Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Pulserende objektivt tinnitus.

1246

Kommentarer

  • Indstillinger
    Akupunktur kan hjælpe mod tinitus i mange tilfælde. Så vil selv give det et forsøg eller flere
  • Indstillinger
    Jeg ved ikke hvorfor de bruger CT i stedet for MR. Jeg har bare gættet at det er på grund af kontraststoffet. De kan nok se flere detaljer med MR. Hvis de ser noget så bliver det nok en a-grafi. Jeg har købt CD fra alle mine skanninger der kan man nemt se min AVM.
  • Indstillinger
    Hej,

    Tinnitus og pulserende tinnitus er ikke det samme. Langt fra faktisk. Jeg har begge dele. Har i 3 år haft pulserende tinnitus. Og har fået udført mr, ct, ultralyd og a-grafi. Ingen læger i hele DK har kunne se noget. Mine ct scanninger er sendt videre til eksperter i USA og Zürich. Afventer svar. Mr scanninger kan ikke bruges til noget i forbindelse med pulserende tinnitus. Der er det ct der duer. Og i den forbindelse skal man også have lavet coronal billederne. Dem laver de ikke automatisk herhjemme... men de er vigtige og alle eksperter i udlandet spørger efter dem.

    Men husk... ingen i DK ved noget om pulserende tinnitus. Trust me!

    Når en så lille procent del af befolkningen er ramt af det, er der ingen der går i dybden med det. Spørger du overlæger eller lignende på et sygehus herhjemme, ved de ikke engang hvad forskellen er på alm. tinnitus og pulserende tinnitus. Så.... :(

    Jeg har selv forsøgt ALT i forbindelse med min pulserende tinnitus. Det jeg har lært igennem de sidste 3 år er, at ens søvn er utrolig vigtig. Ikke for meget sukker. Og stress kan øge støjniveauet af den pulserende lyd.
  • Indstillinger
    Du har helt ret, læger og ørelæger ved alt for lidt om pulserende tinnitus. Selv om jeg fortalte ørelægen, at jeg havde haft musik i ørene for at kunne sove, men til sidst var støjen for høj til at det fungerede. Alligevel fik jeg bare at vide at det var tinnitus og det måtte jeg bare lære at leve med. Det med at sove er meget svært når støjen inde i hjernen er så høj, at en tredje person kan høre den ud gennem øret. I USA har de nu fået nye diagnosekoder for pulserende tinnitus. Det er på tide at der bliver sat fokus på problemet i Danmark. Pulserende tinnitus kan være symptomer på alvorlige problemer som udvidet pulsåre, svulst eller som i mit tilfælde AVM. Jeg har spurgt lægerne her på siden uden at få svar. Ligegyldigheden hos læger er opsigtvækkende. Der er ingen læge jeg har mødt der har prøvet at sætte sig ind i problemet. Da støjen fra min AVM stoppede efter en a.grafi så skete der ikke mere, selvom jeg havde mange andre lyde i hovedet. De ved ikke hvorfor støjen stoppede og min AVM er da stadig der og har en ca. 4% risiko for at briste om året.
  • Indstillinger
    Til Mr.BrightSide

    Vi har skrevet sammen før, men det gled ud i sandet. Er ked af du stadig ikke har fået svar. Hvilke læger har du været i kontakt med her i DK? Nogle fra Rigshospitalet eller Bispebjerg?
    Har du fundet ud af om din tinnitus kan høres af andre, om den er objektiv?

    Hilsen Noelle
  • Indstillinger
    Til Noelle:

    Min pulserende tinnitus kan ikke høres af andre. Jeg har været på Rigshospitalet og alle de andre og også de private. Ingen ved noget... så ingen herhjemme kan hjælpe. Derfor jeg er videre til specialister i udlandet nu.
  • Indstillinger
    Til MrBrightside4

    Det lyder så enormt opslidende. Er der noget nyt i din sag?
  • Indstillinger
    Hej, jeg er 54 og har også gennem nogle måneder haft denne pulserende susen for det ene øre, som gør at det er vanskeligt at falde i søvn, og giver en del bekymring om hvad det kunne være.
    Lægen målte blodtryk mm. uden st kunne påvise nogen forklaring/sammenhæng og mente vi skulle se tiden an nogle måneder.
    Jeg konsulterede derefter min kiropraktor, der konstaterede at det var en muskel der trykkede på nogle nerver til øret. Og efter EN behandling var der en klar bedring, og efter to behandlinger var det helt væk :-)
    Brian1000
  • Indstillinger

    Hej. Jeg faldt tilfældigvis over denne tråd og tænkte, at her er da nogle med erfaring med pulserende brummetoner, som måske kan svare på mit spørgsmål.

    Jeg har haft den djævel i 6 måneder nu og er godt desperat. Og som mange af jer andre, har jeg fået at vide, at det er tinnitus.

    Så mit spørgsmål er, om det måske kan være en fistel af den ene eller anden slags?

    Den reagerer på:

    • lyde/stemmer (off mens ordet bliver sagt og on i mellemrummet af 2 ord)
    • bevægelser (på samme måde som ovenfor)
    • når jeg bidder sammen (men ikke hvis jeg ellers bevæger kæben)
    • når jeg holder mig for højre øre, bliver den dæmpet.
      Jeg har rystet den væk et par gange, ved at dreje hovedet hurtigt fra side til side, men oftest bliver den bare værre af det.
      Sommetider stilner den af og går den helt væk, og så er det ovenstående lige omvendt. Så er der mislyde ved bevægelser og når jeg bider sammen.
      Lyden er oftes i højre side, men den kan også være i venstre og så lyder den lavere (jeg har stærkt nedsat hørelse på venstre øre, så det kan måske være forklaringen)
      Jeg stødte hovedet hårdt op i en skabslåge omkring det tidspunkt den opstod.
  • Indstillinger

    Hej Fru Olsen det bedste vil være en skanning. Det jeg fik fra start var en CT. skanning med kontrast. Hvis lyden følger din puls er det noget med arterierne. Derfor er det bedst at bruge kontrast for at se blodomløbet i hjernen. En pulserende tinnitus kan være symptom på alvorlige tistande som svulst, udposning på pulsåre eller som min var en AVM. Alle disse skal undersøges med det samme.
    Venlig hilsen
    Dan

Log in eller Registrér for at kommentere.