Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

elektronisk cigaret

12346

Kommentarer

  • Indstillinger
    Mart1nHMart1nH
    Redigeret 28 september, 2013, 11:24
    Personligt har jeg kun følt mig sundere efter at jeg skiftede over til damp cigaretterne. Det har jeg blandt andet kunne mærke når jeg motionerer, hvor mine lunger har føltes mere friske..

    Samtidig har det gjort at jeg ønsker at hjælpe andre med et rygestop, og har hjulpet mange i min omgangskreds med at starte et forløb med e-cigaretter, og de fleste bliver røgfri indenfor en meget kort periode.

    Hvis jeg skal komme med et råd til nogle der overvejer at starte på e-cigaretter, så er det at få vejledning fra erfarne dampere. Et godt sted at starte er f.eks. http://ecigaretguiden.dk/

    Hvis man har læst meget om at e-cigaretter er skadelige, så taget et kig på denne artikel på netdoktor http://www.netdoktor.dk/elektroniske_ci ... retter.htm , den beskriver alt hvad man pt ved om e-cigaretter, og er et fint grundlag at vurderer om e-cigaretter er noget for en.

    De bedste hilsner
    Martin
  • Indstillinger
    Altså det er da bedre slet ikke at røre noget af det, end at være afhængig af e-cigaretter. Det er da klart nok. Men som et alternativ til andre cigaretter vil jeg sige at e-cigaretten trods alt må være bedre. Der er jo ikke tjære og mange af de andre "skidte" stoffer i en e-cigaret som der er i en alm.
  • Indstillinger
    Det er deprimerende at en ellers fin og objektiv artikel skal skæmmes at en fodnote der fuldstændig modsiger indholdet af artiklen. Tag jer dog sammen! Hvad er det redaktionen på Netdoktoren ikke forstår? Artiklen understreger klart at risikoen for at blive syg ved at ryge e-cigaretter er minimal sammenlignet med at ryge cigaretter der indeholder mere end 4000 farlige OG kræftfremkaldende stoffer! Hvis jeg skulle vælge mellem at springe fra 1. sal for at komme ned eller tage trapperne ville jeg vælge den sidste, selvom jeg kunne risikere at brække et ben, ikke? Fat dog at e-cigaretter er en rigtig god alternativ til andre rygestop midler!
  • Indstillinger
    Jeg bryder mig ikke om at denne debat er ved at udvikle sig mere i retning af en reklameplads for mere eller mindre seriøse forhandlere end en seriøs debat om e-cigaretter. Den slags tjener slet ikke e-cigs sag, tværtimod.
    Der står klar og tydelig i regler for debatter:
    "Det er forbudt at lave reklame, hverve kunder og missionere på debatten."
    Det ville være rart hvis det blev respekteret....
  • Indstillinger
    Hej.

    Jeg har også overvejet at hoppe på e-cigaretterne. Ja der er meget debat om dem for tiden, men jeg oplever at der er ligeså mange positive artikler om dem, som der er negative. Faldt over en artikkel forleden, hvor der beskrives hvad de stoffer der er i væsken, også bruges til og det er jo noget vi tilsyneladende allesammen næsten indtager eller smører i hovedet dagligt. Desuden er jeg ikke et sekund i tvivl om at det er og bliver sundere end at suge en alm. cigaret og det er godt nok for mig. Hvad har i andre brugt af model? Jeg aner ikke hvilke der er noget værd:/

    /Bob
  • Indstillinger
    @Bobo: Det er lidt svært Bobo! Man er nødt til at gøre sine egne erfaringer, og det er ikke lige altid at det lykkes første gang! For det første, skal din ny E-cig ligne en ægte cigaret eller er det ligegyldig? For det andet skal du være klar over at de fleste væske, selvom de er mærket "Prince", "Marlboro" eller andet ikke lige smager som den ligkistesøm du plejer at inhalerer. Og så er der forskel væske indbyrdes, både hvad smag OG kvalitet angår... Én ting skal du sikre dig: Sørg for at i det mindste der er en varedeklaration på de væsker du køber, og at flaskerne er børnesikret... Men du kan da starte med at købe en engangs E-cigaret, bare for at se om det er noget for dig. Held og lykke
  • Indstillinger
    Endte med dette startsæt og er nu ikke-ryger!!!!

    Tak for hjælpen!
  • Indstillinger
    @Bobo: Det var så lidt! Velkommen i klubben! Har du brug for hjælp er der mange forummer, skabt af dampere, der glædeligt vil hjælpe dig, om det er noget om væsker eller udstyr!

    http://www.dampforum.com
    http://www.eryger.com
    http://www.ecig-forum.dk

    Og endnu en gang, tillykke med din rygestop!
  • Indstillinger
    Jeg har læst denne tråd med stor interesse. Jeg har netop købt et startsæt og glæder mig til at prøve min første e-cigaret.

    På denne side sælger de dog ikke e-juice med nikotin. Er der nogle der kan anbefale et godt sted, hvor kvaliteten er i orden?
  • Indstillinger
    Har fundet en super side hvor du har en hel liste over de forskellige danske forhandlere, synes lige jeg vil dele den.
Log in eller Registrér for at kommentere.