Hjem Øjne Åben debat om øjne

Øjenlaser lasik eller smile?

Redigeret 11 januar, 2017, 09:32 i Åben debat om øjne
Jeg overvejer kraftigt øjenlaser operation. Hvad skal jeg vælge? Lasik som der skrives så meget om, synes jeg lyder voldsom pga flap operation. Men så har jeg hørt lidt om en anden teknik som kaldes Smile . Der skal ikke laves flap . Samt en No cut operation . Er der nogen som kender til dem, og måske har fået en sådan operation? Jeg er -4,25 og -3,75 samt bygningsfejl. Jeg vil gerne blive fri for linser og briller nu, men er samtidig ret nervøs for et for voldsom indgreb af øjnene. Og mht lasik og flap har jeg også læst , at hvis man engang skal opereres for grå stær , vanskeliggørelses dette pga flappen og 'hullet' i hornhinderne o_O
«134567

Kommentarer

 • Jeg stod selv med samme overvejelser fra nogle måneder siden, og har bestemt ikke fortrudt mit valg.

  Lasik var for mig ikke et valg, efter at jeg så nogle artikler om at flappen var sprunget op - den chance ville jeg ikke tage.

  No cut fandt jeg ud af handlede mere om reklame, end om en ny metode. Du kan læse lidt mere her: www.ojenoperation.nu/nocut-ojenoperation/

  Jeg endte med at få en smile øjenoperation igennem www.smile-oejenoperation.dk, hvilket nok er et af de bedste valg i mit liv (udover at blive gift og få børn).

  Servicen inden var helt fantastisk, og trods det at de solgte smile operationer svarede de på alle mine spørgsmål, og selve behandlingen var helt i top (Jeg fik sågar 2 biografbilletter efterfølgende).

  Det eneste andet alternativ jeg endte med at kigge på var en Lasek operation, men den valgte jeg fra pga. alder og at der ville gå op til en halvt år hvor jeg ikke ville kunne se stabilt.
 • Det var rart at høre dine overvejelser samt din beslutning som blev Smile. Den hælder jeg også mest til og har meldt mig til et informationsmøde netop vedr denne metode. Det ser jeg frem til.
 • Hej

  Jeg kan også kun anbefale en SMILE behandling.

  Jeg blev behandlet i februar måned ved Øjenlægernes Center (www.olce.dk) af Sven Asp, der er den kirurg, der har lavet flest SMILE behandlinger i Europa (http://www.olce.dk/dk/hvem-er-vi/oejenk ... n-asp.aspx). Sven Asp står for de fleste SMILE behandlinger ved øjenafdelingen i Aarhus, der er Nordeuropas førende indenfor laserbehandlinger. Øjenlægernes Center har nu Centre i både Charlottenlund og Aarhus.

  Mit behandlingsforløb har været rigtigt godt, og når det gælder ens øjne, er det rart at være helt sikker på at den der behandlet besidder den største erfaring.

  Idag klarer jeg mig helt uden briller og jeg er så glad. Før havde jeg briller på -3, linser måtte jeg opgive for flere år siden.

  SMILE behandling er rigtigt godt og Øjenlægernes Center og Sven Asp kan kun anbefales.

  Skriv endeligt hvis du vil have flere detaljer.

  Mvh Sten
 • Det var rart at høre, hvordan din oplevelse var og at du er glad for smile operationen :)) . Det er så vigtigt at man er tryg ved kirurgen - og metoden , så når jeg skal smile opereres, skal det også helt sikkert være af Sven Asp . Jeg var til Info møde og det overbeviste mig om, at det må være det rigtige for mig:) Så til efteråret planer jeg på det skal ske, også mht til evt lysfølsomhed. Jeg tænker de lange mørke dage kan være ideel netop i den situation;)
  Hvad med bivirkninger? Hvor hurtigt efter op ser man klart? Er det forbundet med øjentørhed? Jeg vil rigtig gerne høre mere fra alle jer derude, om jeres erfaringer ved en sådan smile operation . Både fordele - og evt. ulemper ( hvis de findes )
 • Jeg fik min operation hos Thiele i Købmagergade, og jeg har ikke oplevet nogle problemer med tørre øjne.

  Efter et par dage var synet helt normalt igen.
 • "Som professionel øjenkirurg, der er fuldstændig afhængig af et godt syn, kan jeg ud fra egen erfaring uden tøven, varmt anbefale Øjenlægernes Center. De leverede et meget flot SMILE resultat i kraft af deres store faglighed, imødekommenhed og venlige fremtræden. De kan noget, som kun få kan tilbyde på højeste niveau, og samtidig er det altså bare betryggende, at blive behandlet af Danmarks mest aktive, fuldtids professionelle laserkirurg og SMILE Europamester"
 • Det er fantastisk at høre om jeres gode erfaringer , og det bekræfter mig blot endnu mere i, at det er SMILE hos øjenlægernes center og Sven Asp som skal op mig . Ingen tvivl om det :-)
 • Hej Pepsi5

  Har du fået lavet din SMILE laseroperation?
 • Hej.
  Nej ikke endnu. Jeg vil vente til efteråret hvor dagene er mørke , netop for at undgå den lys følsomhed der kan være forbundet med operationen. Men jeg glæder mig til at smide linser og briller langt væk! Og så skal der jo lige laves en for undersøgelse for at bekræfte om jeg er egnet eller om alderen trykker ..Og så håber jeg på at høre om flere som har fået lavet smile:) Går du selv med samme overvejelser ? Jeg skal nok følge op på min operation når jeg står på 'den anden side';) Vh. Pepsi5
 • Pepsi, jeg kan se at Øjenlægernes Center giver 3000 kroner i studierabat til en SMILE Øjenoperation: http://dindebat.dk/sundhed/815909-syns- ... r-det.html

  Mon ikke du kan lokke den samme rabat ud af dem, selvom du ikke er studerende..
Log in eller Registrér for at kommentere.