Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Natur blodtryksmedicin

1235

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Asklepios

    Nej, det er bestemt ikke noget sludder jeg skriver.

    Dit link har intet med den undersøgelse at gøre som jeg før omtalte, og omhandler overhovedet ikke afrikaneres blodtryk contra afroamerikanere.

    Når der sker mutationer i genomet er det ofte pga. en mangeltilstand af mineraler eller det så omtalte D-vitamin. Men får man rettet denne ubalance, kan det over tid rette denne mutation. Dette gælder også mutation i enzymkaskade og ikke mindst mutation af p53 anticancer genet.

    Men hvis du virkelig tror på myten om af forhøjet blodtryk går i arv, syntes jeg du skal linke til beviser for dette. Det samme gælder for diabetes 2, som efter min mening bestemt heller ikke er arveligt. Beviser tak.

    Pubmed har jeg brugt flittigt i mange år.

    Jeg syntes du burde læse denne lange artikle hvor konklusionen er følgende:

    High-dose vitamin therapies have been efficacious in ameliorating ≈50 genetic diseases. The diseases are usually due to variant enzymes with decreased affinity (increased Km) for vitamin-derived cofactors. Feeding high doses of the vitamin raises the tissue cofactor concentrations and thereby increases the activity of the defective enzyme.

    http://ajcn.nutrition.org/content/75/4/616.long

    Riboflavin offers a targeted strategy for managing hypertension in patients with the MTHFR 677TT genotype: a 4-y follow-up

    http://ajcn.nutrition.org/content/95/3/766.abstract

    Mvh/ Søren Larsen
  • Indstillinger
    Hej igen Søren


    Jeg kommer gerne med beviser, men så må du så gøre mig den tjeneste at komme med et direkte link til din omtalte artikel, det link du sendte var jo helt umuligt at tjekke op på.

    Og jo, der findes skam arvelige typer af forhøjet blodtryk, der er flere end de jeg har nævnt med du kan jo starte her:

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22073419
    http://jasn.asnjournals.org/content/21/11/1842.long

    Din ene artikel er 11 år gammel, det kunne være rart med en nyere. Din anden artikel er et lille studie på kun 83 deltagere. Det omhandler 3 hypertensions-genotyper hvor det tyder på at riboflaviner kan afhjælpe fænotypen. Det er et spændende studie, men det må gentages i større målestok før man kan sige noget konklusivt.

    Som sagt findes der mange flere genvarianter for hypertension end de jeg nævnte. PHAI og PHAII kan ikke afhjælpes ved vitaminer, desværre.

    DM2 er korreleret arveligt i mange mange studier, det burde du vide hvis du har kigget lidt på pubmed.

    Der er sandsynligvis mange gener der kan give en DM2-fænotype, jeg har ikke så meget tid til at finde det hele frem, men ved en meget kort søgning fandt jeg dette:

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23396182
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23395167

    Men det er altså kun en promille af hvad der rent faktisk ligger derude om DM2 og arvelighed.

    Derudover kan du jo høre på Kameliadamen og Persille, to kvinder der spiser sundt og altid har gjort det, og som alligevel af forskellige grunde har fået hypertension -Kameliadamen pga. søvnapnø og Persille pga. -tja nok arvelighed udfra hendes beretning om sin familie.

    Kameliadamens hypertension har intet med kost at gøre, hun har også taget vitamintilskud i pænt hæderlige doser i årevis, et andet og ikke så sjældent eksempel på erhvervet hypertension der intet har med kost at gøre er forsnævrning på nyrearterien.

    At nyren har en stor del at sige i hypertension, kan også ses ved de observationer der er gjort i hypertensive nyretransplanterede, hvor donor havde normalt blodtryk. Her faldt blodtrykket hos de hypertensive transplanterede nyrepatienter. Dette skyldes sandsynligvis at nyren selv er i stand til at danne samtlige hypertensions-hormoner, hvorfor koncentration inden i nyren kan være adskillige gange det der måles i plasma.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19277701
  • Indstillinger
    doktor Vogel har i sin bog den lille doktor skrevet om økologisk brune ris de virker som en flaskerenser på vore blodåre og det kan få blodtrykket ned det er værd at prøve mig har det hjulpet der står i bogen om en mand der havde over 200 i blodtryk der kom ned på 170 og det er jo et pænt fald
    men ellers findes der mange andre ting inden for natur policosanol 10mg det er meget bedre end statiner men det kan i jo se hos Carsten Vagn Hansen
    venlig hilsen Birthe 8000
  • Indstillinger
    Hej Jytte,

    Mange mennesker ude i den store verden har helt sluppet blodtryksmedicin efter indtag af naturlig CBD olie.

    Se mere på phoenixtears.ca og http://unitedpatientsgroup.com/

    Kh,
    Josefinne
  • Indstillinger
    Jeg forstår, at der er tale om cannabisolie, som jeg har hørt, at selv pæne folk køber på Christiania til håbløst kræftsyge slægtninge. Det er da ikke sjovt at skulle købe den slags ulovlige ting.

    Hvis man køber det over nettet i udlandet, bliver det vel bare snuppet af myndighederne! Så jeg vil ikke mene, at det er en brugbar løsning for de mange, der er nødt til at være i behandling for forhøjet blodtryk.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    http://klogkost.dk/nyheder/sygdomme/hje ... dtryk.html

    Jeg ved rødbedesaft sænker blodtrykket, jeg har afprøvet det. Og det sænker blodtrykket et par timer efter man har drukket det. Så det er hurtigt afprøvet, hvor meget man skal drikke. Jeg drak en halv liter og jeg skal love for blodtrykket faldt, men det kan man jo ikke drikke hver dag.
    Men mindre kan vel også gøre det, man kan jo prøve sig frem.

    Jeg ville ønske saften kunne købes i pille form.

    Jeg klikkede lige på annoncen for Drogens vitaminer, mineraler og urter. Det finder jeg interessant. Men så skal man høre den belærende, alvorlige stemme. Ih, altså kan de dog ikke snart lære at tale på en anden måde. Jeg hopper altså ikke på den slags snak mere, tværtimod, så bliver jeg skeptisk.
  • Indstillinger
    Ifølge Dr. William Wong skyldes forhøjet blodtryk for det meste at fibrin har sat sig i nyrerne således at blodet ikke kan filtreres så hurtigt. Løsningen er at tage et enzym tilskud. Enzymerne vil opløse de overflødige fibriner.
  • Indstillinger
    Hvordan kan du vide, at det ikke bare er en smart måde at sælge naturmedicin. Har du selv prøvet metoden - eller er der andre her i forummet, som kan hjælpe med at udrydde min skepsis.
  • Indstillinger
    Jeg mener ikke at dr. Willam Wong selv sælger naturmedicin. Der findes nogle videoer på youtube om hans teorier.
  • Indstillinger
    Jeg har brugt Alistrol ca. 1/2 år. Sammen ned Pycnogerol sænker det mit forhøjede blodtryk ned på et næsten acceptabelt niveau. V.h. Borthe
Log in eller Registrér for at kommentere.