Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Et alternativ til Eltroxin

12346

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja så er jeg kommet hjem fra Sverige med mine Euthyrox. Desværre lå apoteket i Helsingborg ikke inde med 100 mikrogr. så jeg fik kun 50 mikrog med hjem så nu har jeg til 40 dage. Tbl Kan deles i 4 dele. Jeg vil høre om der er en der ligger inde med oplysninger om de tilsætningsstoffer der er i den gamle Eltroxin?
    Hilsen
    Pernille
  • Indstillinger
    Hej Peter
    Jeg ved ikke præcist hvordan i kan/skal forholde jer, men jeg mener at nogen har bestilt via nettet. Personligt bad jeg min læge om at anmode lægemiddelstyrelsen om en udleveringstilladelse på Euthyrox. Enden på det blev dog at jeg selv hentede det.
  • Indstillinger
    Hej Pernille.
    Under bivirkninger af ny Eltroxin, emner mgl., har Inge på side 2 skrevet om indholdsstoffer.

    M.h.t. Eutirox har jeg bestilt disse via www.Goldpharma.com. Vi har sammenlignet udseende på pakken, udseende på tbl., nr. på tbl. etc. fra dem der har taget til Sverige for at hente medicin - og de er helt identiske.
    Jeg har det fint med mine importerede Eutirox og ved, at det slet ikke kan betale sig at lave "placebo" medicin på denne.
    Endvidere har min egen læge samt endokrinologerne på OUH søgt om indførelsestilladelse på tbl. Euthyrox.
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Hej

    Indholdet i de gl. Eltroxin er:

    Gl Eltroxin tablet 50 mikrogram indeholdt : Levothyroxinnatrrium, Laktose, majsstivelse, natriumcitrat, avaciegummi og magnesiumstearat.


    og ny indeholder :
    Ny Elroxin tabler 50 : Levothyroxinnatrium, Mikrokrystallinsk cellulose, pregelatineret stivelse, talcum, kolloid vandfri silica og magnesiumsterat.


    Hej Peter

    Spørg på dit apotek om de kan faxe recepten til et svensk apotek med udlevering i dk, hørte et eller anden om at det ku lade sig gøre.

    Din læge kan søge om udleveringstilladelse på Euthyrox så du fremover kan hente dem på et dansk apotek.

    mange hilsner Sunrose
  • Indstillinger
    Kære Peter.
    Hvor er det synd for din datter.
    En "ting" er os voksne, vi kan kæmpe eller lade være, det er op til os selv.
    Men i hvert fald er vi i stand til at formulere, at der sker et eller andet i vores hoved, som gør, at vi får raserianfald.
    Prøve at forklare, at det ikke er os, men medicinen som får os til at reagere
    sådan.
    Men en stakkels lille pige!!!!!!!!!
    Der er skrevet mange indlæg om hvordan man "gør" mht. at skaffe pillerne.
    Ellers prøv og ring til Lægemiddelstyrelsen 44889595 og spørg efter Rukiye Karaman, der står for "forbrugersikkerhed".
    Du kan også læse om bivirkningerne af den nye Eltroxin og hvordan man søger om indførselstilladelse på http://www.laegemiddelstyrelsen.dk og http://www.medicinmedfornuft.dk
    Held og lykke.
    Hilsen Inge
  • Indstillinger
    Hej Sunrose.
    Du var "lige" lidt hurtigere end mig, og havde alle svarene.
    Endnu en gang tak fordi du bragte os på sporet af bivirkningerne af den nye Eltroxin.
    Hilsen Inge
  • Indstillinger
    Tak til alle for hurtige svar.

    Jeg vil forsøge at få medicin fra Sverige så.
    Jeg synes virkelig det er underligt at lave denne type medicin, hvor doseringen er så vigtig, i en form hvor den ikke må deles eller knuses!?!

    Venlig hilsen
    Peter
  • Indstillinger
    Hej Alle
    Tusind tak for alle jeres svar og så så hurtigt, ser frem til at skal igang med de nye, men jeg må indrømme at jeg også er en smule nervøs.
    Kh Pernille
  • Indstillinger
    Jeg opdagede hele debatten om de nye eltroxin i går, da jeg i to dage har haft en lidt metallisk smag i munden efter at have spist og drukket. Jeg søgte på bivirkninger på eltroxin og fandt hele denne debat om de nye eltroxin, som jeg lige er startet på for en uges tid siden. Jeg havde ingen anelse om at der var forskel, da de på apoteket netop sagde at det var det samme produkt. Nu vil jeg så gerne høre om der er andre der har oplevet en metalsmag efter at være begyndt på ny medicin? Jeg har taget eltroxin siden jeg var 14 - altså i 10 år og har aldrig rigtig haft nogle bivirkninger, og min læge har ikke rigtig nogen interesse i at undersøge problemet nærmere...

    Håber at nogen ved noget.
    Med venlig hilsen Nadja
  • Indstillinger
    Kan se at nogen af jer har skrevet om problemer med maven som bivirkning.

    Jeg har fra omkring januar, hvor det så nok kunne passe med at jeg overgik til de nye piller (har været i behandling for for-lavt stofskifte siden september 08), haft utrolig mange problemer med ondt i maven og især luft i maven.

    Min læge har bedt mig skrue ned for fibrene i min kost, men det synes jeg er en dårlig plan da min vægt nemt øges og jeg knokler for at tabe mig. Jeg spiser derfor kun groft brød og en del gulerødder. Men nu er det blevet rigtig slemt.

    Mine prutter kan bogstaveligt slå folk ihjel, så fæle er de. Jeg har førhen haft mindst et toilet besøg pr dag hvor jeg havde alm afføring. Nu kan jeg knap nok komme af med noget hver 2-3 dag.. og jeg er enda begyndt at forsøge mig med Magnesia, men det giver mig bare mega ondt i maven og hjælper ikke sønderligt på mit problem med at komme af med afføringen.

    Min læge har talt om, men fik hurtigt slået det hen igen - at jeg skulle have en mave undersøgelse.. Ærgerlig talt er jeg meget utilfreds med min læges behandling af mig og mit stofskifte. symptomerne startede ½ år før det endelig fandt ud af stofskiftet var lavt. Kostede mig + 10 kg, og kun tilbud om at blive vejet hos lægen som løsningsforslag.

    Men de af jer som har skiftet medicin og som før har haft problemer med maven, har de hjulpet??For jeg er snart desperat. At have meget og illelugtende gasser, samt være ung (23år) som skal have et socialt liv og arbejdsliv (synes engang imellem at luft i maven bliver værre på arb, pga en hvis stress faktor), jeg kan nu mærke at mit mave problem får mig til at sige fra, således at jeg bare kan være hjemme uden at tænke på andres lugtesans.
Log in eller Registrér for at kommentere.