Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jeg har afprøvet kolloidt sølv

24567

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej
    Det lyder skrækkeligt ,jeg har aldrig nogensinde hørt om jeres tilfælde,ved at drikke koloid sølv.
    Hvor har købt det,og hvordan og hvor store mængder har i intaget?

    Det er nemlig meget vigtigt at vide hvilken kvalitet det har været.
    Koloid sølv er ikke skadeligt på nogen måde,vi har brugt det til alt,i 4 år kun med gode resultater,så der må være noget galt.

    Jeg vil meget gerne vide helt nøgaktigt hvordan i har brugt,så kan jeg måske finde ud af hvad der er galt.Du kan på ingen måde udvikle nikkelallergi ved at drikke dette.

    Mvh
    Børge Baltzer
  • Indstillinger
    Om mulige gener ved brug af kolloid sølv.

    Først et spørgsmål til Børge Baltzer
    Har du nogen dokumentation for dit udsagn: ” Kolloid sølv ikke er skadeligt på nogen måde, vi har brugt det til alt i 4 år kun med gode resultater” ?
    Og også gerne et bud på, hvordan du vil dokumentere mulige skader ved brug af kolloid sølv ?


    Har man nikkel-allergi, så har man øget risiko for udvikling af andre metal-allergier.
    Man må formode at det samme gælder for andre metal-allergier (end nikkel).
    Da mange vacciner indeholder metaller (aluminium eller kviksølv), så kan en metal-allergi blive yderst farlig eller endog dødelig.
    Mere information om metal-allergi her: www.MELISA.org

    Man kan udvikle allergi overfor metaller på forskellige måder.
    Hvis man efter hudkontakt er blevet allergisk overfor et metal, så kan dette påvises ved hud-test / prik-test.
    Men er man blevet allergisk overfor et metal ved kontakt f.eks. via mundslimhinden eller på anden vis f.eks. ved brug af et metalholdigt implantat inde i kroppen (f.eks. et kunstigt knæled eller en stent), så kan den udviklede allergi sjældent påvises ved en hud-test / prik-test, men kræver brug af en MELISA-test eller tilsvarende.
    Desværre for danske patienter mangler den danske lægestand viden om sådanne test-metoder, skønt de bruges i lande (f.eks. Tyskland og USA) som vi ellers sammenligner os med indenfor lægevidenskaben.

    Hvis nogen i Danmark udvikler kronisk sølvforgiftning, så er de på herren mark, idet danske toksikologer ikke på nuværende tidspunkt anvender testmetoder til påvisning af en sådan forgiftning.

    Kort sagt, hvis nogen i Danmark udvikler gener (allergologiske eller toksikologiske) af brug af kolloid sølv, så må man på nuværende tidspunkt ty til udenlandske lægeklinikker for at blive undersøgt på kompetent vis.
  • Indstillinger
    Når jeg igennem 4 år har leveret sølv til mange mennesker,kun med gode resultater,så kan man vel ikke forlange mere.Men du kan jo sende din adresse så kan jeg sende dig information,du åbenbart ikke kender noget til.
    Desuden så burde vide at dette produkt er en torn i øjet på alle de firmaer som laver medicin,som har så mange bivirkninger,så burde du vide at i dette Land er der rigtig mange penge i syge Mennesker,skulle de blive raske ved sølv,så vil det blive erklæret som et lægemiddel,alle disse skræmmekampanjer imod sølv,det er noget der er betalt af medicinalstyrelsen,alle disse fine profesorer og Læger der udtaler sig om dette emne.de er betalt af de samme firmaer,det samme var det med fugleinfluenca,for at de kunne få solgt deres vacine,alle disse undersøgelser og statistikker dem kan du som firma købe dig til,så du får det resultat du gerne,vil have,bare man har penge nok.Jeg ved ikke hvorfor folk dog ikke bruger,deres sunde fornuft,istedet for at lade sig skræmme,af alt hvad der bliver skrevet.Koloid sølv kan du jo købe i mange lande,det er jo ikke et fænomen kun i Danmark.

    MVH
    Børge Baltzer
  • Indstillinger
    Det skal lige siges, at jeg HAR nikkelallergi og HAR ALTID HAFT det :-) bare det at sidde og tælle mønter i sparegrisen giver voldsom kløe i hænderne :-(

    Jeg tog en lille snaps om morgenen og om aftenen, som fik lov at ligge et par minutter i munden (som et andet gurglevand) og derefter blev det sunket....

    Datteren tog kun en lille snaps om morgenen og på samme måde som jeg...det var det vi var blevet anbefalet at gøre.

