Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jeg har afprøvet kolloidt sølv

12346

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 15 juli, 2014, 11:06
    Kolloide metaller har den fordel at kroppen er gearet til at behandle det som mad, dvs. den kan optage det den har brug for og udskille det den ikke har brug for. :-) En kinesiolog kan i øvrigt nemt teste om man har brug for det eller ej, så behøver man ikke smide penge ud på noget man ikke har brug for, eller risikere at spise noget usundt :-) (Og kan så samtidig teste om der er andre ting man mangler. )
  • Indstillinger
    Undskyld mig, men sikke da noget sludder! Kolloid sølv bliver da lavet vha. elektrolyse, ellers får producenten da aldrig lavet et produkt der kan sælges for almindelige penge -ikke mindst fordi sølv slet ikke findes naturligt i planter.

    Sølv er ganske rigtigt et grundstof hvilket fremgår af det periodiske system. Men det er da ikke ensbetydende med at det så er naturligt og sundt for os. Og rent definitorisk er det altså et tungmetal.

    ALLE stoffer omkring os består iøvrigt af kombinationer af grundstoffer, også de allermest giftige og industrielt fremstillede. Vi består selv af grundstoffer men det gør mobiltelefonen altså også.

    Næsten alle grundstoffer er naturlige, i og med at de til og med uran kan findes i undergrunden. Tungere grundstoffer forekommer kun i laboratorier men henfalder hurtigt til lettere og mere stabile former. Men det er da bestemt ikke det samme som at de så er uskadelige. Et godt eksempel er fx bly og kviksølv der begge er neurotoksiske så det klodser. Og hvad med uran, pulonium og de andre naturligt radioaktive grundstoffer, er de så også uskadelige for kroppen fordi de er naturlige? Hvordan var det lige det gik Marie Curie? Jo, hun døde såmænd af cancer. Hendes mand fik hænderne ødelagt af stråleskader fra det helt naturligt forekommende radium.

    Som i tidligere indlæg, så er jeg fuldstændig enig med Brugernavn. Jeg ville aldrig selv tage kolloidt sølv, jeg er ret følsom og ved at det ville mit helbred slet ikke kunne holde til. Og det på trods af, at kollidt sølv uden tvivl virker rigtig godt netop fordi det faktisk er skrappe sager.
  • Indstillinger
    Nu er jern, zink, krom, cobber m.m jo også tungmetaler og dem har kroppen jo i allerhøjeste grad også brug for.

    Så at bare bruge ordet tungmetal og råbe forgiftning hænger vist ikke sammen.
  • Indstillinger
    Der det er korrekt, at visse tungmetaller er essentielle, hvilket vil sige, at vi ikke kan overleve uden.
    Der er også tungmetaller, som er toksiske, hvilket vil sige, at organismen ikke har brug for dem og at de dertil er skadelige for organismen.

    Angående de essentielle tungmetaller bør man også være opmærksom på, at behovet kan ligge indenfor et forholdsvist lille marginal, forstået på den måde, at både for lidt og for meget..........

    Problematikken om kolloidt sølv handler ikke kun om sølv, men også om den skadelige virkning af nano-partikler.
  • Indstillinger
    Jeg har prøvet både kolloidt sølv og GULD og kombineret det med pulver og piller af Moringa træet. Har hjulpet mig at komme af med knæsmerter og har mere energi, er ikke mere så træt.
    Se selv http://naturell-shopping.dk/20-kolloid-vand
  • Indstillinger
    Hej MoringaFan01

    Har du tænkt på, at det, som muligt har hjulpet dig på kort sigt, vil kunne skade dig på længere sigt?
  • Indstillinger
    Moringa er der ingen bivirkninger kendt, sølv tager jeg kun som kur nogle 2-3 uger og så flere måneder pause (pga at der kunne være bivirkninger). Guld ingen bivirkninger kendt.
  • Indstillinger
    Hej MoringaFan01

    Tak for svar.
  • Indstillinger
    Er der nogen der har erfaringer med at behandle Rosen med Kolloid Sølv?

    Min bedstemor har rosen - med streptokokker og stafylokokker - i det ene underben - det har efterhånden varet et stykke tid.

    Hun har været gennem tre penicillinbehandlinger a 10 dages varighed - normal dosis - det hjælper også, men nogle få dage efter behandlingen er stoppet kommer sygdommen igen med stor træthed og rødmende og væskende hud. Det er ikke lykkedes at finde "indgangsporten" til sygdommen.

    Hun er nu på en 10 dages behandling med makrolider (Surlid) - når den er slut vil hun ikke have flere behandlinger.

    Lægevidenskaben har vel heller ikke andre tilbud?

    Eva
Log in eller Registrér for at kommentere.