Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jeg har afprøvet kolloidt sølv

12467

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jamen der ER ikke noget søv der er sikkert at indtage, sølv er et tungmetal og har en uheldig evne til at ophobe sig i hjernen.

    At du ikke har mærket problemer nu, betyder ikke at du ikke kommer til det på sigt. Skader fra tungmetaller kan være år undervejs, men når det slår igennem er det alt andet end sjovt, som du ser af en af mine tidligere links så kan det både give organsvigt og demens.

    Og at du kan tåle det i de doser er ingen garanti for at andre kan -det er nøjagtig samme diskussion som ved rygning.

    Det er selvfølgelig helt op til dig selv, du er et voksent menneske og ingen kan forhindre dig i at tage al det kolloide sølv du kan få fat i. Men fordi en tilfældig hjemmestrikket hjemmeside siger at det er uskadeligt, og som oven i købet er fyldt med falske påstande og citater, er altså ikke det samme som at der er dokumentation overhovedet.

    Gør i det mindste dig selv den store tjeneste at kontrollere påstandende, det tager faktisk kun 2 minutter at finde de kilder de påstår de har, og de skriver så det komplet modsatte -nemlig at kolloidt sølv ER farligt.

    Det minder lidt om kong Midas, ham gik det heller ikke for godt i længden.
  • Indstillinger
    Også ville jeg da osse lige spørge hvilke doser er det jeg indtager har da ikke skrevet om nogle doser jeg indtager ??
  • Indstillinger
    Nej det har du ikke, men du antyder at det er noget du tager med rimeligt jævne mellemrum:

    "Bruger det mod noget negle svamp, og det virker, tager bare lidt tid :) Sprøjter det tit på mine tær efter træning, bruger det når der er forkølelse/influenza i omløb, som mund skyld og kæmper med herpes på læben skal bare lige finde de helt rigtige doser til at nakke det helt så den ikke kommer tilbage, og har en lille mistanke om at jeg måske osse har fået det lidt på min kind men efter 3dages effektiv tilføjelse er det som om det er blevet meget bedre"

    og

    "undskyld men tror at jeg skulle være død nu efterhånden tror du ikke"


    Det kan godt være det bare er mig, men det læser jeg altså som at det er noget du tager ofte uden problemer (men dermed ikke sagt at du ikke risikerer senvirkninger), derfor min formulering.

    Som sagt, ingen kan forhindre dig i at tage alt det kolloide sølv du orker og har råd til, men det generer mig at du henviser til hjemmesider der laver citatfusk. Folk har da ret til at vurdere det på et informeret grundlag, et grundlag der vel og mærke er videnskabeligt funderet.

    Prøv at søge på colloidal silver på :


    ncbi.nlm.nih.gov/pubmed

    Der får du alle de seriøse videnskabelige artikler om emnet, og mange af dem endda helt gratis.
  • Indstillinger
    Okay pubmed er eget af de såkaldte illuminati! og noget andet er hvis du er så bange for tungmetals forgifning så er det jo bare at køre nogle edta eller Ala kure som kan krydse blod bane barierren i hjernen. . .
  • Indstillinger
    Blod-hjerne-barriere hvis jeg nu skal høre for at jeg heler ikke kan finde ud af at stave :D
  • Indstillinger
    Og noget andet nu bliver jeg nød til at spørge er du læge eller bare en trold ??
  • Indstillinger
    Jeg er en der er rigtigt godt inde i videnskab. At tjekke din linkede hjemmesides påstande kan da ikke påståes at være troll-agtigt. Til gengæld var det hurtigt gjort.

    De tidsskrifter der er at finde på pubmed er ikke ejet af illuminati (altså en konservativ katolsk mystisk orden, der måske, måske ikke eksisterer). Du kan jo kigge lidt på de artikler der har med cellekulturer at gøre, her bruges kolloidt sølv til at synliggøre strukturer så de kan ses i mikroskop, det må da være rimeligt neutralt for dig. Og så kan du jo så tænke, at hvis det kan binde sig i væv ved at man hælder det på en cellekultur, hvad sker der så hvis man indtager det?

    De findes også danske tidsskrifter på pubmed, bla. Ugeskrift for Læger samt diverse skandinaviske tisdskrifter, bla. indenfor ortopædkirurgi.

    Det er bare en database over såkaldte peer reviewed tidsskrifter, altså tidskrifter hvor alle artikler er kritisk gennemgået af 2 uafhængige (og for forfatteren anonyme) forskere inden for det pågældende område -og tilfældigvis den største. Men der findes skam også andre.

    Og hvad skal EDTA gøre godt for? Kolloidt sølv binder sig irreversibelt til DNA, så du kan pøse nok så mange antioxidanter på, det bliver siddende. Desuden virker EDTA ikke i cellekernen hvor sølvet sidder fast og ødelægger cellen.

    Ala bliver du nød til at skrive ud, da det er en forkortelse for 2 forskellige kosttilskud.
  • Indstillinger
    Mht. de dersens iluminati (interesserede kan kigge i "Da Vinci mysteriet)

    -Er det bedre at hoveddelen af al alternativ medicin, inkl kolloidt sølv, sælges af Jehovas Vidner-medlemmer -særligt fra Sverige. Dette er faktum. Tjek bare Bioforce.


    PS. Jeg tager faktisk selv alternativ medicin, dog fra et ganske almindeligt sekulært firma. Men kolloidt sølv ville jeg aldrig tage og kun håndtere med handsker i et certificeret laboratorie der kan varetage miljøfarligt affald på en forsvarlig måde.
  • Indstillinger
    Alpha Lipoic Acid
  • Indstillinger
    Her er en artikel mere om giftighed af kolloid sølv.

    http://link.springer.com/article/10.100 ... 7-z#page-1

    Kort sagt må stoffet mistænkes for at give hjerneskadende effekt.
Log in eller Registrér for at kommentere.