Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Euthyrox eller Levaxin?

12346»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej allesammen,

    Jeg er sindssyg glad for at have fundet denne debat i og med at jeg også har haft det rigtig dårligt i den sidste stykke tid. Var begyndt at tro på at jeg havde fået en immunsvækkende eller en eller anden alvorlig sygdom før jeg læste alle jeres kommentarer.

    Min mor har haft nedsat stofskifte i rigtig lang tid, og jeg blev født med for højt men efter behandling (radioaktivt jod) blev det for lavt og derfor noget jeg skal leve med (ligesom jer) hele mit liv. Kommer fra island, og der får man altid levaxin, og det gjorde jeg også i 2 år før jeg flyttede til Danmark. Havde det altid fantastisk, faktisk overhovedet ikke anderledes på nogen måder end før jeg fik nedsat stofskifte. Min mor har samme oplevelse med det.

    Har til gengæld ikke haft det på samme måde med eltroxin. Flyttede til DK i 2008 og har derfor taget eltroxin i ca. 4 år, og i alle de 4 år har jeg fået det værre og værre og værre, indtil nu hvor jeg har det forfærdeligt. Har haft to forskellige læger og jeg ved ikke om det er uvidenhed i og med at jeg har fortælt dem om min tilstand og de intet gjort, eller fortalt mig at der var andre muligheder i og med at jeg endda fik at vide at eltroxin var det danske levaxin. Er ekstremt sur, men har tid hos lægen på tirsdag hvor jeg helt klart har tænkt mig at få argumenteret om at få lov til at ændre til levaxin, eller euthyrox i og med at det ser ud til at mange af jer har haft gode oplevelser med det.

    Tusind tusind tak for den her tråd, den har nok reddet mit liv :)
  • Indstillinger
    Hejsa.
    Du kan med fordel gå på Facebook, skrive "stofskifte" i søgefeltet og læse de mange indslag.
    God bedring
Log in eller Registrér for at kommentere.