Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Vanvittig kløe i hovedbund

1235

Kommentarer

  • Indstillinger
    http://www.thebodyshop.dk/har/best-sell ... RRWidgetID

    Er det den her, vi snakker? Prøver den gerne af i håbet om bedring.
  • Indstillinger
    Lige nøjagtig :)))
    Ren mirakel kur her i huset :)) lad shampoen virke et par minutter, så skulle problemet gerne være væk.
    Held og lykke !!
  • Indstillinger
    Jeg må, meget nødtvungent, erkende, at her er det mælk der er synderen.
    Jeg bliver straffet hurtigt og hårdt og i et-to døgn efter indtagelse af mælk.
    ØV!
    Når det er sagt, så har jeg gode erfaringer med shampoo, der indeholder silikone. Og bagefter balsam, ligeledes med silikone
  • Indstillinger
    Nu har jeg undgået mælk i over en måned og erstattet med ris-drik, men kløen har det ikke hjulpet på. Vil helt klart prøve ingefærshampoo.
  • Indstillinger
    Det er nærmest ærgerligt, at det ikke har samme årsag. Det ville gøre tingene nemmere for en del mennesker.
    Men jeg er glad på dine vegne over, at det ikke er mælk. -jeg synes godt nok det er irriterende at undvære :(
  • Indstillinger
    I rigtig mange tilfælde skyldes kløe, at hovedbunden er tør. Hvorfor ens hovedbund bliver tør, er jo så det store spørgsmål. Det kan jeg desværre ikke svare på, men her kan du læse en masse om hvorfor man får tør hovedbund og hvordan man behandler det. http://hovedbunden.dk/tor-hovedbund/

    Prøv evt. morrocanoil, det har virkelig fået nogle gode anmeldelser og skulle have hjulpet rigtig mange med deres tørre og kløende hovedbund :-)
  • Indstillinger
    Hej alle sammen

    Hovedbunden bliver tør og kløende, fordi man spiser forkert!

    Men gør folk da det?

    Ja, det gør de fleste faktisk. Problemet er, at organismen har brug for sundt fedt – især umættede fedtsyrer og blandt disse især omega 3-fedtsyrer, altså det fedtstof, man især får fra fisk.

    Mange mennesker spiser desværre ikke fisk. Og det betyder, at deres hjerne og deres hud og selvfølgelig resten af kroppen kommer i underskud af sundt fedt.

    Prøv f.eks. at læse her:

    http://sund-forskning.dk/artikler/her-e ... -hver-dag/

    (Når jeg valgte denne tekst, er det kun, fordi problemet angående tør hud står at læse som noget af det første. Der findes langt bedre tekster, men man skal jo begynde et sted. Prøv at søge på ”sundt fedt”!)

    For mig er det virkelig underligt at læse denne debat, som har kørt i flere år, og før den var der andre lignende debatter. I hver eneste af disse debatter beder folk om råd for at finde noget, de kan smøre PÅ huden/hovedbunden, for at de kan kurere deres problem.

    Men problemet skal selvfølgelig løses INDEFRA – ved, at man spiser det, kroppen og altså huden har brug for, så den kan blive sund.

    Retfærdigvis må jeg tilstå, at det faktisk varede et stykke tid, før sagens sammenhæng gik op for mig. Jeg ændrede på min kost for ca. 15 år siden og begyndte samtidig at tage tilskud af vitaminer, mineraler og kvalitets-fiskeolie. Jeg gjorde det, fordi jeg havde andre helbredsproblemer. Men ændringen betød, at jeg blev mine problemer med kløende og skællende hovedbund kvit.
    Her bagefter synes jeg altså, at sagens sammenhæng er indlysende. Jeg håber, at andre også kan se det. Det er dumt at gå og have problemer, der nemt kan løses.

    Mange hilser

    kameliadamen
  • Indstillinger
    Goddag,
    Jeg ved dette er et UTROLIGT gammelt forum, men da jeg kunne genkende den oprindelige forfatters problem, måtte jeg lige høre om der var noget nyt for nogle?
    Jeg er 19. Problem er opstået for et par måneder siden og lægen ved ikke hvad det er. Nizoral er, som andre herinde, også prøvet. Jeg ved at det ikke kan have noget med kost at gøre da jeg spiser økologisk og plantebaseret (med fokus på den rette mængde vitaminer), hvilket jeg har gjort i år nu. Jeg bruger ingen hårprodukter udover min Shampoo og Balsam fra Urtekram. Der er ikke sket en ændring som kunne have forsaget det, så jeg er meget på bar bund.
    Ydermere finder jeg det ærlig talt pinligt at gå rundt og klø sig som en sindssyg. Jeg har sågar overvejet barbere mit hår af i frustration. Det bliver så filtret af alt den kløen.
    Er der nogle der er kommet frem til årsag eller løsning der ikke involverer mangel på rette kost?
    Hilsen,
    Olivia
  • Indstillinger
    Hej Olivia
    Kan se at det ikke er så lang tid siden at du har skrevet i det her indlæg: Har du fundet en løsning? Og har du også tabt meget hår ligesom jeg?
    Jeg har nemlig også det problem at min hovedbund klør, er rød og så taber jeg ovenikøbet også mit hår; det er ligesom at hovedbunden kilder lidt, som om der er noget levende, noget prikkende - ikke lus
    Mvh Olivia
  • Indstillinger
    Det er almindeligt for ældre med kløe i hovedbunden og tab af hår.

    En langvarig kur på mere end to år med 500 mg C-vitamin er svaret på dette grimme. Gerne med en blanding af magnesium og kalk. En kur for immunforsvaret og træthed. En kur for svamp i pilleform er god. Spørg i helsekosten,
Log in eller Registrér for at kommentere.