Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Euthyrox eller Levaxin?

2456

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Helle.

    Dejligt at din læge fik søgt om udleveringstilladelse :-)

    Når han skriver det haster, siger Lægemiddelstyrelsen at der kan gå 3 - 4 dg. inden udleverinstilladelsen foreligger.

    Du skal så medbringe recept, udleveringstilladelsen fra lægen (på det antal mkg der er bestilt), samt bevillingen af medicintilskud (den får du tilsendt direkte fra Lægemiddelstyrelsen) på apoteket.

    Held og lykke.

    Kærlig hilsen Annemarie
  • Indstillinger
    Kære alle.

    Jeg har d.d. fået svar på mit TSH tal: 1,22. Så det ligger jo pænt. Men jeg har det af h.... til.
    Jeg har overhovedet ikke kræfter til noget som helst!!!
    Så d.v.s. jeg tåler ikke Levaxin!!!!!
    Jeg troede at mit stofskifte var væsentligt forhøjet.... men umiddelbart ikke!!!

    Jeg vil kontakte e.l. i morgen for at få Euthyrox igen.

    Ja, jeg er ved at miste modet. Jeg har snart haft det elendigt i 8 md. (dog med gode dage med Eutirox).

    Ja, jeg er snart bare grædefærdig med al den præparat skift.

    Levaxin er med talcum - det var gl. Eltroxin ikke!! Talcum er et asbest lignende stof. Og jeg tænker, er det dét jeg ikke kan tåle, ikraft af, at jeg er fyldt med tungmetaller???

    Kærlig hilsen Annemarie
  • Indstillinger
    Kære Annemarie

    Det er jeg ked af at høre, havde da lige håbet for dig at det var din vej frem:-) De skulle ha' holdt nallerne fra vores gamle medicin, så var vi mange der havde været forskånet for en masse bøvl.
    Kunne forstå på den artikel fra Politiken at lactose var et vigtigt bindemiddel, for bedre at kunne optage medicinen, er det i levazinen?
    Jeg håber ihvertfald for dig at du må få det bedre igen på Euthyrox.
    :-)

    Kærlig hilsen fra Birgit
  • Indstillinger
    Hej Anemone!

    Sikke da noget øv.

    Jeg har nu taget Euthyrox siden 9 eller 10 juli og jeg synes jeg får det bedre og bedre. Jeg håber du også kan få det godt. Alt andet er ikke til at holde ud. Ellers er sidste udvej måske at prøve Armour eller Westhroid. Selvom de danske læger ikke anbefaler ved jeg at den del, der ellers havde opgivet håbet om at få det godt, har fået det godt på det.

    MVH lene
  • Indstillinger
    Kære Annemarie.

    Åh hvor er det hårdt for dig.

    Jeg har det også sådan lidt la-la med hensyn til talcum, det var der også i ny Eltroxin.

    Min Endo jeg havde tidligere, sagde altid til mig: Pyt med tallene, meget mere vigtigt er: Hvordan har DU det? Og når jeg havde det godt, var min TSH sådan set 5-6 cirka. Så sagde han, det er fint hvis du har det godt der, den skal bare helst ikke over 10. Mennesker er jo forskellige.

    Men du, Annemarie, ved vel efterhånden, hvor dine tal skal ligge for at du har det godt. Jeg håber virkelig for dig at du snart når derhen, hvor du igen har det godt. Pøj-pøj ;o))

    Kærlig hilsen gitte
  • Indstillinger
    Hej AnneMarie
    Sikke du du skal kæmpe en kamp, med alle de præperat skift. Hvor er det fruserende og opslidende både fysisk og psykisk. Er du færdig med at blive afgiftet?
    Jeg tror også din krop trænger til ro, og stabilitet.
    God bedring til dig.
    Mange hilsner fra Helle
  • Indstillinger
    Hej igen
    Jeg har lige et spørgsmå til jer der skal overgå eller er overgået til euthyrox. Da jeg skulle overgå fra gl.eltroxin til ny eltroxin, fik jeg det meget dårlig i 14 dage, (og derefter de bivirkninger der er med ny eltroxin) og jeg får det også dårligt når medicinen skal justeres.

