Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kronisk prostatitis kureret!

1356710

Kommentarer

 • Indstillinger
  Trimopan kan men i princippet tage resten af sine dage, men resistens risiko er der jo.
  Jeg tager hver aften ved sengetid, har taget det i 4 måneder og er 90 % smertefri.
  Jeg har prøvet citronsaft uden effekt, har i dag købt æble eddike som jeg vil forsøge mig med.
 • Indstillinger
  Jeg er spændt på at høre din rapport om virkningen af æbleeddike. Det kunne være hensigtsmæssigt at give det en chance i en måned. 2 spiseskefulde i et glas appelsinjuice eller vand om morgenen på fastende hjerte. Held og Lykke!
  Venlig hilsen John
 • Indstillinger
  Har ingen effekt, røg på sygehuset til tjek, fik ordineret vibradox. Er nu næsten smertefri dog lidt i lysken. Men det kommer igen er jeg sikker på. øv :(
 • Indstillinger
  Hej folkens.
  Jeg røg som skrevet på sygehuset og røg på en kurs vibradox i 6 uger. Dette virkede ikke helt, så i samråd med egen læge efter jeg havde læst på nettet kom vi frem til at det muligvis var muskler og led der "brokkede" sig i bækkenet. Ved første behandling skreg jeg meget af smerte, også ved de to-tre næste. Har nu været i behandling 9 gange og ser stadig fremskridt, men delvist langsomt.
  Dog har jeg normal vandladning og ikke tissetrang mere.
  Jeg har også været til kiropraktor 8 gange, han siger mit bækken er ikke så bevægeligt. Så jeg er "låst". Dvs at der er muskler som er meget overanstrengt og som trækker i ledet som jeg forstod på min fys.
  Jeg er ikke på nogen piller mere. Jeg har stadig "knurren" i begge lyske og hofter, af og til lidt op i maven, men det er meget forsvundet. Jeg strækker ud og lave øvelser hver dag efter samråd med min fys.
  Jeg synes folk skal læse Dorthe Kildegaards beretning herom. Der er MEGET store chancer for at det er muskler der teer sig.. Som kan behandles :) jeg har været i behandling lidt over en måned. Jeg har gået med problemet i flere år +4. Så jeg håber dette er vejen ud.

  http://gynfys.dk/prostatitis-underlivssmerter-maend/

  Mvh Morten
 • Indstillinger
  Hej Morten,

  Det er sgu godt at høre, er sikker på det er vejen frem.

  Jeg har også tidligere anbefalet Fys. Birthe Bonde som har specialiseret sig inden for bækkensmerter. Jeg laver dagligt udstrækningsøvelser, og venepumpeøvelser. Jeg bruger varmepude 3-4 gange om ugen omkring blæreregionen. Jeg sidder ALDRIG på en hård stol, og går aldrig i stramme bukser :)

  Jeg har over de sidste 6 mdr. fået sygdommen under kontrol, og har det i dag bedre end jeg nogensinde har haft de sidste ca. 4 år. Håber det fortsætter sådan!

  //Kim
 • Indstillinger
  Dejligt at hører Kim! Håber det bedste for dig/jer.

  Jeg glemte at tilføje jeg har smerter i lænd og ryg som sandsynligvis stammer fra bækkenet der er belastet pga muskelspændningerne.
  Laver daglige øvelser for dette også.

  Jeg bruger både kiropraktor og fys da det er en god cocktail synes jeg selv, og det synes de også. Det koster ja, men er et helbred ikke vigtigere?

  Jeg blev kastet rundt i sygehusvæsnet i 4 år, de kunne ikke finde fejlen. Som vi dog tror vi har nu.. = MUSKELSPÆNDNINGER.

  Min fys opdagede det med samme ved første berøring hvor jeg nærmest skreg op i loftet. Der var ingen læger der tjekkede for dette, og fandt selv frem til alt dette efter MANGE TIMERS søgen.. Frusterende!

  Det går langsomt frem af med mig, men det også ok bare det bliver bedre. Hold ud! Jeg går også nogen gode gåture, det lettet presset føler jeg.
  Men ellers er det fys og kiropraktor vejen frem.

  Se at komme afsted til en gynobs-fys! Det kan helbredes fuldstændigt, men processen kan være lang og kringlet.

  Håber folk vil poste deres fremskridt her eller i en anden ny debat på netdoktor, så vi kan hjælpe flest mulige i mine øjne, jeg håber også der er folk der bliver heldbredt med citron/æble!

  Mvh Morten
 • Indstillinger
  Hej. Er gået på æblecidereddike kuren for 1 måned siden, og har kunnet mærke en forbedring i mine smerter. Jeg har dog fået et lidt andet vandladningsmønster, hvor jeg har en hyppigere tissetrang end før. Måske det er ved at rense ud i systemet?
 • Indstillinger
  Hej alle.
  Hermed en update.

  Jeg er i lang bedring. Jeg har fundet ud af jeg måske lider af gluten allergi som netop kan give disse symptomer, har været på glutenfri kur i 2 uger nu og føler fortsat fremgang. Min prostata er ikke generet og normal vandladning. Jeg har kun spændninger i hofter og lyske nu, derfor jeg er kommet på sporet af gluten. Desuden havde jeg masser af svamp i kroppen ved undersøgelse efter 30 runders antibiotika. Jeg er nu på en kur og piller for dette også.
  Svamp kan alene være skyld i prostatitis.

  Man kan lave en lille test for det i hjemmet, når man står op som det første gå ud og hæld et glas op med vand, spyt i glasset. Lad stå et par min, se så om der kommer lange streger der trækker fra spyttet og ned mod bunden. Så har du svamp.
  Prøv at smide sukker ned i efter et kvarter, så skulle det hele synke mod bunden.

  Mvh Morten og god vind derude!

  Jeg er sikker underlivssmerter skyldes allergier og svamp!
 • Indstillinger
  Hej Morten,

  Det er virkelig sjovt du skriver det. Jeg har også fået konstateret Gluten OG laktose allergi! Stoppede med at spise dette for ca. 6 mdr. siden :)
  Jeg er også i klar bedring... Håber det fortsætter sådan!

  God vind Morten, og tak for Update :)
 • Indstillinger
  Hej Kim.

  Det lyder "godt" du er det... ;) men det nu ikke så vanskeligt at leve på de primisser synes jeg.
  Har/havde du også hoftesmerter?

  Mvh Morten
Log in eller Registrér for at kommentere.