    Vi var dog blevet anbefalet at tage en STOR snaps 2 gange om dagen, men vi valgte at starte blidt op (og det var vist meget godt)

    Jeg har lige målt mængden af de snaps vi har taget og der er 10,8 ml.
  • Indstillinger
    Du har ikke rigtigt forstået hvad det drejer sig om.Det nytter altså ikke noget at starte med så små doser,der kommer jo slet ikke sølv nok til at bekæmpe problemet,der skal udrensning til,så nytter det altså ikke noget,at bruge så små mængder,de anbefalinger der står nogen steder,de gavner jo slet ikke derfor går det galt.vi har dog brugt de store doser igennem 4 år,og det har virket hver eneste gang,hvornår bliver Mennesker klogere.
    Så kan jeg godt forstå at det går galt hver gang.

    Så er der jo ingen grund til at købe sølv,når i alligevel mener at i er klogere.
    så kan i jo ligeså godt spare jeres penge.Når i aligevel ikke hører efter.
  • Indstillinger
    Sig mig en gang, hvad bilder du dig ind at komme med den udtalelse???

    Vi fik at vide at vi SKULLE starte med en lille dosis (og drikke masser af vand) og så øge dosis.........

    Den dosis jeg skriver skal ganges med 2..det er svarende til en lille snaps 2 gange dagligt og hvad skulle det hjælpe at tage en STOR dosis når man reagere allergisk...tak for kaffe jeg tør slet ikke tænke på hvordan jeg ville have haft det hvis jeg var startet op med fuld dosis fra starten af.....

    Det er købt hos www.nutrion-trade.co.uk som har meget fine anmeldelser af deres produkt og kender til andre der har det fint med det......

    Jeg kan forstå herinde, at du er en meget stor fortaler af produktet og fred være med det...men lige frem at svine os andre til kan du altså ikke tillade dig.

    Jeg spurgte om der var nogle der kendte til det problem vi var rendt ind i og det kan jeg så forstå der ikke lige er....men når nu jeg gør opmærksom på det, bør du som forhandler af det, nok lige være OBS på at det kan ske når man i forvejen har allergi overfor metaller....
  • Indstillinger
    Glem det og behold endelig din egen tro på hvad der er rigtigt.

    Jeg har brugt disse doser i 4 år,med så gode resultater at jeg slet ikke er i tvivl.Jeg køber også sølv hos dette firma,som er af en god kvalitet.

    Hvem siger at sølv er tungmetal?,havde du brugt de store doser,så havde du haft meget større chancer.

    Men du beholder bare din tro,så skal det sikkert nok gå.

    denne debat kommer ikke videre kan jeg forstå,så derfor er der ingen grund til at fortsætte,med den.
  • Indstillinger
    Hvem siger at sølv er tungmetal?,havde du brugt de store doser,så havde du haft meget større chancer.

    Hmmmm...hvem er det lige du svarer med den sætning..jeg påstår bestemt ikke at der er tungmetaller i "sølvvandet"

    Men der er noget i, som jeg har reageret voldsomt på med nikkeleksem næsten over i nældefeber.......

    Nok for nu..jeg har fået svar på det andet steds og jeg er bestemt ikke den eneste i DK der har reageret med den reaktion på sølvvandet...
  • Indstillinger
    Kolloidt sølv indholder nanopartikler.
    Der kan læses mere om nanoteknologi her på dette link:
    http://www.konsumentsamverkan.se/11verk ... oindex.htm
  • Indstillinger
    Jeg har lidt af candida svamp i armhulen i 3 år. Jeg har været igennem adskillige kure og brugt adskillige tuber af receptpligtig creme, jeg har haft infektion i det og har været igennem 5 penicillin kure i samme periode - alligevel har ikke været symptomfri i mere end 1 uge ad gangen.

    Men så læste jeg om koloid sølv og gik straks i gang - jeg har nu taget sølvvandet i 6 måneder og jeg har ikke svamp mere, det forsvandt ca en uge efter jeg startede med at tage det.

    Jeg har ikke haft ondt i halsen, influenza eller været forkølet siden jeg startede med at tage det og - ikke mindst, alle de forskellige pletter jeg havde på min hud på hænderne er gået væk - incl. mine vorter.

    Hver gang jeg får ondt i halsen sprøjter jeg det ned i halsen og 5 min efter er smerten væk.

    I øvrigt er det et produkt der bliver lavet til at rense drikkevand med og som sælges helt legalt til dette formål - kan også bruges som rengøringsmiddel og kan bruges ifb med eks. syltning hvis man sprøjter det ovenpå syltetøjet inden låget kommes på kommer der ikke mug på.

    Såvidt jeg har kunnet læse mig til så består produktet ikke af sølv, men af vand der har været lagt sølv i og herefter sat elektricitet til og efter dette bliver sølvet fjernet igen.

    I gamle dage lagde man en sølvmønt ned i mælken for at få den til at holde længere og de kongelige der spiste af sølvbestik var ikke så ofte syge som andre - og det "blå blod" de skulle have haft i årerne, skulle stamme derfra, har jeg læst mig til.

    I øvrigt findes der adskillige sider på nettet med forskningsresultater som man bør læse før man går igang.

    Mvh
    En sølvfan
Log in eller Registrér for at kommentere.