Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Vanvittig kløe i hovedbund

12346»

Kommentarer

  • Indstillinger

    Ser frem til dine erfaringer. Har samme problem. Jeg tror også, at det skal løses "indefra" med fx indtagelse af nok fedstoffer etc. men jeg får, hvad jeg skal have af gode fedtstoffer og vitaminer/mineraler, og mit immunsystem er ok, er lige checket. Først mente hudlægen, at det var psoriasis og den næste hudlæge skæleksem. Nizoral har kun hjulpet en smule.

  • Indstillinger

    Jeg har med held brugt HÅRSPRIT det virker kløestillende. Endnu bedre virker ALOEVERA, så det er jeg gået over til nu. Har haft kløende hårbund siden barndommen, så det er en lettelse at slippe af med
    Forresten bliver kløen forværret af stylingprodukter, men det ved I nok 😊

  • Indstillinger

    Alkohol i alle former virker forværrende for mig. Jeg husker min mor vaskede og skyllede mit hår med eddike (som nævnt tidligere her i debatten). Jeg har også en brændende fornemmelse i pandehuden, hvis blot et eller to hårstrå berører huden i panden. Har nu vasket mit hår i et produkt så rent som muligt og skyllet håret i eddike bagefter, så nu bliver det spændende, om der blot er en lille forbedring. Min frisør spurgte mig, da jeg fortalte ham om problemet, om jeg var sikker på, at jeg fik shampoo'en vasket godt nok ud.

  • Indstillinger

    Hej Patrick og alle jer andre i emnet. Jeg har mange af de samme symptomer. Er der nogen der har fundet frem til noget der hjælper? MVH Author87

  • Indstillinger

    Da min mor for mange år siden fik kløe i hovedbunden købte jeg en shampoo til hende på apoteket. Den hjalp med det samme. Desværre husker jeg ikke hvad den hed, men man kan jo spørge dem.

  • Indstillinger

    Hej.

    Jeg har ikke kløe, men en følelse af kriblen og det gør ondt. Det er både min hund og mig, min læge griner af mig og måtte selv tage kontakt til en hudspecialist for hunde, før vi fik "svar" Rovmider, men min hund har fået behandlinger, de burde være væk. rovmider kan ikke leve på mennesker, men det er dobbelt så slemt på mig nu, jeg har brugt ALT nu, mangler kun at dyppe hovedet i brintoverilte eller syre 😳 Oplever I andre det kun i hovedbunden? Mit er værst der men er også i øjenbryn og lignende. Jeg er tæt på grænsen til sindssyg 😡 Hvorfor tager ingen læger sådan et problem mere seriøst? Jeg er endt ved psykiater fordi folk mener jeg ser syner 😳 Kunne det tænkes det måske var en parasit eller lignende, det er jo bevist at vores varme sommere, er ren paradis for parasitter !

  • Indstillinger
    aidarkk31aidarkk31
    Redigeret 24 juni, 2021, 11:28

    Emuaid - https://shytobuy.dk Veldig bra produkt!

Log in eller Registrér for at kommentere.