Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

hjæp mig jeg har sådan nogle underlige tanker i hovde:(

1356710

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg er ked af hvis du er blevet mere bange efter at have laest om tvangstanker, men det er jo ikke sikkert det er det du har, og hvis det er, er der altsaa meget hjaelp at hente.
    Jeg kender flere som har haft ocd og som har det meget bedre nu efter bla. behandling med kognetiv terapi.
    Igen det er jo slet ikke sikkert det er det du har. Jeg synes du skal gaa til din laege og snakke med ham-hende om det.
  • Indstillinger
    Tak for jeres hjælp det betyder rigtig meget for mig i prøver at hjælpe mig det betyder rigtig meget for mig håber jeg få det snart bedre :)



    Med venlig hilsner Silvana
  • Indstillinger
    Jeg prøver nu at gør min bedste så jeg kan komme vider i livet og nyd mit liv som jeg plejet at gør ...
  • Indstillinger
    Det lyder godt og fornuftigt. :-)
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Jeg har lige siddet og læst hele denne tråd, og jeg må indrømme, at jeg blev noget chokeret over at læse, at du bliver råddet til at søge råd hos Åndens Klinik og at der bliver talt om dæmoner.

    Søde Silvana der findes ikke dæmoner, og kristendom må ikke fylde så meget i hovedet på dig, det er ikke sundt for en pige på din alder.

    Jeg synes du skal søge en meget professionel hjælp hellere i dag end i morgen, for dette kan du ikke klare selv. Vi kan alle komme med mere eller mindre seriøse råd, men de vil ikke hjælpe dig, det kan jeg høre på, hvad du fortæller her om, hvordan du har det.

    Gå til din læge, skolelærer eller skolepsykolog og fortæl hvad du har fortalt her, for hjælpes det skal du.

    Du har en alder, hvor du skal nyde livet, dine venner, din skole, blive forelsket og ikke en alder hvor du skal tænke på hverken gud eller dæmoner.

    Derfor Silvana søg hjælp hos andre end os her, for vi kan ikke hjælpe dig, det er det for alvorligt til når du skriver.

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Ja jeg ved det godt :( jeg er så sur på mig selv fordi jeg har det sådan jeg vil gerne tilbage til mit gode liv hvor jeg havde det sjov og var sammen med venner og alt det du skriver sådan havde jeg det før,men nu er jeg kommet i meget alvorlig situation jeg er rigtig bange for ik at have det sådan resten mit liv:(
  • Indstillinger
    ¨Jeg ved ik hvad jeg skal gør jeg har en tid på mandag til min læge hvor han skal give mig henvisning til en psygolo , det så irreternde at jeg har mistet mit glæde og at tænke på nogle god ting jeg ved godt på min alder jeg burde nyd livet at vær forelsket osv jeg havde det faktisk sådan før jeg havde det rigtig sjov, jeg var så glad jeg kan ik forstille mig hvor godt jeg havde det før det helt vildt,men nu ved ik hvad jeg skal gør jeg vil så gerne ud af det jeg ville ønske jeg aldrig havde det sådan Aldrig! :( tænk hvis jeg aldrig kommer til at have det godt :(:(? så aner jeg ik hvad jeg skal gør jeg har virkelig brug for hjælp jeg vil have hjælp ! jeg kan ik klare den smerte mere jeg har,det som om nogen har forbandet mig med det her,jeg tænker bare hvorfor jeg har det sådan og vær dag jeg stå på jeg for den følse og tanker om om igen,jeg håber virkelig at vær dag der går jeg få det bedre,men nej det gør det ik jeg få det bare dårligt, Mit ønske var altid når jeg blever ældre have et godt liv og alt skal gå som det skal,men nu ? Nu jeg bare blevet sindsyg eller hvad,altså det her klar jeg ik mere, :(
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Tro mig du vil ikke have det sådan resten af dit liv, men du skal søge en professionel hjælp.

    Du kan hjælpes det er jeg ikke i tvivl om, men du skal stoppe med at tro på, at der findes en gud, hvor du kan få hjælp.

    Den hjælp du har brug for findes ikke hos en gud, men hos en dygtig psykolog.

    Jeg har altid været meget imod al den snak om kristendom, for den hjælper ikke så ung en pige som dig, tværtimod så kan den kun gøre det værre for dig.

    Du er kommet helt på vildspor, og det spor skal du have ændret til noget mere jordnært.

    Søg nu den hjælp Silvana, men desværre er du så ung, så du tror du kan hjælpes af din familie. Men det tror jeg ikke at din familie magter, de er nok for involveret i denne kristne tro.

    Håber du snart kan skrive at du har en tid hos en psykolog, og han/hende skal du være helt ærlig overfor.

    Knus til dig fra Sofie
  • Indstillinger
    TAK..Jeg ved ik rigtig hvad jeg skal sige i har alle ret hvad i skriver til mig.
    Jeg skal finde en psykgolo også prøver jeg at se hvad jeg kan gør så jeg få den her grim maretid ude af mit hovde jeg orker den ik mere :( jeg vil bare tilbage til mit god og dejlig normal liv som før, Det utroligt hvad men oplever i livet ! det for dårlig
  • Indstillinger
    Jeg øsnker jer alle sammen faktisk det bedste gud skal velsigne jer alle sammen og ønsker seriøst det bedste for jer i skal vær raske og sunde med jeres familie. og helst væk fra det dårlig ting.

    Nu lyder jeg måske som en rigtig hellig person, men jeg siger bare fordi jeg har den her smerte ville jeg kalde den for, det eneste jeg vil at have den væk og ønsker ingen skal føle den her smerte for det gør faktsik ondt inderstinde som om nogen har allered taget mit liv, som den er væk men jeg lever stadig, :(
Log in eller Registrér for at kommentere.