Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min mand gik til ludere gennem 3-4 år!

135

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Konen66.

    Kunne godt ha lyst til at tale med dig....

    Hilsen Bambi1
  • Indstillinger
    Hej

    jeg kan desværre ikke se på hvilket tidspunkt jeg har angrebet nogen, skrev blot jeg ikke havde behov for råd fra en som havde været sin mand utro, da det for mig vil blive modtaget forkert.

    Men tak kære "medskribenter" for jeres pæne måde at nedgøre mig i sorgens stund, kan kun se at I udnytter personer i svære tider, hvor I har behov for at ytre Jer, giv råd, og lad vær med at lege lommepsykologer.
    Skam Jer

    Bambi du må til hver en tid kontakte mig, jeg ved ikke om dette kan gøres anderledes end her, evt. privat.
    Jeg ligger ikke mit nr. ud skal ikke spammes af snæversynede mennesker, der ikke kan rumme rummelighed.
    Sorry men det her gør mig gal og skuffet over, at man vælger at misforstå en kvinde i sorgens stund, prøv at tage empati brillerne på istedet, og lad vær med at føle at I absolut skal kommentere alt, et så svær et emne skal ikke gøres til en diskussion, de personer der er ramt, har brug for forståelse og ikke føle sig alene, som jeg og har ikke brug for at blive nedgjort.

    knus til andre kvinder der ved hvad vi snakker om, pas godt på Jer selv.
  • Indstillinger
    Vil gerne kontakte dig.... Ved ikk hvordan... Folk i vores situation vil gerne være anonyme.....

    Nogen forslag?
  • Indstillinger
    Du har ikke behov for et råd, fra en kvinde, der har været sin mand utro, da det for dig ville blive opfattet forkert.

    Og det skal jeg da så også lige love for, du gør.

    Fatter du slet, slet, ikke at jeg - med min baggrund - i den grad forstår dig, og i den grad ved, hvad du er oppe mod??? Måske endda bedre end så mange andre??

    Jeg skrev min historie, som du tydeligvis ikke har gidet læse, men jeg var jo netop oppe mod nøjagtigt det samme som dig.

    Nej - min mand bollede ikke ved siden af, men han trampede på mig, mine følelser, mit liv, han nedgjorde mig på alle mulige andre måder med nøjagtigt det samme resultat. Tror du virkelig ikke, at det er mindst ligeså sårende?

    Utroskab er IKKE kun sex - det er også alt det andet.

    Hvis ikke min mand havde været mig utro på sin facon, så havde jeg da aldrig gjort, hvad jeg gjorde - for så havde det ikke været nødvendigt.

    Der fortælles i denne debat overhovedet ikke noget som helst om, hvad jeres mænd har forklaret om, HVORFOR de har/har haft dette behov????

    Hvis du ville bruge lidt energi på at læse, hvad jeg har skrevet - I ABSOLUT BEDSTE OG EMPATISKE mening, så kunne det være, du ville se lidt anderledes på det.

    Men - nåh nej - jeg har jo i dine øjne begået en stor forbrydelse, hvorfor jeg derfor overhovedet ikke kan skrive et eneste fornuftig ord igen. Hvorfor den blev begået har ingen interesse for dig, for ligegyldigt, hvor meget jeg er blevet nedgjort og hvor voldsomt, det påvirkede mig, så var det mig, der var den store forbryder??? Og mig, der fremover slet ikke kan tages alvorligt - overhovedet?? Det dumme svin, der næsten ødelagde mit liv? Ja, han er den store uskyldighed, der skal forsvares???

    Øh - med den holdning, så ser jeg da i den grad ingen mulighed for, at du kan få et fornuftigt forhold til din mand. Han kan jo fremover intet sige eller gøre, som du ikke vil opfatte forkert.

    Ja, nu er jeg vred - jeg ville egentlig gerne bidrage med noget, du kunne bruge fornuftigt, men hvis du kun vil omgive dig med personer, der kan sige - Åhh hvor er det synd, åhh hvor har du ret, så får du da først problemer.
  • Indstillinger
    Hvordan I to kunne få kontakt, kunne jeg måske godt hjælpe jer med, men "gu" vil jeg ej.

    Og -det kan jo nok heller ikke bruges, for jeg er jo en led forbryder, der har valgt at have et liv i stedet for at få det ødelagt.
  • Indstillinger
    du har gjort dig selv til en forbryder

    lad mig sige det således

    en voldsforbryder og et offer kan næppe dele den samme historie og vil sjældent forstå hinanden. (blot et eks.)

    du har set dig gal på mig, fair nok
    blot fordi jeg ikke vil modtage din hjælp, jeg har ikke på noget tidspunkt søgt hjælp, du havde brug for at give hjælp, din sag

    min version var blot for Bambis skyld, jeg modtager den hjælp jeg har brug for, og skal ikke farves.
    Jeg søgte blot en dialog eller evt. fælles nævnere, som har været uheldige som jeg.

    Uanset hvordan vi bliver behandlet er det vigtigste at vi er os selv tro, og kan mærke om det er noget vi vil finde os i, og om det er noget vi har det godt med,og ikke søge plastre på såret, som er som at tisse i bukserne, det luner kun en kort stund :)
    det handler om at komme videre, man skal blot have fundet vejen med sig selv i bagagen.

    Du traf en beslutning i dit liv, om det var forkert eller ej, var det din beslutning, det skal jeg ikke gøre mig til dommer på.
    Jeg skrev blot hvad jeg havde brug for, og og dømte dig ikke, spurgte dig blot hvordan du havde det med at være utro og om du havde tænkt på, at det sårede.

