryster til at fylde bedre. Alle ærlige kvinder siger at en stor er bedre end en lille bare vi mænd ikke tror at det er nok med bare en stor pik.
  • Indstillinger
    Næ, det gør jeg nu ikke. Min mand finder mig attraktiv nok, som jeg er - men selvfølgelig vil man gerne gøre noget for at være attraktiv, det kunne være ved at opretholde en god hygiejne, passe sin krop, så den ikke forfalder, få sit hår passet, bruge noget klædeligt og pænt tøj osv osv.

    Jeg mener mig nu ærlig nok - og min mand har endda haft et stort problem med en krummerik, der var så voldsom, at han i en længere periode - til han blev opereret, og naturligvis en tid efter - simpelt hen slet ikke kunne gennemføre samleje, men det forhindrede ham da ikke i at stadig kunne tilfredsstille mig.

    Han måtte i øvrigt aflevere nogle cm på den konto, men vi har da stadig et godt, tilfredsstillende og yderst positivt samliv, også selv om den blev noget mindre end jeg havde været vant til. Jeg skal i hvert fald ikke have byttet ham ud med en, der måske har et større udstyr, for jeg tror ikke at det i sig selv vil give mig en bedre seksuel tilfredsstillelse, for det er stadig slet ikke den størrelse, det handler om.

    Den størrelse ER altså totalt ligegyldig - i hvert fald for mig - og jeg er ret så sikker på, at jeg absolut ikke er alene om den holdning.

    Det handler udelukkende om selvtillid - at være god nok som den man ER, så jeg mener, man kommer langt længere ved i stedet at prøve at arbejde med det, der sidder mellem ørene.
  • Indstillinger
    Hej igen lotte. Havde din mand og dig kikket på en penis stræker frem for operation havde han nok ikke mistet de par cm han nu har. Da flere læger mener at en stræker kan fjerne en krummerik og udrette den op til 70%. Onani er også sjovere med begge vender :o)
  • Indstillinger
    Jeg undskylder mange gange - jeg fik slet ikke indtrykket af, at det handlede om en fysisk sygdom hos dig, som du vil prøve at rette op med det instrument. Jeg beklager, men jeg fik indtrykket af at det udelukkende handlede om noget kosmetisk - og en tro på at en stor pik løser alle problemer - og DET er faktisk sørgeligt. (På samme måde som en del kvinder tror, at hvis bare de får store bryster, så er deres lykke gjort).

    At min mand ikke behøver en kæmpe pik for at gøre mig, ham selv og eventuelt andre glade vedrører jo ikke den sag.

    Jeg vil gerne tro på, at man i salgsmaterialet - og de nævnte ugeblade - sin iver for at sælge de der instrumenter kan henvise til "læger", der fortæller at stadset kan rette op på en fysisk lidelse - og måske noget af det er rigtigt, det skal jeg ikke kunne sige, men jeg har noget svært ved at forestille mig, at der findes kompetente danske læger, der kan finde på at lokke fornuftige mænd på den galej. Hvis det var tilfældet, så ville man jo netop IKKE tilbyde operation, men i stedet foreslå at man forsøgte det andet.

    Og det kan jeg love dig for ikke skete i min mands tilfælde. Faktisk var de ret bekymrede over at overhovedet skulle operere ham, da han har en (anden) sygdom, der gør at han skal være på blodfortyndende medicin - og altså heller ikke kan tåle at ophøre med den medicin en tid før operationen, som ellers gerne benyttes ved alle operationer af patienter, der tager blodfortyndende medicin.

    Så jo - havde der været en anden mulighed, så var den i netop det tilfælde i den grad blevet forsøgt, for man var bestemt ikke glade for at skulle operere i et blodbad, så det blev ikke den nye, unge læge, der blev kastet ud i det projekt.

    Operationen forløb heldigvis uden problemer, men et senere problem med at forhuden nu er blevet for stor, har de altså afvist at tage sig af, da risikoen er for stor, men det kan vi jo også nemt klare med en penisring.
  • Indstillinger
    Min pik er da lidt skæv men ikke en krummerik. Dette indlæg ville måske have fået jer til at ladekniven ligge.

    Jeg indrømmer da at det ikke kun er for at knalde min kone med en kæmpe pik, men også for at bare at se godt ud uden tøj på.
  • Indstillinger
    Ja, men det ser da også vældigt troværdigt og tillidvækkende ud. Altså lige bortset fra, at det for mig at se er en reklame fra et firma, der sælger disse ting – og derfor skal tjene nogle penge, og helst så mange som muligt – og tja... så bliver det for mig lige pludselig noget mindre troværdigt; men sådan er vi så forskellige.

    Som jeg ser her i debatten øverst på side 5, så lader du til at være ganske godt udstyret, med en helt og aldeles normal gennemsnitsstørrelse, hvorfor det må handle om noget andet, siden det er vigtigt for dig at gennemgå disse lidelser, hvor du regner i millimeter.

    Jeg kan foreslå dig og din kone, at I river et par dage ud af kalenderen og tager en tur til Tyskland og oplever et af deres Badetherme – det er wellness for alle pengene; et sted, hvor man kan svømme, gå i diverse spabade og et antal saunaer.

    Men – for der er et men: Tyskerne er en hel del mere afslappede end danskerne, så disse steder er ofte ”beklædningsfrit område”, dvs. man er altså nøgne – og både mænd og kvinder befinder sig i samme område. Jeg kan fortælle dig, at der altså ikke noget mere usexet end en flok nøgne mennesker, der bader, går i sauna osv. det er vist kun i Danmark, at man straks tror, at den slags indbyder til det helt store sex-orgie. Der kommer alle typer – unge, ældre, tykke og tynde. Dog vil jeg mene, at den mere modne del af befolkningen nok er mest repræsentativ.

    Selvfølgelig kan man da ikke lade være med at se på de andre badende – jeg skal bestemt ikke gøre mig bedre end det, og jeg kan garantere dig, at selv jeg er blevet noget paf over, hvor små rigtigt mange mænds tissemand altså er. Og jo, den ”skrumper” vel lidt mere sådant et sted, men så har jeg sammenlignet med min mand, og selv om han nu har afleveret nogle cm, så kan han sagtens stå mål med mange af disse mænd. Og jo – de findes også større, men de fleste var altså ikke; jeg tror, det vil være rigtigt sundt for dig at opleve et sådant sted, og se (selvfølgelig lidt diskret) på nogle af disse mænd, hvis selvtillid altså overhovedet ikke fejler noget som helst, og med rank og ret ryg går rundt med deres ofte ret lille ”vedhæng” - deres koner er jo gerne også med, og ingen af dem jeg har set, så det mindste utilfredse ud.

    Bortset fra det – så kan jeg virkelig anbefale et sådant besøg – det er skønt og sundt for sjæl og legeme, og jeg er sikker på, at I vil nyde et par dage, der kun handler om forkælelse. Og nej- så er det heller ikke dyrere. Jeg mener vi i sommer gav omkring kr. 500,- for det meste af en dag for os begge, og vi var endda inde i cafeen til en kop kaffe og senere til en sandwich.

    Jeg tror også det vil være godt for dig at opleve, at du garanteret ikke har noget som helst at have det dårligt over, tvært i mod.
Log in eller Registrér for at kommentere.