Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Pulserende objektivt tinnitus.

2456

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Noelle,

    for mit vedkommende går det meget dårligt! Jeg føler ti tider at jeg intet kan. Og jeg kan absolut ikke få hjælp nogen steder herhjemme. jeg er i kontakt med nogen fra London og Malmå.

    Jeg er meget interesseret i at høre mere om dit forløb. Må jeg få din mail, og vi så kan snakke videre der?

    Måske kan jeg via dit forlæb, få sat gang i et lignende for mit vedkommende.

    Ser frem til at høre fra dig.

    med venlig hilsen
    Lars
  • Indstillinger
    Vedrørende mit forløb, så var jeg til ct scan i februar hvor de kunne se en AV fistel. Jeg fik så en a-grafi i juni hvor det blev konstateret at to arterier tømmer sig i en vene. Efter a-grafien forsvandt lyden og derfor bad jeg om en undersøgelse før den planlagde operation i oktober. Den anden a-grafi viste at fistelen havde lukket sig. Derfor undgik jeg videre behandling. Det er fantastisk at leve uden den uudholdelige støj. Jeg har stadig noget støj i baghovedet og til tider over hele hovedet, men det er langt fra så voldsomt som det var.
  • Indstillinger
    Hvor er det dejligt for dig! Har godt hørt om fistler, der lukkes af sig selv efter en angiografi. Mystisk.
    Man har ikke kunnet påvise hvorfor den opstod hos dig?
  • Indstillinger
    TIL: dahotofo3, hvordan går det i dit forløb?
  • Indstillinger
    Hej Lars jeg er ked af at høre at du ikke kan få hjælp. Jeg er ikke sikker på hvordan din situation er. Jeg var to gange hos ørelæge hvor han bare sagde at det var tinnitus. Den tredje gang var det en ny læge han havde mistanke om at det var en udposning på pulsåren. Derfor fik jeg en CT scan som tydelig viste en fistel. Det er bare så deprimerende at lægerne har så let ved at stoppe. Er din tinnitus objektiv? Det nemmeste er at få nogen til at lytte til øret. Jeg fik optaget lyden med en almindelig headset mic.
  • Indstillinger
    Hej. Jeg har samme symptomer som I nævner. I flere år har jeg haft susen og hylen i venstre øre, samtidig med at jeg har pulsen dunkende i øret hvis jeg anstrænger mig, løber etc. Det virker som om hele min venstre side af hovedet er stoppet til og det bevirker også, at jeg er begyndt at tale svagere da det trykker i øret når jeg taler. Det er ret ubehageligt og hverken min læge eller ørelæge har kunnet finde årsagen. Min hørelse fejler ikke noget ved test og problemet forsvinder om natten, men starter igen når jeg står op.

    Det er ret fedt at møde nogen her med noget der umiddelbart virker som samme problem.

    Hvordan er det gået jer nu her efter?

    Andre med erfaringer?

    Bh pho2graph
  • Indstillinger
    Jeg er ikke læge, men jeg synes du skulle have en MR. skanning eller en CT. skanning med kontrast.
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har også en pulserende, hvæsende lyd i højre øre. Min lyd bliver forstærket af lyd udefra. Er der nogen der kender til det?
    Vil også gerne høre, hvordan i lever med det. Mit kom da jeg kom ind i en angstperiode, og angsten blev meget værre af den lyd, for hvordan skulle jeg leve med det. Hvordan klarer I det. Er der nogen, hvor det er holdt op?

    Helene123
  • Indstillinger
    Hvis lyden følger din puls, så skal du have undersøgt blodforsyningen i hovedet. Desværre er det ikke alle ørelæger der er klare over det. Der er nemlig meget stor forskel på tinnitus og pulserende tinnitus. En stor del af patienterne med pulserende tinnitus kan helbredes.
  • Indstillinger
    Hej og tak fordi du svarer. Jeg var ved ørelæge, og han sendte mig til scanning for at se, om der skulle være en udposning, men det var der ikke. De kan jo nok ikke se de små ting, så som en fistel eller hvad. Jeg vil til læge i næste uge, for at spørge, om jeg må blive henvist til en scanning, hvor der bliver indsprøjtet kontrast væske. Hvad mener du med at nogle kan blive helbredt?
    Håber at høre.

    Venlig hilsen
    helene123
Log in eller Registrér for at kommentere.