Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Øjenlaser lasik eller smile?

12346

Kommentarer

  • Indstillinger
    Taurus4300 - tør man forsigtig spørge hvem lægen var, der foretog din operation i Charlottenlund?
  • Indstillinger
    MisterMartin1, du får det til at lyde som om det kun er oplevelsen der er forskellen. Har du overvejet at selve resultatet, eller rettere bivirkningerne, også kan være forskelligt fra person til person? Det er noget reelt og konkret og det jeg pointerer her. Du skal bare glæde dig over du tydeligvis ikke har fået de her sidegevinster med i købet som jeg har, og som du slet ikke kan genkende i dit eget forløb.

    Det her er ikke en kritik af øjenkirurgen som sådan, selvom jeg dog godt kunne have ønsket mine ankepunkter blev taget lidt mere alvorligt til kontrollerne, også med henblik på yderligere opfølgning efter den 3. (Jeg er siden sidste indlæg blevet tilbudt en måling, hvilket jeg lige skal fundet tid til her i sommerferien engang, jeg har dog ingen forventning om den løser noget) Jeg er ikke i tvivl om Sven Asp er en kompetent mand, det viser al feedback jo også tydeligt, hvilket lige præcis var grunden til jeg turde ha tillid til at kaste mig ud i det. Pointen er dog at man virkelig skal tænke sig godt om. For som Kenneth3 også understreger, så kan behandlingen her ikke kan laves om, den er uigenkaldelig og ender ikke nødvendigvis så rosenrødt som billedet hidtil har tegnet sig i denne tråd. Man kan komme til at bøvle med bivirkninger man ikke havde regnet med. Derfor er det også helt på sin plads at bidrage med mit forløb, inden andre definitivt beslutter sig for at lægge sig under laseren.
  • Indstillinger
    HEJ IGEN, vil bare fortælle at jeg fik lavet en SMILE for 2 dage siden hos Peter Brincker og det gik rigtig godt, har ikke tørre øjne eller ubehag men en smule sløret syn men det skulle gå over nogle dage. Der var mange rygter om Peter Brincher men jeg mødte glade og tilfredse patienter på klinikken både før og efter operationen, skriv hvis der er nogen der har brug for noget info
  • Indstillinger
    Hej!

    Hvor længe gik der før du begyndte at kunne se nogenlunde normalt?

    Jeg fik lavet en SMILE operation i torsdags (den 19.), dvs. for 3 døgn siden, og jeg ser ikke klart - hverken tæt på eller på afstand. Jeg kan godt se fjernsyn, skrive en mail osv., men alt er uklart.

    De sagde godt nok, at det ville være uklart i 1-2 uger. Til kontrollen dagen efter kunne de ikke måle synet, da det var for tæt på operationen, men jeg blev bedt om at læse et par rækker bogstaver op (som til en synsprøve), og de sagde, at de så meget fint ud.

    Jeg synes bare man hører om, at folk kan køre bil dagen efter operationen. Jeg ville helt klart ikke sætte mig bag rattet på nuværende tidspunkt. Så jeg er lidt spændt på, om det bliver bedre eller ej...
  • Indstillinger
    Hej det r nok ikk en god ide med at køre bil de første par dage. Jeg ventet en uges tid. Men man får problemer med modkørende bil lygter om natten, efter næsten 2 mdr kan jeg stadig ikke tåle langtlys fra modkørende, men kun om natten! Hvor er du blevet opereret hos hvilken læge ? De siger altid at alt er super duper straks men det tager tid at se klart igen.
  • Indstillinger
    Jeg blev opereret på Glostrup Hospital.

    Jeg har umiddelbart ingen problemer med natteblindhed (ud over hvad jeg havde i forvejen), har ikke oplevet yderligere blænding af billygter, "tåge" eller skær omkring lys osv. Det er jeg rigtigt glad for, for det var noget af det, jeg var meget nervøs for, da jeg i forvejen er lidt natteblind.

    Jeg har mere bare sådan en generel uklarhed.
  • Indstillinger
    Det er 1,5 år siden min smile operation. ( oktober 2013) som Sven Asp foretog. Jeg er stadig meget glad for min beslutning og har ikke på noget tidspunkt fortrudt det. Men det gør ondt at høre om jer der har. Man siger jo at inden man griber til operation bør ens styrke have været stabil i 2-3år, for den kan stadig ændre sig, også selvom man er blevet opereret...
  • Indstillinger
    Hej med jer,

    Jeg overvejer øjenlaserbehandling da jeg nu er træt af linser og mine briller. Jeg har læst masser af forskellige typer, LASEK, LASIK, FS LASIK m.m Men nu læser jeg om iLASIK som er ikke så ofte set på det danske marked men ofte i Tyskland hvor jeg bor nu.
    Efter de Tyske læger er den meget bedre end FS Lasik
    Den er mere individualiseret og bladeless hvor i stedet for en mekanisk
    mikrokeratom (med et klinge), det bruger en anden laser, dvs. femtosekundlaser. Den har også Advanced Avanceret CustomVue som automatisk tilpasser korrektion, hvilket gør laser øje kirurgi mere nøjagtige og præcise.

    Er der nogen af jer som har mere erfaring med iLASIK ? og ved hvor i DK kan man få den?
    Tusind tak for hjælpen!
  • Indstillinger
    Hej MariMa,

    De har iLASIK i Polen - i Sopot. Klinikken hedder Blikpol og du kan kontakte dem via Velcure (prøv webside: http://www.velcure.com ). Det er ca. 40% billigere i Polen end i Danmark og metoden er mere moderne. Du vil ikke finde iLASIK i Danmark... du kan også prøve måske i Tyskland? Men jeg kan varmt anbefale iLASIK og Velcure :)
  • Indstillinger
    Hej Taurus4300

    Hvordan går det med dig i dag? Jeg har tid til en operation på øjenlægernes center hos Sven Asp i næste uge, men efter at have læst din beretning er jeg nu meget i tvivl.
    Jeg har lidt tørre øjne, og er lidt lysfølsom allerede i dag, men de siger at det ikke bliver et problem.
Log in eller Registrér for at kommentere.