Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvorfor er mænd utro ?

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    hej lotte først tak for svar på mit indlæg selvom det ikke passede mig at få sådan et svar du gav mig :) men det var jo også et hurtig beskrivelse af min opleve sitiation du fik jo ikke hele historien.
    Det hele starte selvføldig ikke med mavefornemmelse der kom lige pludslig ude i det frie luft, jeg har i en åre række i min ægteskab opleve ting med ham som var direkte beviser men når manden er en god løgner og jeg som er lidt naiv person overbeviste han mig til at jeg tog fejl.
    Mange år tilbage startede han med chat på pcen med fremmede piger / kvinder jeg kunne vågne om natten og høre lyde fra kontoret ståd op og gik ind til ham fange ham med bukserne nede , han var gang med cam sex men nej det var mig der tog fejl kan kunne ikke sove derfor så han pornofilm var det måske ikke ok det gør alle mænd var svaret, jeg fandt fremmede telefon nr. til kvinder i hans bukse lommer ved tøj vask men nej det var mig der var dum det var nr, til hans kollegaer han begyndte at slukke hans mobil om natten ellers var den hele tiden på lydløs spurgte jeg hvorfor var svaret der er så mange der ringer forkert op vil ikke havde du vågner af det skat
    når han kom forsendt hjem var han for det meste løbet tør for benzin
    hvis du kan forstå var der altid en undskyldning og det var mig der havde grimme tanker og var psykisk syg. mange gange kunne vi tale flere timer om disse ubehaglige sitiationor jeg opleve jeg spurgte selvføldig er der noget gal er kærligheden slut elsker du mig ikke vil du skilles mangler der noget i vores forhold vi kan gøre bedre skal vi tage til parterapi er du ikke glad for det sex vi har sammen men svarret var vi har det godt det er dig der tror forkert du er syg , jalox og fantaser. JA der for har jeg lavet spion arbejde de sidste 6 mdr. kun for at få rigtige bevis matrialer for at kunne få lov ja få lov til at bliver skildt uden problermer , jeg kommer fra en fremmed kultur hvor det ikke er så nemt at blive skildt kvinden skal akseptere hendes liv som den kommer hvis der er noget gal er det jo nok hendes skyld så jeg måtte smøre ærmerne op og lege dedektiv samle alt hvad kunne lægge det som oplæg for min store familie fortælle om min ulykke og hans dobbeltliv , tro du måske selv jeg synet det har været sjov at skulle spille og leve som normalt når hver dag tilbagte enu et shok og sår. men jeg klaret det fik min families ja og støtte. hvad manglede han ???? hvorfor gjord han det ????? pigerne han datede var mellem 18-25 jeg er i dag 37 år han ønskede unge piger såååååå ja jeg kunne ikke blive ynger det var hans svar så alt det pis med at man kan snakke om det tale sammen finde en løsning det kan jeg kun grine af det hjalp ikke hos os og nu er jeg fri fri somen fugl og er på vej til at blive glad men stadig pire det mig derfor spurtge jeg hvorfor er mænd utro kan det ligge meget mere bag facaden end vi tro
  • Indstillinger
    Hej Loridana,

    Ja, det blev så lige en helt anden historie end den, du i første omgang lagde op til, men jeg havde jo på fornemmelsen, at der lå mere bag, hvorfor jeg da også gjorde klart, at det jo ikke er muligt at forholde sig til andet end det, der rent faktisk var skrevet.

    Mon ikke din mand har hørt til den kategori, som jeg omtaler helt i starten af denne debat: Dem der søger efter evig bekræftelse, og som slet ikke har forståelse for, hvor meget ondt man kan gøre sine nærmeste i sin iver for at blive bekræftet fra andre sider - hele tiden.

    Disse personer bliver desværre aldrig lykkelige, og er heller ikke stand til at gøre andre lykkelige - i hvert fald ikke før de lærer en hel masse om sig selv, hvilket de desværre ofte er utilbøjelige med at gøre, da de jo gerne slet ikke er klar over, at det er dem selv, der har nogle problemer.

    Det eneste man kan gøre, er at forlade dem, hvilket du også har gjort. Det glæder mig at læse, at du er på vej til at få et godt liv.

    Jeg vil dog fastholde, at den eneste vej til et godt parforhold, er at man taler ordentligt sammen om, hvad der rører sig i parternes liv - og så bør man nok stoppe tidligere, hvis det viser sig, at man netop er sammen med en notorisk løgner, som du har været.

    God vind frem over.
Log in eller Registrér for at kommentere.