Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Er jeg bare patetisk?

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    HAR DU TALT MED DIN LÆGE OM HJÆLP---SOM VI HAR HAFT EN LANG DEBAT OM ---HVORFOR BLIVER DU VED AT SKYDE DET ---DU HAR JO BEHOV FOR DET ----
  • Indstillinger
    Jeg tror ikke på, at jeg har behov for læge. Jo mindre den læge kan skyde min far, så tvivler jeg på, hvor meget en læge kan hjælpe mig. Eller også er jeg bare utrolig bange for, at lægen ikke mener, jeg har behov for hjælp. For hvem ved? Jeg ved ingen ting, om hvordan jeg har det. Jeg ved ikke om alt det her blot er det pure opspind og et produkt af min fantasi, der er løbet løbsk? Egentlig føler jeg ikke noget. Jeg kan blive sur, og det er det. Eller kan jeg?

    Jeg er et stort spørgsmålstegn.
  • Indstillinger
    Jeg kan godt huske hvordan det var at være teenager og skide-gal, ked af det og bare så forvirret. Spørgsmålet er om du kan leve med disse følelser eller om du reelt ønsker at få hjælp.
    Hvis du mener du ikke længere kan magte livet skal du søge hjælp. Du kan undersøge mulighederne hos depnet.dk og psykiatrifonden.
    Hvis du ikke føler dig handicappet af dine følelser og din tristhed skal du måske bruge dig selv til at komme videre og lære af din tilstand.
    Da jeg gik i 10ende klasse gik jeg hver eftermiddag om bag en lille bro og skreg og græd og var dybt ulykkelig. Jeg græd mig selv i søvn hver aften og havde det bare elendigt, men jeg søgte ikke hjælp dengang.
    Senere har jeg fået konstateret depression, men det er først efter mange år.
    Hvis du tager dig selv alvorligt sørger du også for at få hjælp, når du ikke længere kan undvære den.
    Ønsker dig alt det bedste
Log in eller Registrér for at kommentere.