Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Q10 redder menneskeliv

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Rigtig fin historie fra familie journalen. Altid god læsning.

    Opdagede iøvrigt at mit forrige link fra hjerteforeningen ikke fungerede efter hensigten. Her er det rigtige link: http://www.hjerteforeningen.dk/det-goer ... r-1,-2015/

    Q10 historien er på side 24.
  • Indstillinger
    Har nu taget BIO-Qinon Q10 hver morgen i en uges tid. Har dog lagt mærke til min mave ikke er vild med det, plus jeg får sådan en 'nervøs' fornemmelse i brystet -- Virker endda som om allergi piller hjælper mod det, så det kunne være en allergisk reaktion?

    Nogen der har oplevet eller hørt om noget lignende, overvejer at prøve et andet Q10 produkt hvis det nu er en af de andre ingredienser min krop ikke kan lide.
  • Indstillinger
    Hej Michael1988

    I følge det seneste store Q10 studium, Q-symbio, er der ikke registreret et eneste tilfælde der minder om det du beskriver? Tværtimod har andre studier vist, at Q10 modvirker allergiske reaktioner?

    Det eneste jeg kan komme i tanke om er sojaoverfølsomhed - Er du følsom overfor soja? Bio-Qinon er mig bekendt lavet på sojaolie. Ellers skal du tage det orginale q10 produkt som netop blev anvendt til Qsymbio. Det er det, der hedder q10 gold. Det er lavet på en anden slags olie.

    du kan evt. selv læse om produktet indeholder: http://www.pharmanord.dk/produkter/bio- ... gold-100mg

    Jeg vil bestemt mene, at du bør prøve q10 gold i stedet. Der er en grund til, at det netop er dét produkt, der bliver anvendt til Q10 forskning over hele verdenen.

    Mvh Martin
  • Indstillinger
    lindaroselindarose
    Redigeret 20 september, 2020, 14:38

    CoQ10 - weightworld.dk Veldig bra produkt!

Log in eller Registrér for at kommentere.