Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jeg har afprøvet kolloidt sølv

123457»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ny svensk forskning om kolloidalt sølv (og guld).
    ww.sydsvenskan.se/vetenskap/halsa/silver--och-guldnanopartiklar-kan-skada-nerver/
  • Indstillinger
    Hej med jer herinde
    En god ven har en fremad skredet cancer i bugspytkirtlen. kan kolloidt sølv gavne ham ?
    Lidt om hans tilstand:
    Der siver væske budspytkirtlen ned i bughulen, han er pt indlagt bliver tappet jævnligt. Er der nogen herinde der har erfaring med dette eller andet der kan gavne ham. har været syg i 9 mdr. Han taber sig ikke.
    MVH Inge Nørgaard
  • Indstillinger
    Redigeret 18 november, 2016, 15:28
    Kære Inge Nørgaard !
    En kinesiolog vil hurtigt kunne teste om han vil have gavn af sølvet . Det er individuelt, hvad man mangler . Oftest er cancer mest psykisk betinget. En alfa-kinesiolog vil ganske nemt både kunne afbalancere psykiske problemer og teste hvilke andre ting han vil have gavn af at indtage - og at undlade at indtage . Standard er at undlade tilsat sukker og kød fra de 4 benede og at tage ekstra C-vitamin og der er rigtig mange andre muligheder som kan testes. At få renset candidasvamp ud er ofte også en vigtig ting .
    Mange hilsner og gode ønsker for ham Lisbeth Hagen
  • Indstillinger
    Inge Nørgård

    Dette er et supplement til Lisbeths udmærkede svar.

    Hvis din ven har mange penge og kan klare at rejse til Letland eller Tyskland så er "Rigvir Virusterapi" en mulighed. Rigvir er en virus som dræber cancerceller mens sunde celler ikke skades. Rigvir er videnskabeligt testet og burde også være tilgængeligt i Danmark.

    Det er synd at skatteyderne skal betale til cellegifte som kemoterapi og ikke kan få adgang til ugiftig behandling som virkelig virker.

    Kilde:
    http://www.tidslerne.dk/medlemsblad/201 ... age10.html

    Cellect er billigere og kurerede ophavsmanden til Cellect. for kræft i bugspytkirtlen. Om det kan hjælpe din ven afhænger af mange ting bla. livskraften og hvor fremskreden kræften er. Som i enhver behandling er der ingen garanti for helbredelse.

    Søg evt på "Cellect alternativ behandling) for mere info
Log in eller Registrér for at kommentere.