Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Q10 redder menneskeliv

245

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej alle
    Q10 fås jo i flere prislejer, hvilken Q10 vil i anbefale.
  • Indstillinger
    Hej ts1950

    Jeg vil helt klart anbefale det samme Q10 produkt som de benyttede til undersøgelsen. Produktet hedder Bio-Quinone Q10 Gold.

    Forskerne har forud for deres undersøgelser undersøgt kroppens optagelighed overfor forskellige Q10 produkter. Pharma Nords Q10 viste sig at have den bedste optagelighed (såkaldte biotilgængelighed) i forhold til de andre testede q10 produkter. Desuden kunne firmaet demonstrere god dokumentation for sikkerhed hvorfor de blev valgt.

    Jeg gætter på at det også betyder noget, at det bliver lavet i Danmark under de stramme danske og EU regler.

    Mvh Martin
  • Indstillinger
    Nå ja, men hensyn til prisen, så skulle deres Q10 være markeds billigste. Det kunne jeg se på nogle reklamer.

    Mvh Martin
  • Indstillinger
    Til Kameliadamen: Det er da helt utroligt... Det er godt, at du bruger tid herinde, så andre kan få glæde af dine erfaringer med Q10. Tak fordi du deler ud af dem. Jeg prøver også gøre lidt af det samme med mine erfaringer. Det er så ikke helt de samme som dine. Jeg har taget statiner i mange år men blev træt og fik ondt i musklerne. Så kom Q10 på banen og ændrede tingene. Ingen træthed og muskelsmerter i samme omfang som tidligere!

    Til ts1950
    Jeg har fra dag 1 taget q10 gold 100 mg. De er faktisk super billige i øjeblikket på producentens hjemmeside. 2 æsker for 298 kr. Jeg har faktisk aldrig set et billigere Q10 produkt. Heldigt, når det nu er dem jeg selv bruger.... ;-)

    hilsen Herdis
  • Indstillinger
    Hej Herdis
    Har lige købt Q 10 til min kone, som også får statiner, ja de er billige lige nu.
    P.s. Min læge ville også have at jeg skulle starte på kolesterol sænkende medicin
    men jeg har ikke lyst til det lige nu, nu prøver jeg lige noget andet, så må vi se om nogle måneder.mvh TS
  • Indstillinger
    Hej TS

    Jeg er ikke så kolesterolforskrækket som så mange læger er og er derfor heller ikke læmngere på statiner. Jeg har set mange ting, som indikerer begge ting. Kolesterol er farligt Vs. kolestrerol ikke farligt! Dog vil jeg da sige, at jeg ikke er sikker på, hvilken side der har ret, så jeg har da selvfølgelig respekt for kolesterol trods alt.

    Hvis du ikke ønsker statiner, så kan du evt. prøve røde ris sammen med q10? røde ris nedsætter kolesterol naturligt. Jeg aner ikke hvordan, men det skulle virke!! :-)

    god aften, Herdis
  • Indstillinger
    Kære alle,

    Vores aktuelle snak om Q10 har ramt forsiden på dagens BT under overskriften "Danske forskere i stort gennembrud. Naturmedicin som STYRKER DIT HJERTE. 43 PCT. FÆRRE DØDSFALD"

    Historien er rigtig god og fortjener at blive læst.


    Det er helt utroligt, så megen omtale Q-symbio har fået. Historien er også blevet bragt af videnskab.dk, jyllandsposten, hjerteforeningen, dagensmedicin, sund-forskning, helse.dk og mange flere. Det er også fuldt ud fortjent.

    Det er vigtigt, at alle med hjerteproblemer bliver klar over, hvor meget de kan gøre for dem selv og deres livskvalitet.

    Mvh Martin
  • Indstillinger
    Jeg læste godt artiklen i BT i lørdags. generelt en rigtig fornuftig skrevet artikel som kommer pænt omkring problematikkerne. Jeg kunne ikke lade være med at fungere over, at BT mener prisen på Q10 er dyrt.

    Prisen er omkring 11-12 kr om dagen hvis man bruger det samme Q10 præparat som i undersøgelsen og hvis man skal op på samme dosis Q10. Det kan måske for nogen synes dyrt, men om noget er dyrt er efter min mening meget subjektivt.

    Hvis man skal have en kop kaffe ude i byen koster det som regel mellem 20 og 40 kroner, alt efter hvilket etablissement man vælger. Vil man læse en formiddagsavis, koster den 20,- kr (BT koster selv 20 kr).

    Undersøgelsen har jo vist, at hjertepatienter får det bedre med Q10 og oplever færre bivirkninger ved at tage Q10 ved siden af den øvrige medicin.
  • Indstillinger
    Hej Thøgermikkelsen

    Ja, Q10 er dyrt, men det ser jo ud til, at det er ved at blive billigere, efter reklamerne at dømme.

    Jeg tager 200 mg Q10 dagligt, og det betyder da, at jeg normalt ikke har råd til at købe en kop kaffe på en café eller købe en avis i løssalg.

    Men jeg har da råd til at lave kaffe herhjemme og til at abonnere på en avis ;-)

    Når det handler om helbredet, og der faktisk ER noget, der virkelig hjælper, så er de fleste sikkert villige til at gå deres budget igennem og finde besparelser, sådan at de alligevel kan få råd til Q10!

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej Kameliadamen
    Ja, det tror jeg du har helt ret i! Hvis jeg sad som uvidende og havde problemer med hjertet, tog statiner eller manglede energi og hørte nyheden om, at jeg kunne forbedre livskvalitet markant ved at bruge Q10, og det ikke kostede mere end 11 kroner om dagen, så ville jeg bestemt ikke tøve med at skære andre ting fra.

    11 kroner om dagen er virkelig ikke meget for god sikkerhed og et dansk produceret produkt. men det er selvføglelig op til den enkelte at afgøre det. Jeg er i hvert fald afklaret!

    God weekend!

    Thøger
Log in eller Registrér for at kommentere.