Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Vanvittig kløe i hovedbund

2456

Kommentarer

  • Indstillinger
    kære Patrick
    man kan få det indtryk, at Kameliadamen har interesser i Helseklinikken. jeg synes, du skal prøve eddikekuren. jeg kan ikke garantere mirakler, men jeg kan sige så meget, at min hovedbund ikke kløer helt så vanvittigt som før. det HAR hjulpet noget. og i øvrigt bliver håret noget så smukt og blankt og fyldigt efter sådan en skylning i eddike.
    men mange hudproblemer kan skyldes stress eller depression.
    man kan godt have det, der hedder en skjult depression, uden selv at føle det. man behøver ikke at føle sig helt nede i kulkælderen for at have en depression.
    jeg ved, hvad jeg taler om.
    prøv at tænk dig om, om der er noget i din hverdag, som går dig rigtigt, rigtigt meget på.
    om du kan genkende dette, at der er noget, et eller andet, som du tænker på dag og nat, så gå til din almindelige læge.
    der findes midler mod depression, som ingen verdens vitaminer, mineraler eller kosttilskud kan kurere.
    igen, jeg ved, hvad jeg taler om, har været hele turen igennem.
    mange hilsener
    martina
  • Indstillinger
    Hej Edelbert :-)

    Nu skal jeg fortælle, hvordan det gik til, at jeg netop valgte et link til en Internetside, der tilhører noget, der kalder sig ”Helseklinikken”:

    Jeg tænkte på, hvad jeg tog af tilskud, dengang min vanvittige kløe forsvandt, og jeg kom i tanker om, at jeg – foruden vitaminer og mineraler – også tog essentielle fedtsyrer.

    Jeg prøvede at søge på google på GLA sammen med ordet fedtsyre og valgte det allerøverste hit, der kom frem! Jeg aner ikke, hvad Helseklinikken er for noget, men det citat, jeg bragte, virkede fornuftigt, set i lyset af den baggrundsviden, jeg har læst mig til. Derfor kunne jeg ikke se noget problem i det.

    Og hvis jeg virkelig skulle have interesser i den klinik, så ville jeg jo nok have anbefalet en vare eller en behandling, som klinikken tilbyder. Det har jeg ikke gjort.

    Og hvis du skulle mene, at produktet Udo’s Choise, som jeg faktisk foreslår, skulle være et produkt fra denne hersens helseklinik, kan jeg oplyse, at ophavsmanden er Udo Erasmus, som sikkert tjener styrtende, eftersom produktet er dyrt, men man kan også få essentielle fedtstoffer på andre måder.

    Jeg synes da, at rådet med eddike lyder udmærket. Jeg havde bare lyst til at bidrage med mine erfaringer. Det har jeg vel lov til, har jeg ikke?

    Og min erfaring er altså, at kløende hud er tegn på en mangeltilstand. Problemet er jo, at organismen har brug for disse vigtige fedtstoffer, og det er da meget muligt, at eddike kan dæmpe kløen, men det er jo blot symptombehandling i så fald, når man ikke gør noget ved selve årsagen.

    Du nævner noget om, at der kan være tale om skjult depression!

    Altså, er det ikke ret langt ude? Hvis man ikke har andre symptomer end kløende hovedbund, er depression nok ikke lige det første, en læge vil komme i tanker om. Antidepressiv medicin er noget ret indgribende medicin (jeg ved, hvad jeg taler om!). Det skal man ikke tage, med mindre man har meget brug for det.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    kære Kameliadamen
    du må undskylde, at jeg fejlfortolkede dit indlæg. det er jeg virkelig meget, meget ked af.
    og det skulle jo så helst ikke have mundet ud i denne korrespondance os to imellem.
    jeg har bare selv gennem år og dag prøvet alt muligt, når jeg har haft problemer med hud og hår.
    sommetider skyldes ens fysiske lidelse andet end mangler i kosten.

    jeg undskylder mange gange
    mange hilsener
    martina
  • Indstillinger
    Hej Martina

    Alt forladt! Vi har forskellige erfaringer, og det er vel bare o.k., at forskellige erfaringer kommer til udtryk.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej.

