Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

hjæp mig jeg har sådan nogle underlige tanker i hovde:(

1457910

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ej lægen er syg :( har ringet op,der var telefonsvar de lag et besked at lægen er syg og kommer tilbage om 1 uge eller 2 :(
  • Indstillinger
    Øv, øv, øv...
    Hvor er det bare ærgerligt, når du nu var klar til at ringe :-(
    Husk, at vi er her, hvis du får brug for at skrive og husk, at du altid kan ringe til Børnetelefonen, hvis du får brug for at tale med nogen.

    Kærlig hilsen Helene
  • Indstillinger
    '
    Hmm ja tak for i er der for mig
  • Indstillinger
    hej...jeg har det lidt bedre jeg er ik gået til pskygolo fordi haft det bedre.men har det igen lidt smule underlige som om det en vane til mig nu fordi jeg tænker på nogle upassende ting selvom det iki er rigtig og jeg ved selv jeg er ik sådan :(
  • Indstillinger
    Hej igen Silvana

    Problemerne er ikke væk, fordi du i en periode får det lidt bedre. De forsvinder ikke bare af sig selv.

    Du skriver, at du tænker på nogle upassende ting. Det kan alle gøre. Som du selv skriver, så ved du godt, at de tanker ikke er rigtige og at du ikke er sådan. Men tankerne er jo et problem for dig. Mit råd er derfor stadigt det samme: Jeg mener stadigt, at du har brug for psykologhjælp, for jeg tror, at du har rigtigt meget brug for at lære at forstå og acceptere dig selv og dine egne tanker og følelser.

    Kærlig hilsen Helene
  • Indstillinger
    ja jeg ved det godt men jeg vil bare af med dem :( de irretere mig rigtig meget seriøst har aldrig i mit liv været sådan...der kommer hele tiden nogle upassende tanker i hovede på mig selv om jeg ved de ik passer :(...


    jeg skal virkelig gør noget
  • Indstillinger
    jeg er rigtig bange for jeg ik skal have det resten af mit liv..os når jeg få mit mand og mit børn og tænker stadig på de tanker jeg gider engang fortælle mine tanker nu fordi de er for dumme og åndsvag :( jeg håber bare jeg vil få det bedre... fordi jeg var slet ik sådan her som nu jeg er det er nemlig det der irretere mig helt vildt meget og jeg gik ik til pskygolo fordi jeg havde det bedre jeg havde det faktisk bedre end før også kommer de pludeslige igen og så går de væk så kommer de igen og sådan går mit vær dag på de der upassende tanker jeg tænker okey det med gud og det med min lille bror men hvorfor lige de her dumme tanker jeg gider engang fortælle dem på nettet :(
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Der er kun ét menneske i verden, der kan hjælpe dig - og det er dig.
    Hvis du ikke vil eller ikke tør søge din læge eller din skolepsykolog, så kan jeg f.eks. heller ingenting gøre for at hjælpe dig.

    Det nytter ikke noget, at du tænker, at lige nu går det meget godt, så forsvinder det nok af sig selv. Det gør det ikke.
    Det nytter heller ikke noget, at du bare går og er bange for at have det sådan resten af dit liv. Hvis ikke du gør noget selv, så kan det godt være, at du bliver ved med at have det sådan resten af dit liv. Det gør nogle mennesker, fordi de ikke har søgt hjælp, da de havde brug for det.

    Der er brug for, at du GØR noget og ikke kun tænker dine tanker. Kan du ikke selv gøre noget, så bliver du nødt til at hive fat i en voksen, der vil hjælpe dig med at komme til lægen eller til skolepsykologen. Du har talt med din mor og hun har jo altså ikke bestilt en tid til dig, kan jeg forstå. Så må du selv eller en anden voksen.


    Kærlig hilsen Helene
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Jeg er helt enig i hvad Helene skriver til dig, for hun har ret.

    Du skal søge hjælp og jeg kan ikke forstå, at din mor ikke hjælper dig med at få en tid hos en psykolog eller hos lægen.

    Det problem du har, vil jo aldrig forsvinde, hvis du ikke gør noget, og du er den eneste der kan gøre noget ved det, vi her kan ikke tvinge dig eller komme med råd, der får dine tanker til at forsvinde.

    Kære Silvana, gør nu noget ved det, for du kan jo ikke fortsætte med kun at skrive her, for det hjælper dig ikke.

    Jeg har en mistanke om, at der er noget helt galt hos dig og din familie, så søg nu en anden voksen der kan hjælpe dig.

    Kærlige tanker fra Sofie
  • Indstillinger
    ja okey men jeg tror ingen forstår hvordan jeg har det
Log in eller Registrér for at kommentere.