Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

elektronisk cigaret

123457»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej,

    Jeg har også tideligere været meget i tvivl omkring e-cigaretten, hvorvidt de var skadelig eller ej. Samtidig hvor man kunne få de bedste henne osv. Har tidligere brugt denne side, og kan også se, at de indlæg jeg har villet linke til herinde fra - allerede er linket fra tidligere brugere af :-)

    Derfor vil jeg blot linke til denne blog, hvor man kan finde megen info om forskellige ting vedrørende e-cigatter. I kan selv prøve at tjekke den ud, hvis i lyster, selv har den været brugbar for mig.

    Mvh Den Lykkelige Dampere
  • Indstillinger
    Jeg har selv købt min e-cigaret og jeg har været rigtig glad for den. Jeg synes det sjoveste er at prøve de forskellige smagsvarianter kokos og pina colade og sådan noget sjovt noget
  • Indstillinger
    Rygestop er aldrig nemt og kræver både rygrad og viljestyrke. Selvom e-cigaretter ikke er godkendt som et egentligt rygestop middel, så har eCig skrevet en fin artikel om rygestop ved brug af e-cigaretter her:

    Jeg har selv stoppet ved brug af e-cigaretter og har ikke røget i omkring et år. Så uanset hvad myndighederne siger, så mener jeg, at det er det bedste rygestop middel på markedet.
  • Indstillinger
    Jeg har god erfaring med Xsmoke. Har nu været røgfri i 6 måneder og 15 dage.

    Bruger selv denne: https://www.xsmoke.com/dk/e-cigaretter- ... berry.html
  • Indstillinger
    Champix - http://www.healthexpress.eu Jeg modtog min bestiIIing til tiden og pillerne virker rigtig godt.
  • Indstillinger
    Der er mange påstande om at de er skadelige, men det sjove er jeg kun synes man ser disse påstande i medier som Dagens og andre knapt så troværdige kilder. Men altså i England går de ind for rygestop ved hjælp af ecigaretter, og den engelsk sundsstyrelse har svaret at det er lang mindre skadeligt end alm cigaretter. Netdoktor har også skrevet en artikel hvor de spørger en overlæge, der siger det samme.

    Du kan læse lidt mere her om hvorvidt det er skadeligt at anvende til et rygestop: https://smokeus.dk/kan-det-anbefales-at ... -rygestop/
Log in eller Registrér for at kommentere.