    Denne shampoo er effektiv når du lider af en kløende hovedbund.
    Den er mild og skånsom, og som andre skriver på butikkens side, så er den rimeligt effektiv.
    Nogle har oplevet at efter en vask var der allerede sket en forandring

    http://www.kingbo.dk/butik/laeso-shampo ... hovedbund/


    Held og lykke med behandlingen
    M
  • Indstillinger
    Har prøvet læse shampoen uden held før. Min kløen er ikke forsvundet endnu. Hvordan går det med eddike-kuren Kameliadamen1?
  • Indstillinger
    Hej Patrick
    Jeg har læst indlæggene og kunne ikke lade være med at tænke på, om din hudlæge overhovedet har fået foretaget en podning fra det rødlige område i din hårbund? Hvis nej, og hvis det bliver værre, og især det bliver et sår, så tag til en anden hudlæge og forlang en podning, så de kan tjekke op på, om der er noget ragende galt.
    Siger det af erfaring fra en i min familie, hvor problemet blev ved (sår i hovedbund) - og det var først hos en hudlæge nr. 2, at man fandt ud af, det var cancer. (hudlæge nr. 1 gav nemlig bare salve eller lignende).
    Det kunne egentlig også være f.eks. en svampeinfektion. For lyder det som om, det er det, du har - men det bør være hudlægens opgave at undersøge sig frem.
    Du har prøvet al verdens ting, så forlang i det mindste en podning/skrab fra området og se, om de finder noget - bare mit bud. :-)
  • Indstillinger
    Hej Patrick

    Jeg har – som før skrevet – ikke længere vanvittig kløe i hovedbunden. Kløen forsvandt, da jeg begyndte at tage kosttilskud (vitaminer, mineraler, sunde fedtsyrer) for mange år siden.

    Det er en Netdoktorbruger med brugernavnet Adelbert, der afprøver eddike. Desværre fungerer Netdoktors mailfunktion jo ikke i øjeblikket, så Adelbert opdager muligvis ikke dit spørgsmål lige med det samme.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej til Alle,

    Jeg ved det er en gamle debat. Men jeg synes dog vil bidrage alligevel.
    Kamille blomst urte te (20 kr i helsekost butikker, føtex og bilka) det er løsning. Bryg en Kop eller kande Kamille Te Lad den stå lidt
    Vask håret som du plejer og hold dig væk fra Shampo med Sulfater(Sodium Loreth Sulfate, eller SLS). De eneste mærker der fører det i DK og ikke koster en formue er (Derma for KVINDER den lyserød og Urte Kam shampo Rose).
    Når du har vasket håret færdig. Skyl håret med Kamille te. Lad det sidde i håret. du behøver ikke rense efter.
    Det lindrer og fjerner kløen i hovedbund, Giver glans til håret og er naturlig produkt. Kan bruges op til 1 gang om ugen eller som man synes.
    De bedste hilsner til alle.
    Nadja
  • Indstillinger
    Jeg har i mere end et år haft samme problem som jer, og ikke nok med det, jeg har samme utålelige kløe i mine øjenbryn og øjenlågskanter - nu også lige indenfor i næsen.

    Håret redes af i store mængder og er dødt og tørt, og mine før så lange øjenvipper er kun stubbe.

    Jeg har ikke antydning af skæl og har som I også prøvet Nizoral, som åbenbart er hudspecialisters første anbefaling.

    En blodundersøgelse siger bl.a. normalstatus for div. B-vitaminer, hudbiopsi hos Roskilde Sygehus dermatologisk afdeling siger uspecifikke forandringer, altså ingen specifik diagnose.

    Skal derinde igen 26. september.

    Via Goggle er jeg nået frem til, at Rosacea kan give disse symptomer.
    Det samme kan overvækst af hårsækmider(dem har vi nemlig alle sammen) og skæleksem.

    Skal nok komme med en tilbagemelding!

    PS: Læste godt nok forslaget om eddike, men nok ikke særlig godt i øjenvipperne :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.