Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

hjæp mig jeg har sådan nogle underlige tanker i hovde:(

1468910

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Ialtfald godt at høre fra dig igen.
    Var blevet helt bekymret for dig :-)

    Kærlig hilsen Helene
  • Indstillinger
    ja...:)




    ej men jeg aner bare ik hva der sker med mig....?



    fordi at nu jeg har det lidt bedre tænker ikk så meget på det mere



    men os når jeg går dybt i det det lige meget hvad jeg tænker bare noget dumt tanker så siger jeg ahh nej ik igen noget dumme tanker hvis jeg bare tænker på noget bare et lille ting som jeg gør stort af det så tænker jeg ik igen nu har jeg noge igen i mit hovde noget rigitg rigtig dum noget
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Det lyder som om, at du nu nærmest er blevet bange for at tænke på noget, fordi du er bange for 'de dumme tanker'.

    Så selvom du oplever, at du har det lidt bedre, så mener jeg stadigt, at du har brug for at tale med en psykolog. De problemer du har, går ikke bare over af sig selv.

    Du havde jo bestilt en tid hos din læge, som du var nødt til at afbestille. Har du overvejet at bestille en ny tid?


    Kærlig hilsen Helene
  • Indstillinger
    tja det lige det jeg er bange for de der tanker fordi atlså jeg fatter det ik


    jeg sad og kigget på mit lille bror og tænke bare noget dumt han ik skal have det dårlig eller noget...bare hvis jeg tænker på det så få jeg det dårlig :( altså det er mit problem fordi jeg er bange for at tænke så meget fordi jeg går dybt i det,og det så irreternde fordi altså nu??!!!! jeg tænker på mit lille bror for mig er det for åndsvagt dumt og det irreter mig rigtig rigtig rigtig meget altså hvordan kan det være jeg få det dårlig bare sådan jeg fatter det ik ....¨
    ¨

    Jeg har ik bestilt tid til mig fordi jeg troede jeg har fået det godt det irreternde fordi lige der jeg få det rigtig godt så dukker det bare op igen jeg er så bange for det ik sker til mig hele tiden altså nu om min lille bror det kan ik være bekendt !!!!!!!!!!! jeg er træt af det alt var okay altså fint om gud og alt det der men min lille bror det klamt altså fordi jeg elsker mit lille bror og alt men så tænker jeg bare noget mærkelig tanker det er rigtig det næremest jeg er bange for mine tanker fordi jeg går dybt i det...
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Nej, selvfølgeligt forstår du ikke, hvad der sker. Det er jo derfor, du har brug for at tale med en psykolog om det. Han eller hun er uddannet til at forstå menneskers psyke. Derfor vil en psykolog også kunne hjælpe dig til at forstå, hvorfor du har det dårligt og hjælpe dig til at få det bedre.

    De problemer du har, går ikke over af sig selv. Nu er det med Gud, så ikke rigtigt noget problem længere - nu er det i stedet tanker omkring din lillebror. På et tidspunkt vil det måske heller ikke være et problem længere, men så vil det være noget andet. Det er jo frygteligt, hvis du skal gå og være bange for dine egne tanker - for du kan ikke holde op med at tænke.

    Jo, dine tanker kan bestemt GODT være det bekendt. Dine tanker og følelser minder dig hele tiden om, at du har et problem, der skal løses. På et eller andet tidspunkt er du nødt til at gøre noget ved det, for ellers får du det ikke bedre.

    Det er ligesom, hvis du havde et brækket ben - så gør det ondt. Smerten er et signal til dig om, at der altså er et problem, du er nødt til at have hjælp til at klare. Du ville vel heller ikke ignorere et brækket ben og regne med, at det bare pludseligt voksede sammen af sig selv?

    Så der er nok ingen vegne udenom, hvis du vil have det bedre. Så må du til lægen.


    Mange hilsner Helene
  • Indstillinger
    JA det rigtig nok kære Helene du har fuldstændig ret, jeg bør hurtigst som muligt kontakt lægen osv, det bare rigtig underlige alt det her der sikkert et problem med mit hjerne eller sådan noget :( jeg er så ked af det og sur !:(


    med venlige hilsen silvana
  • Indstillinger
    Nej, Silvana. Der er ingenting i vejen med din hjerne. Du reagerer faktisk ganske normalt. Det er bare ikke rart for dig selv at have det på den måde og derfor skal der gøres noget ved det. Og man kan gøre noget ved det.

    Det er ligesom, hvis du var faldet og havde brækket benet. Ville du så blive ved med at gå rundt med et brækket ben, fordi du var bange for at gå til lægen og få at vide, at dine ben ikke var normale?
    Hvis du havde brækket benet, ville du så skælde dig selv ud og være ked af det og sur på dit dumme ben? Eller ville du kunne forstå, at det var brækket fordi, du var faldet og at det ville kunne blive rask igen, når lægerne hjalp - fordi læger nu kan det der?

    Der er en grund til, at du har det, som du har det og det er IKKE fordi, der er noget galt med dig. Det tør jeg helt sikkert godt love dig. Jeg ved godt, at man kan være rigtigt bange for at søge hjælp men det behøver du ikke at være. Der er IKKE noget galt med hverken dig eller din hjerne.


    Kærlig hilsen Helene
  • Indstillinger
    Tja... har snakket med min mor hun sagde jeg skal bestil tid til mig hurtigst som mulig og det gør jeg imorgen...

    Jeg vil bare af med det her jeg er så forvirret det helt vildt.
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Jeg forstår godt, at du er forvirret. Det må være svært at forholde sig til alt det, der sker og som virker så uforståeligt.

    Men det er rigtigt godt, at din mor har opfordret dig til at få bestilt den tid hos lægen. Håber du kan få en tid ret hurtigt, så du ikke skal gå for længe og vente.


    Kærlig hilsen Helene
Log in eller Registrér for at kommentere.