Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

hjæp mig jeg har sådan nogle underlige tanker i hovde:(

14567810»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jamen hvad er det jeg ik forstår ?

    jeg lytter efter hvad i skriver.

    det ik fordi jeg ik gider lytte fordi jeg vil meget gerne få hjælp.


    i forstår det ik. Jeg prøver at lytte og jeg har læst det mange gang det i skrev. Men jeg ved ik rigtig hvad jeg skal sige,¨
    det kan godt vær jeg ik forstår hvis i siger jeg ik forstået noget
    men prøver virkelig at lytte det gør jeg.
  • Indstillinger
    Hej Silvana :-)

    Det de mener med, at du ikke forstår er, at du åbenbart ikke helt har indset hvor vigtigt det er at du får hjælp. Ikke bare på internettet, ikke om en måned men nu. Det er ikke nok at du gerne vil have hjælp. Du må også bede om den.

    Det nytter ikke noget at du går og tænker, at du skal skifte læge, og at du så kan komme til psykolog, hvis ikke du rent faktisk gør noget ved det og skifter læge!! Egentlig behøver du ikke en gang at skifte før du kan komme i gang - du kan bare ringe ned til den læge du mener du gerne vil have og sige, at du overvejer at skifte til dem, og om du må få en tid og komme og møde lægen og få en snak. Voilá.

    Kernen i det her er, at du skal tage en dyb indånding og GØRE noget. Drop undskyldningerne over for dig selv og se at få talt med nogen så du kan komme i gang med at få det bedre igen.

    Hvad er det der holder dig tilbage? Hvad er det du er bange for?
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Det kan godt være at du lytter til, hvad vi giver dig af gode råd, men du gør bare ikke noget ved. Du har stadig ikke talt med skolepsykologen, så nu kan jeg spørge dig direkte, hvorfor har du ikke det?

    Når vi ikke mener, du forstår hvad vi skriver, er det som Anna prøver at forklare dig, at du endnu ikke har søgt hjælp.

    Dine forældre ved ikke hvor slemt du har det, og jeg kan igen spørge dig, hvorfor i alverden fortæller du dem ikke hvilke tanker du går og tumler og slås med?

    Du er ikke så gammel Silvana, det er derfor jeg mener, at du skal snakke med en voksen, som kan hjælpe dig, for det tyder ikke på, at du kan klare det alene, og det skal du ikke være flov over, men bare erkende det overfor dig selv.

    Opfat ikke det vi skriver som en kritik af dig, for det er ikke sådan ment, men vi prøver at hjælpe dig, men det er svært når du ikke gør noget. Vi kan jo ikke tvinge dig til at søge hjælp hos skolepsykologen, hvis jeg kunne havde jeg allerede gjort det.

    Du skal vide, at jeg selv er mor til i dag to voksne piger, og jeg ville hvis du havde været min datter taget dig kærligt men bestemt med til en psykolog.

    Jeg vil spørge ligesom Anna, hvad er du bange for, og hvad holder dig tilbage? Siden du endnu ikke har søgt nogen form for hjælp.

    Kærlig hilsen Sofie
  • Indstillinger
    hmm jeg ved ik det bare jeg er for doven til at søge hjælp jeg tror hele tiden det går over, det skal nok bleve bedre. Men nej det gør det ik så derfor skal jeg søge hjælp, jeg ved ik hvorfor jeg ik har søgt et skolespykolo

    nu det søndag imorgen skal jeg 100 procent søge hjælp
  • Indstillinger
    Jeg ved det godt det er mit skyld.

    Jeg ved godt jeg skal søge hjælp hurtigst muligt fordi det ik godt hvis jeg ik gør noget ud af det her det kan blive meget meget alvorligt .
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Det handler ikke om, at det er din skyld. Skyld er sådan et dårligt ord. Men det er dit ansvar, så ja - du skal søge hjælp i morgen.

    KH Helene
  • Indstillinger
    Kære Silvana

    Nu må du endelig ikke slå dig selv oven i hovedet og sige, at det er din egen skyld, at du endnu ikke er kommet til en psykolog for at få hjælp.

    Jeg ved heller ikke, om det er fordi du er doven:-) jeg tror mere på, at det er fordi, du ikke kan overskue det, at du mangler en voksen, som du kan betro dig til, og her tænker jeg især på din mor, eller som du skriver, at du hele tiden håber, at det bliver bedre.

    Det er meget at forlange, at du som er 15 år skal tage ansvaret for dit eget liv, det mener jeg faktisk ikke er helt muligt, når det drejer sig om så alvorlige problemer, som du har.

    Derfor har jeg hele tiden anbefalet dig at snakke med en voksen, men det kan jeg forstå, at du ikke ønsker, måske fordi du ikke har den fulde tillid til enten en mor, far eller anden person i dit liv.

    Men dejligt at du skriver, at du vil søge hjælp i morgen, men husk det nu Silvana.

    Jeg glæder mig til at høre godt nyt fra dig.

    Kærlig hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Hej med dig hvordan kan man forstå ,og give råd til en som dig?
    hm det kan man ikke , hvis man ikke helt kan forstå , er det ikke rigtigt ? for lige meget hvor meget man vil en ting, farer man hurtigt vild , men du har snakket en del om gud , og hvem ved, hvad han eller det er ? nej vel ,men hvis jeg skulle sige noget, er gud en der ved hvad det drejer sig om ,ikke? ok men hvis du selv var gud ,kunne du så ikke forstå dig selv , ingen kan sige at noget er for meget for gud ,selv ikke dig så jeg siger at du kan ikke gøre noget som gud ikke allerede ville ha vidst du ville gøre, så fred med dig slap af, dine tanker er som de nu engang er ,prøv at være lidt mere ligeglad du er ikke den eneste, langt fra, der har de problemer, men kender du det, at nogle dage skal der egentlig ikke så meget til, før man lige finder noget som gør en glad ? bare små ting ,som at du kan tale og tænke , jeg har selv prøvet det du snakker om ,så jeg ved godt at man roder tingene sammen ,jeg er nu på mit 56ne år ,og du lyder klog nok til at lige slappe af og trække vejret, snak med mennesker om det ,og du vil opdage at mange har prøvet at ha det skidt, det har jeg da, jeg prøver, at se ind i dig ,og ser en pige der skal prøve at blive noget ,men ikke ved hvad meningen er ,det er du sgu ikke alene om men her er vi så , jeg kender godt det med at tanker overvælder en lige pludselig, og bilder dig nogle rimeligt underlige ting ind ,men jeg siger undskyld, fuck det venlig hilsen Michael
Log in eller Registrér for at kommentere.