    Har I slet ikke mærket at I har fået det dårligt fra ny eltroxin til euthyrox?
    med finjusterings problemer.

    Jeg venter stadig på udleveringstilladelse til euthyrox, som lægen sendte i torsdags. I morgen vil jeg ringe derind. Jeg kan se i en anden tråd at det kun tog 2 timer for hende at få den.

    Det kan godt ske indlægget er lidt rodet, men det er en af de dag med ondt i hovedet og ørene.

    Hilsen Helle
  • Indstillinger
    Kære Anemonen.

    Hvor er det synd for dig. Jeg sender dig gode, stærke tanker. Du er der altid for os andre - med alle vores spørgsmål m.m. - måtte du hurtigt blive bedre. Det er noget så opslidende!!! Jeg er så gal og ked og alt muligt på Glaxo - hvad de snart har "kostet" os allesammen og vores familier. God bedring. Håber du skriver igen snart, når du har fået det lidt bedre. Tænker på dig!
  • Indstillinger
    Hej Helle.

    Jeg gik lige over fra ny Eltroxin til Euthyrox den 17. juni. Det gik i første omgang tilsyneladende godt, - men jeg kunne vel heller ikke få det værre. De efterfølgende 3 uger blev jeg bedre og bedre for hver dag og alle bivirkninger var tilsidst væk. Men så et par dage efter fik jeg et anfald igen med hovedsmerter, øjenproblemer, oppustet mave og ondt i maven osv. Samme dag var jeg til e.l. Jeg stoppede så med Euthyrox i 2 dage, fik det fint igen og fortsatte så på halv dosis Euthyrox (50 mkg). Efter små 2 uger fik jeg så i lørdags igen hovedsmerter med lammelser i den ene side af ansigtet og snurren i armen. Kun hovedsmerterne var der søndag, mandag og tirsdag. I dag onsdag har jeg det fint, men har alligevel valgt at holde 1 dags pause med pillen, da jeg tror at min krop meget langsomt skal vænnes til medicin igen efter det chok den fik af ny eltroxin. (Det skal lige tilføjes at jeg har taget gl. Eltroxin i 11 år uden problemer). Jeg forestiller mig, at jeg bliver på dette niveau indtil jeg overhovedet ingen symptomer har mere i 3-4 uger og håber at det er i orden med min læge som jeg først skal op til om nogle uger. Jeg skal have taget blodprøver i næste uge. Mit stofskifte vil nok være for lavt, men det må det så være et stykke tid.
    Egentlig er jeg lidt ligeglad med blodprøverne, for mig handler det om, hvornår og hvordan jeg har det godt (helst inden for rimelige grænseværdier men ikke nødvendigvis inden for alle normalområderne - min indstilling er, at jeg skal mærke jeg har det godt samtidig). Jeg forsøger derfor at følge min krop, og jeg tror, jeg er på rette vej. Men jeg ved selvfølgelig godt at det kan tage meget lang tid før jeg er færdigindstillet og stabiliseret igen.

    Held og lykke med dit skift og god bedring ;o).

    Kærlig hilsen Gitte
  • Indstillinger
    Tusind tak for jeres søde inslag.

    Vi har lige fået installeret en ny computer, så der har været problemer med at komme på netdoktor. Så derfor står jeg ikke under anemone længere.

    Ja, så startede jeg på Euthyrox i går. Jeg håber virkelig, at de hjælper i løbet af få dage.

    Jeg er klar over, at min krop igen skal indstille sig på præparatskift. Men hvis jeg bare snart kan få det så godt, at kroppen ikke står totalt af og ikke græder ved det mindste, er jeg snart "tilfreds".

    Mine sidste blodprøver fra den 24.07 på Levaxin var:
    TSH: 1,22
    T4: 122
    T3: 2

    Så tallene ligger fint. Men kroppen vil simpelthen ikke "acceptere" Levaxinen. Jeg har det næsten, som da jeg var på ny Eltroxin.

    Så igen tænker jeg: Forskellen på gl. Eltroxin og ny Eltroxin ell. Levaxin er: Talcum!!!

    Men det kunne være drønhamrende godt, hvis nogle kendte én, som kunne analysere ny Eltroxin!!!

    Kærlig hilsen Annemarie
Log in eller Registrér for at kommentere.