Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jalousi?

12346»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Er der ingen som jeg der er ved at blive skilt men mangler en at dele sine frustrationer med. Jeg mener ikke at hælde vand ud af øret men mere om hjælp til at komme ud af den ensomhed der følger med. Er der steder på nettet hvor man kan søge hjælp?
    Jeg ved at det er bedst at leve sorgen ud over den behandling man har fået men jeg har så SVÆRT ved at tilgive.
  • Indstillinger
    Jeg undres en smule over, at du har fundet en debat frem, som der ikke har været aktivitet i i næsten syv år?

    Jo, mon ikke der findes forskellige fora på nettet, hvor man kan udveksle diverse erfaringer. F.eks. kan du da sagtens bruge dette forum her.

    Jeg vil dog foreslå dig at oprette en ny debat, hvor du fremlægger dit emne.

    Jeg er da ret sikker på, at der også her er nogen, der vil forholde sig til din problematik, komme med råd, forslag og ideer.

    Jeg vil f.eks. gerne "tale" med dig, hvis du har lyst.
  • Indstillinger
    Hej Lotte123 Ja jeg må være det forkerte sted for mit problem er jo ikke af nyere dato smiley men måske kan du guide mig igennem for jeg ved ikke lige under hvilken overskift mit problem gemmer sig samliv?. Jeg har før kigget ind hos netdoktor men aldrig fundet en side der var 8 år gammel så derfor var jeg nok ikke opmærksom og jo Lotte det ville være fint at vi talte på nettet. Er du også skilsmisse ramt eller er det "bare" under et almindeligt forhold - jeg ved ikke helt hvad der er værst - måske det sidste. Jeg har været ødelagt af jalousi - og misbrugt men ofte er man jo handlingslammet og kan intet stille op.
    Og tilbage jo åben debat var godt.
    vh Tulpi
  • Indstillinger
    Som jeg forstår det, så har du en debat under emnet ”samliv”? Og det er den du vil finde igen?

    Når du er logget ind, kan du klikke på dit navn. Så popper din egen side op, og du kan klikke på ”mine debatter” - og der burde du kunne finde den igen.

    Hvis du vil åbne en hel ny debat er der på forsiden en linje: Se alle debatter, den klikker du på, og hvis du stadig ønsker at debattere under ”samliv”, går du ned til hovedgruppen ”sex og samliv”, og finder undergruppen ”samliv”, som du klikker på. Så kommer du ind på siden med en oversigt over debatterne for dette emne. Aller øverst til venstre er der en orange boks, hvor der står ”Nyt emne”. Når du klikker på den, er du på.

    Håber det var fyldestgørende forklaring. Jeg skal naturligvis ikke bestemme, men når man går ind i en eksisterende debat med nye emner, kan det hurtigt blive rodet og forvirrende at følge med.

    Nu ved jeg jo ikke, hvad du helt konkret vil debattere, og derfor heller ikke om jeg vil kunne yde et – for dig – konstruktivt bidrag. Jeg mener ikke nødvendigvis, at man selv skal stå midt i problemerne for at kunne bidrage med indlæg. Derfor kan man jo sagtens kende til diverse problematikker.

    Men – måske også andre kan komme med forslag til dig, når du vel at mærke først har præsenteret, hvad du ønsker debatteret.

    Rent praktisk kan jeg lige oplyse – når jeg nu har været på i det her: Jeg har andre gøremål her i week-enden, hvorfor jeg givet slet ikke vil kigge ind på nd før i næste uge.
Log in eller Registrér for at kommentere.