Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skal jeg forlade hende?

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ved godt det er et gammelt indlæg, men jeg ville hvis jeg elskede min kone foreslå hende et åbent forhold da det så er lige for begge parter uden at det ødelægger hele livet med hus og bil osv.

    Det lyder ikke til du har den store selvtillid og det ville du så kunne få ved at date lidt ved siden af og selvfølgelig spille med åbne kort overfor dem som du dater.

    Der er mange der kun lever i parforhold på grund af at det er normen eller single, men det andet tror jeg fint kan lade sig gøre og normen behøver ikke være det rigtige.
  • Indstillinger
    Jeg forstår dig! Jeg har selv prøvet noget lignende. Når du føler alle de ting. Altså at du ikke kan forlade hende for du elsker hende. Så er det jo fordi det er sandt. Men samtidig handler det måske også om at du er såret og selvfølgelig også om din angst i forhold til at miste både hende og børnene.

    Tab er er aldrig rart. Men hvad er alternativet? At du altid skal være nervøs? At du altid skal være bange og mistroisk?

    Det bedste råd jeg kan give dig er at tage dig rigtig meget sammen. Tage en beslutning. Giv hende et valg! Men med tid. Sig og vis at det nu er hende som skal tage det valg. Eks: " Jeg elsker dig, men jeg vil ikke være usikker på dig længere. Hvis du mener hvad du har sagt om os, så vis det fuldt ud! Ellers er jeg ikke længere din kæreste/mand. " Sig det og men det. Hvor ondt det end kan gøre. Giv hende evt. en tidsfrist og lad hende så FULDSTÆNDIG være i den tid. Altså. Vær der for børnene og lad være med at tjekke hende og lad være med at vise din smerte. Bare vær dig som du var da I mødtes. Uden dog at gøre kur. Gør noget af det du gjorde dengang for dig selv. Vis hende at du kan klare dig uden hende! Også selvom du føler du ikke kan! Kostbar! Det lyder gammeldaws. Men det virker hvis hun altså stadig har nogen af de gamle følelser.
    Det er hårdt. Men måske er der stadig en chance og du skylder dig selv, hende og børnene at tage den chance.

    Du klarer den. Og du kommer ovenpå igen hvis du holder fast i dig selv.!!!!!!!
    Held og lykke
Log in eller Registrér for at kommentere.