Hjem Mænd Mænds sygdomme

Kronisk prostatitis kureret!

1246710

Kommentarer

 • Jeg laver dagligt udstrækningsøvelser og venepumpeøvelser for bækkenet.
  Mine smerter er primært i testikler og blære.
 • Hej igen.
  Er det dine bitestikler? Dem har jeg nemlig fået fjernet. Derfor har jeg ikke udbredt smerte i testikler mere.
  Jeg har kun i hofter og lyske.

  Mvh morten
 • Yes, bitestikler og hele vejen op langs sædstrængen. Også ned i mellemkødet.
  De har anbefalet mig ikke at fjerne noget, da smerten så vil gå et andet sted hen.
  Når det er værst, har jeg allermest lyst til bare at få fjernet ALT. De vil de dog ikke gå med til :)
 • Okay :)
  Jeg fik dem fjernet og jeg har ikke fortrudt det. Fik så frosset sæd ned til når man vil have noget afkom, svær beslutning men jeg tog den.

  Jeg har nu efter ca 3 uger på glutenfri kost fået min lugtesans tilbage efter 4 år uden!!! Fik en diagnose der hed kronisk bihulebetændelse og fik en operation for at rense ud, men det hjælp ikke. Nu er alt snot på retur og det skønt at kunne lugte igen her i foråret..!
  Samtidigt er kronisk prostatitis ikke noget jeg mærker til mere, jeg har dog stadig lettere smerter i hofte og lyske men det falder for hver dag! Jeg kan løbe op af stiger nu uden de store gener! Så jeg er godt på vej..

  Prøv glutenfri kost i en måned!
  Jeg havde nakkespændinger, låst nakke af og til, smerter i ryg, lænd, hofter, knæ og lyske.

  Mit kunne ikke måles i blodet, så jeg er lider af gluten intolerance.

  Jeg jubler! Glæder mig til at give den gas på urologisk afd til kontrol den kommende uge. Forhåbentligt at banke noget ind i knolden på de læger at det kan være fødevareallergi i mange tilfælde, dette nævnte jeg for min overlæge, men nej det var en skrøne! De fornægter alt alternativt..


  Mvh Morten, held og lykke derude! Håber dette hjælper mange af jer!
 • Tak for en spændende debat og udveksling af tips. Selv har jeg haft god gavn af hvidløg, gerne frisk, men også tabletter så længe de er fremstillet på den rigtige måde der bevarer et højt indhold af det aktive stof alliin der både begrænser nogle bakteriers evne til at formere sig, men også udglatter væggene på vævet så de får sværere ved at hæfte sig fast. Der findes en del gode videnskabelige undersøgelser der dokumenterer hvidløgs gavnlige egenskaber over for prostatitis, men som altid er der kun lille interesse for at undersøge det nærmere når pharma industrien ikke kan lave penge på det. Jeg bruger hvidløg long fra jemo-pharm. Det holder mine symptomer på et tåleligt niveau. Jeg kan gå 2-3 dage uden så vender symptomerne tilbage. Har også prøvet at øge dosis hvilket ikke giver yderligere effekt. Har ellers prøvet alt fra svampekur til antibiotika, kostændring og prostata massage. Som ved alt andet mister lægerne hurtigt interessen når de ikke kan tilbyde en effektiv (medicinsk eller kirurgisk) behandling.
 • Hej igen. Jeg prøvede at spise stærkt krydret mad, salsa dip, og kødsovs med chili i... Fik enorme stærke smerter i venstre testikel. Drak mælk de næste par dage for at neutraliser. Nu er det ude af kroppen igen.. hmm.
  Så nu har jeg lært på den hård måde at holde sig fra stærkt krydret mad.. ;)
  Og selvfølgelig gluten og måske mælke produkter. Skal til allergi læge sidst i april. Update følger. :)

  God weekend.
 • hej jeg har for 5 uger siden været til scanning for mine tekstikler og der var ik noget. Men nu kan jeg mørke at det gør lidt ondt i den højre testikel når jeg ligger på maven
 • Hej igen.
  Var ved allergi læge hvor jeg bragede ud på mælke allergi. Afventer blodprøver for gluten + diverse..
  Jeg har haft 4 uger uden alkohol og koffein. Min mening er HOLD JER VÆK fra det. Jeg genindførte det. Selvfølgelig får jeg en feks glutenfri øl eller et glas vin nu, og var da godt nok i byen i weekenden, med efterfølgende lidt blussen op, men det i ro igen.
  Håber I andre deler jeres oplevelser.

  Mvh Morten
  God weekend.
 • Jeg har desværre fået et tilbagefald i denne uge, men ved desværre ikke helt hvorfor. Har godt nok syndet idt med kaffe, cola og en øl hist og her. Må sortere det fra igen :(
 • Jeg tror det er det :( mvh Morten god bedring
Log in eller Registrér for at kommentere.