Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Den gode, trygge debat

12346»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Lotte
    Nu var det jo ikke en kritik af Billedgalleris indlæg - hende og jeg har haft mange gode samtaler - men det var bare det med "psykoanalysen" jeg tænkte på - som der er blevet skrevet i denne tråd, så ved "den der har skoen på, bedst hvor det er den trykker." og som jeg har forstået, så er det kritikernes ønske, at vi fremover kun må "snakke efter munden" - vi må ikke tro vi har ret.

    Men bortset fra det, så har det før været meget brugt her på Netdoktor - før log in - at var man ikke enig med en person, så var personen sikkert psykisk syg eller ensom - eller havde haft en dårlig barndom - eller som pilar skrev til mig i denne tråd, at "jeg ikke havde det godt med mig selv" :))
    Jeg bryder mig ikke om, at der bliver sat mærkater på folk - det er så min mening.


    Men tilbage til trådstart - her giver jeg udtryk for, at jeg faktisk er glad for det nye Netdoktor, og det mener jeg stadigvæk - jeg har læst i mange emner nu, og ser at der er godt gang i de fleste debatter, så når det kommer til stykket, så har vi vist 4 personer, som er utilfredse - mon der ikke altid vil være nogen, lige meget hvor..

    Jeg har dog opgivet at deltage i debatterne efter denne tråd, jeg vil gerne føle mig fri til at skrive hvad jeg mener, uden at skulle stå skoleret for nogen - med mindre det var en ORDSTYRER, som vi har på, flere af de steder jeg deltager.
    Og min debatform er HELT ALMINDELIG de steder :)

    Men nu tror jeg heller ikke, der kan koges "mere suppe på mig" - den har nu kogt i meget lang tid, så ha`en god debat fremover.
  • Indstillinger
    Kære alle

    Tak for jeres mange indlæg i denne tråd om at forbedre Netdoktors debatter. I har givet os på redaktionen en masse stof til videre diskussion af Netdoktors systemer, og hvilken retning, Netdoktor skal udvikle sig i.

    I er stadig velkomne til at skrive ind, hvis I har nogle gode idéer til at forbedre dette system, som I selv er superbrugere af. Processen er ikke slut endnu.

    Vi vil også samtidig påpege, at debatten fortsat er et forum for debattører, der overholder den gode, positive tone overfor de andre med-debattører. Dette er en forudsætning for, at vi kan opretholde debatsystemet. Vi vil derfor bede jer alle om at støtte op omkring den gode stemning, når I er på Netdoktor, ved at diskutere de forskellige emner i stedet for at diskutere om hinanden. På denne måde kan vi sammen skabe et godt forum for alle, der har lyst til at være med.

    De bedste hilsener
    Redaktionen
    Netdoktor
  • Indstillinger
    jeg mener ikke det er godt med logo--fordi--det handler om indholdet i debatten og ikke hvem der har skrevet det altså logo navnet---men det der skabte chikane ved tidligere debat forum var:
    at der var en person der lagde navn til og hendes navn figurede hele tiden af 10 indlæg stod der over de halve med det samme navn og hun fortalte stolpe og stolpe ned om hele hendes livs forløb ,det var så hvad det var men alt hvad andre skrev kunde ingen gøre det bedre end hende hun havde gode råd til alle syntes hun---for hun var den beste --jeg tvivler ikke på at hun havde et godt livs syn og noget af det hun foreslog kunne også være ud mærket for nogen---men til sidst var mange så trætte af hende at hun fik nogle gange lidt hårdt modspil --men hun forstod ikke meningen og kørte bare videre
    jeg er sikker på at nogle af de gamle debatører kan huske det
    men havde hun nu været anonym havde det ikke virket så provokerende --selv om havde optrådt på samme måde

    og for mit eget vedkommende har jeg ikke lyst til at køre mit logo ud på alle debatter --og jeg vevæger mig meget rundt over det hele --alle skal jo ikke vide alt om alle --vi er jo skrive venner og ikke nære intime venner--så derfor er jeg meget imod at vi skal have fast logo over det hele
    venligst solo313
Log in eller Registrér for at kommentere.