    Fortsat god søndag :)
  • Indstillinger
    Jeg VAR jo offer på samme måde som dig - derfor mener jeg godt, vi kunne hjælpe hinanden

    Du vil ikke sætte dig til dommer, hvad jeg gjorde, men det er jo netop, hvad du har gjort.

    Og - det her er et debatforum, hvor alle har lov at deltage. Jeg beklager, at jeg ikke fangede at du kun skrev til Bambi - og kun ville have kontakt til hende.

    Og nej - jeg har ikke set mig vred på dig, men vred på at du desværre ikke er i stand til at se, at der andre situationer og andre årsager til utroskab, end den du ser i din verden.

    Kunne man overhovedet forestille sig, at der var en årsag til at din mand har gjort, hvad han har gjort? Kunne man forestille sig, at den årsag på nogen måde havde noget med dig at gøre?

    Der må jo være en eller anden grund til, at han har følt behov for at nedgøre dig, som han har gjort.

    Og - for ikke at blive misforstået igen - jeg påstår IKKE, at ER sådan, men har du overhovedet tænkt tanken??

    Og bare rolig - jeg gider ikke mere her, med mindre jeg bliver sjoflet igen, for det føler jeg meget klart, jeg er blevet.

    God søndag.
  • Indstillinger
    En af jer kunne oprette en ny email addresse så i ikke behøver skrive jeres private email hvis i er bange for at andre vil misbruge det, derefter kan i udveksle numre via email.

    Mænd/kvinder som er utro mangler altid noget i forholdet derfor søger de det et andet sted. Den største problem er kommunikation og åbenhed over for hinanden. Man snakker ikke om ens ønsker, lyster eller hvordan man vil have det især sex, det er der utroskab opstår.
  • Indstillinger
    Tak for et lidt mere roligt svar :)

    Tanken er tænkt og jeg ved også hvorfor han gjorde det.

    Fordi han var svag og fordi han kun tænkte på sig selv og sine behov.

    Til at starte med fik jeg det svar, som mange andre kvinder i min situation fik, det var kun for sex.

    Han var kørt flad i vores forhold, og magtede ikke at investere i det.
    Sådan sker det jo desværre for mange, når der er børn osv. han havde ikke den samme possition, som fra før vi fik børn.
    Jeg havde forsøgt flere gange, at få forholdet til, at køre, men der skal jo 2 til tango.
    Jeg havde mit at se til; en skøn depression (ironi) udd. børnene, osv. der skete meget i forholdet, set i bakspejlet.
    Han valgte istedet at leve et db. liv, så han fik sit store sexbehov stillet, det var hans valg.
    Når jeg ser tilbage, er der perioder hvor det har været dødt, som mange andre sikkert har oplevet, men han traf sit eget valg og ønskede sex i byen istedet, stadig hans valg, havde jeg fået valget dengang havde jeg sagt fra.

    Jeg ønsker ikke min tekst analyseret, vi ved begge hvor fejlen er
    Han var naiv og troede det nok skulle gå, han valgte mig fra til fordel for andre, mente stadig han elskede mig.
    Og det er bestemt ikke kærlighed, han skal idag gøre op med sit liv om han vil nøjes med mig, og jeg skal gøre op med mig selv om jeg kan leve med hans dunkle fortid og det han har budt mig.
    Når man investerer i et ægteskab, betyder det kun ham og mig, og kun parret der er i ægteskabet, fungere det ikke, skal man gøre op med hinanden om man har fejlinvesteret, sort/hvid tankegang, men det er jo meget simpelt, hvis ikke man ønsker at investere mere i det, må man jo videre :)

    God søndag
  • Indstillinger
    Vil gerne på banen nu......

    Lotte123:
    Du har været ude i modvind ligesom konen66 og jeg selv har været det, og måske er vi alle det stadig endnu....

    Først vil jeg gerne kommentere det at være utro..... Uanset hvordan du vender og drejer det, så er det altid parten der vælger at være utro, der har truffet det valg.
    Det kan godt være at noget i et forhold ikke fungere...... MEN, den der er utro har selv truffet valget... punktum. Og det må han/hun så leve med, og lade være med at give andre skylden. Altså tage ansvar....

    Når det så er sagt, så er der mange forklaringer til en sådan handling. Ingen sex i forholdet, dårlig kommunikation, spøgelser i rygsækken fra tidliger forhold, eller barndommen mm. Det er så her man må ind og arbejde med forholdet, hvis man altså ønsker at give det en chance, noget der er helt op til den enkelte. Her er mennesker jo forskellige ligesom i alle andre henseender. Og der er ikke noget der er mere rigtigt end andet.

    Det jeg synes der er vigtigt at huske på er, at ingen har det værre end andre! Du har det ikke værre end konen66 og omvendt. Det er jo ikke en konkurrence.... Jeg synes det er vigtig at vi også herinde respektere hinanden.

    Jeg tror, uden at jeg kan vide det, at du ikke helt har fået bearbejdet det du har været igennem. Det du har været igennem lyder som psykisk terror, eller hvad man vil kalde det. Men det fortjener ingen mennesker, heller ikke du.....

    Til sidst vil jeg give dig ret i at man ikke har brug for at blive talt efter munden, og hvor er det bare synd for lille dig. Man har brug for støtte, og måske en anden vinkel på situationen, noget der kan være svært selv at gøre, når man er dybt såret.


    Konen66:
    Håber vi kan komme i kontakt med hinanden...... Vores historier er meget ens, og tror vi kan støtte og hjælpe hinanden.

    For det første ville jeg ønske at hverken du eller jeg skulle igennem dette. Men hvor er det befriende at høre man ikke er den eneste i sådan en situation. For gud hvor føler man sig alene.....

    Alt i denne tråd er skrevet fra et godt hjerte :)
Log in eller Registrér for at kommentere.