Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min mand gik til ludere gennem 3-4 år!

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg kan kun give dig ret cpacan4, der findes ingen undskyldning for utroskab, det er en handling uden den andens accept.
    Der er forhåbentlig et liv efter utroskabet, med tilgivelse osv. men det er en svær periode, og det ved vi os der har valgt manden til. Jeg har gjort op med mig selv hvad jeg vil, og så kan mange undre sig, men det er mit valg. Det vigtigste er som jeg tidligere har beskrevet, at man mærker sig selv efter hele vejen, og kan stå inde for det som sker i forholdet og ikke prostituere sig selv igen.

    Victoria94, det er jo den følelse der er sværrest efter langvarrig utroskab, hvordan får man sexlysten tilbage, hvordan kan jeg røre ham igen efter alt det han har prøvet.
    Men kan kun give dig ret, jeg har det på samme måde med min mand, der er så meget andet hos ham jeg holder af, og som jeg vil have svært ved at sige farvel til.
    Jeg tror på en bedring og jeg tror på han en dag kan blive mere end min bedste ven.
    Men hvor er det fedt at læse dit indlæg, det rammer på mange punkter :)

    Jeg ved ikke om det er en god ide, at alle inviterer deres mænd + ekser til, at give deres version, men det kunne da være interessant :)

    Til Bambi
    hvor har du ret, vi er jo nød til at tro på det bedste, og måske få det bedste frem i vores mænd, blot vi ikke kæmper forgæves.

    knus til Jer der omtaler sine medmennesker med ordentlig og god tone :)
Log in eller Registrér for at kommentere.