Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kronisk prostatitis kureret!

14567810»

Kommentarer

 • Indstillinger
  hej har læst det meste af tråden
  og vil gerne fortælle lidt af min egen historie.

  har i +25 år haft mange af de symptomer der bliver talt om i tråden; smerter, sviden, impotens, manglende udløsning osv osv...
  jeg fik for nogen år siden stillet diagnosen "kronisk prostatitis" hos urolog, afleverede hos ham en spermprøve der viste at jeg havde 3 forskellige bakterier i underlivet, deriblandt coli-bakterier. fik at vide at hospitalerne sjældent bad om sædprøver for at tjekke bakterier...... (hvor mange af jer har lagt sådan en?)
  jeg fik en kur på - vistnok - 100 dages penicilin. det hjalp noget.

  var også hos landets bedste gynofys, birthe bonde, som dianosticerede mig til "pudendalnerve-syndrom, eller alcock´s kanalsyndrom"
  det vender jeg tilbage til.

  lang historie, men alle generne har smadret mit sexliv, og forhindret mig i at få børn, min penis blev efter en hæmoride-operation trukket ind i underlivet og blev vanskabt. ca halv så lang, halv så tyk som før med enorme smerter til følge. det førte bla til en krummerik operation.
  det skræmmende i det er ikke at sundhedssystemet ikke rigtig fungerer, men at jeg grundet alle generne osv fejlagtig blev anset for at være psykisk syg... den sidste diagnose var den værste: paranoid schizofreni, skrev psykiateren på liason-psykiatrisk afd. fordi han ikke troede på mig!!
  al den snak om "det er psykisk" er nu heldigvis tilbagevist.

  jeg har kæmpet med urologerne, og haft nogen meget ubehagelige oplevelser.
  men her i 2017 har jeg fundet, måske landets førende urolog, som rent videnskabeligt bruger udelukkelsesmetoden.
  scanning for nyreprobl og kræft og fanden og hans pumpestok,
  jeg får pt skyldet min blære for at se om der er en virkning, og jeg ved at han har flere tanker mhp hvad der skal ske bagefter.

  i forbindelse med skylningerne som foregår med et kateter, har vi/ jeg fundet ud af at det sted hvor sædlederen kobler sig på blære/ prostata. der gør det ondt.
  det kan så senere gøre ondt i blære, prostata, penis, mellemkød, anus og ned i benet - alle de gener jeg har haft gennem årene....
  og det er jo så ikke urologisk, snarere neurologisk.

  og så tilbage til fysioterapeuten.

  hun sagde at de symptomer, og det hun kunne se svarede til pudendalnerve syndromet.
  at jeg sidde på en nerve som går fra halebenet gennem en lillebitte kanal i bækkenet (alcock´s kanal) og udi penis.
  behandlingen er massage og udstrækninger, men det virker desværre ikke optimalt på mig.
  men denne lidelse - som er meget udbredt blandt cykelryttere, pga de mange timer på en tynd saddel.
  denne lidelse er ikke en som lælger generelt kender så meget til.
  den første kongres om emnet blev vist afholdt for 6-7 år siden af en hollandsk læge, bert messelink.

  udover det har jeg fundet ud af at nogen af smerterne kan fjernes ved at lægge ispose på lænd og haleben

  i har fået lidt af min historie
  og jeg har givet nogen oplysninger som jeg håber i kan bruge til noget.

  personligt håber jeg på at jeg nu endelig har fundet nogen som kan og vil hjælpe mig.
  de bedste ønsker
  H.
 • Indstillinger

  Hej Herinde
  Har set at man kan købe noget der hedder prostalgene, er der nogen med erfaring. Har netop betilt, og skal nok vende tilbage med mine erfaringer.
  Casper

 • Indstillinger

  Hej Casper
  har tjekket den hjemmesiden hvor de sælger prostalgene, den ser ikke for godt ud, virker som om det er en scam side. (har fået tjekket siden) men går ud fra at du har købt, så måske du kunne dele din erfaring både med firmaet og med virkningen,

 • Indstillinger
  Redigeret 14 maj, 2018, 09:42

  Hej!

  Jeg har læst på nettet (der læser de fleste), at varmebehandling af prostatitis kan fjerne symptomerne? Jeg ved ikke om det passer, men iflg. dette link, skulle den altså være god nok.

  MVH

  N

 • Indstillinger

  Hej Torben
  Synes også siden ser lidt betænkelig ud, men har købt, er dog først lige startet for et par dage siden. Ingen virkning endnu men jeg skal jo også lige i gang. Udover dette tage jeg cannabis olie cbd og LDN. Makeroni20 varmebehandling lyder spændende. Må man spørge hvilke symptomer i har. Vh Casper

 • Indstillinger
  woyasumuwoyasumu
  Redigeret 1 august, 2019, 08:07

  Naturligt kosttilskud til prostata - shytobuy.dk Veldig bra produkt!

 • Indstillinger

  Hej! Jeg har efter flere års mareridt, fået det meget bedre. Jeg prøvede først med store dosis c vitamin, det hjalp på at jeg ikke fik blærebetændelse, så det tar jeg hver dag ,1gram. Men det hjalp ikke på selve problemet. I min søgen efter midlet der kunne hjælpe læste jeg en hel del om A vitamin. Hvis man har infektion i kroppen har man brug for ekstra A vitamin, læste jeg. A vitamin er der ingen grund til ikke at få nok af, for der skal meget til før man får for meget. Jeg tog 6x dagdosis i en periode, om det var det der hjalp ved jeg ikke, men jeg er så godt som helbredt.

  A vitamin, C vitamin og udstrækning af Pirisformis musklen, -søg på nettet, ganske enkelt-, spændinger i Pirisformis musklen kan gi meget ubehag i underlivet. Men tag en snak med lægen om det hvis i er usikre om det.

Log in eller Registrér for at kommentere.