Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

elektronisk cigaret

12357

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hejsa. Nu har jeg endelig taget mig sammen til at købe en E- Cigaret. Men så kommer jeg til at tænke på. Om den glukose. Der jo er i E Cigaretten, skader tænderne ?? Det ville jo en trist ting, for alle dem der er gået over til E- Cigaretten. Vh Helle.
  • Indstillinger
    Det er ikke glykose, men glykol.
  • Indstillinger
    Hej igen. Ja ok. Glykol . Men det er da også et sukkerstof. eller hvad ?
  • Indstillinger
    Redigeret 7 februar, 2013, 07:56
    Hej, jeg vil blot give mit besyv med i forhold til at benytte e-cigaretter som rygestopmetode.

    Jeg er en 30 årig kvinde, som har røget 10-15 cigaretter dagligt i 15 år. For et halvt år siden besluttede jeg mig for at kvitte tobakken. Da jeg har prøvet rygestop flere gange før og faldet i med begge ben, vidste jeg, at jeg blev nødt til at bruge et substitut for cigaretterne.

    Jeg bestilte et begyndersæt med e-cigaret, væske og hele molevitten over nettet. Dog synes jeg hverken at selve e-cigaretten eller det væske, som jeg fik med, var af særlig god kvalitet. E-cigaretten virkede ikke rigtigt og smagen jeg fik med smagte virkelig dårligt!!

    Så det hele røg ud og tobakscigaretten røg ind igen… Æv bæv et nederlag. Havde ikke meget tiltro til e-cig løsningen.

    Så mit råd, til dem som ønsker at kvitte tobakken er: Køb ikke de billige elektroniske cigaretter og væske. Invester i stedet for i nogle produkter, som måske er lidt dyrere, men som virkelig er af god kvalitet.

    Jeg er nu tobaks-røgfri på 4 måned og elsker det :)
  • Indstillinger
    Der er mange meninger om e-cigaretter, men fakta er, at det kan være en rigtig god "substitut" for mange i overgangen mellem ryger og eksryger. Jeg er selv ikke-ryger på 8. måend, hvor jeg brugte e-cigaretter med stor succes, som det er beskrevet her http://rygestop-nu.blogspot.dk/p/e-cigaretter.html. Det betød, at jeg kunne nøjes med e-cigaretter i 2 måneder inden jeg kunne stoppe med dem.
  • Indstillinger
    @Sissepigen - Glykol er en slags væske som bruges til at transportere smagen og nikotinen. På http://www.dampguiden.dk/ordbog/ skriver de at "Vegetabilsk glycerin, i daglig tale VG, er en af de to grundbaser man bruger i e-væske (den anden er propylenglycol, PG)"

    I øvrigt kan jeg anbefale http://www.dampguiden.dk/ bruger den selv når jeg skal finde den billigste rygevæske til min ego, de sammenligner priser på en mase butikker
  • Indstillinger
    Til Melissa1234.
    Du skriver, at e.cigaretter kan ryges alle steder. Det erbestemt ikke, hvad Sundhedsstyrelsen anbefaler. De skriver netop, at man bør sidestille e-cigaretter med konventionelle cigaretter. http://www.sst.dk/~/media/Sundhed%20og% ... Notat.ashx
  • Indstillinger
    KORT SVAR... NEJ - DU KAN IKKE FÅ VAND I LUNGERNE AF E-VÆSKEN... ikke ved normalt modereret brug. Hvis, så skulle du stort set dampe på den i 45 min. ud af en time.
    I finland og island m.m. går mange i bl.a saune hver dag - i en sauna indeholder luften meget mere damp end du indtager via en e-cig. Det er hvert et åndedrag der hiver vanddamp ned. Alligevel har de ikke vand i lungerne......
    Så damp du bare......
  • Indstillinger
    Hejsa her inde. Jeg er osse hoppet med på vognen af e cigaret.. Er bare kommet til at tænke på, hvor mange alm cigaretter en fyldt e cigaret svare til.. Altså det antal ml der kan være i en ens e cigaret.. Det synes jeg ikke man kan finde noget steder. Synes osse man bruger e cigaret mere, end alm cigaretter
  • Indstillinger
    Der er en forretning på kingosgade på Frederiksberg der sælger e-cigaretter og de er super søde til at hjælpe og besvare ens spørgsmål og vejlede !
Log in eller Registrér for at kommentere.