Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

elektronisk cigaret

13567

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har forgæves forsøgt rygestop i mange år, både med tyggegummi , nicotinplaster og hvad der ellers findes , alt uden held .
    Har nu købt E cigaret og har ikke rørt alm. cigaretter i 2 måneder , efter som man ikke mere får de 4000 giftstoffer , som findes i cigaretter , må E cigaretten da være et godt alternativ . Jeg er superglad for den .
  • Indstillinger
    Og det skal du så ikke gøre. Den slags skal man have på recept, så lad være med det.
  • Indstillinger
    Jeg skal ikke have købt medicin over nettet . Jeg er glad for min eGo-T cigaret , så den holder jeg mig til .
  • Indstillinger
    Næ, det er der vel ikke, hvis man er ligeglad med risikoen. Jeg har en kollega der fik en blodprop, efter at have taget stoffet. Men det må du da selv om, bare du kender risikoen.
  • Indstillinger
    Der er som før nævnt, ikke nogen risiko forbundet med at inhalere dampen fra e-cigaretten. Dampen kommer ved opvarmning fra brænderen i cigaretten, og vandet består udelukkende af Propylenglycol, destilleret vand, smagsstoffer og nikotin. Bruger ikke selv E-cigaret men min mor har lige åbnet en butik med e-cigaretter og væske i Aalborg (Kennedy Arkaden) hvor hun yder god og kyndig rådgivning - da hun selv har haft succes med at kvitte smøgerne 100% med den.
    Det vil hun gerne hjælpe andre med, så det er ikke bare salg - men salg med hjertet kan man vel sige :) Kender ikke de andre mærker, men hun forhandler Totally Wicked.

    Synes det er en fantastisk opfindelse, og jeg er sikker på at det er noget vi kommer til at se mere og mere fremover.
  • Indstillinger
    Dejligt med oplysningen om butik i Kennedy Arkaden , har din mor forskellige væsker man kan købe , eller kun en slags .
  • Indstillinger
    Hun har væske i forskellige styrker (nikotin) og i forskellige smagsvarianter. Og så har hun også uden nikotin.
  • Indstillinger
    Tak for oplysningen , det er dejlig nemt for mig at køre derind , jeg bor lige syd for Ålborg , det er også rart at kunne få lidt vejledning i , hvad man skal købe . Superfint !
  • Indstillinger
    Hej så lige jeres tråd her inde og vil lige høre for nu har jeg ledt huller i jorden efter den butik i Kennedy arkaden man kan dæmme ikke finde den :-/ nogen der kan hjælpe med og finde den såre med hvor den ligger henne der inde men hvor henne??? Vil være dejlig hvis nogen kan hjælpe med det...
    På for hånd mange tak :-)
  • Indstillinger
    Den ligger overfor NT's butik. Gå hen til indgangen der ligger på højre side af kennedy arkaden, i stedet for hovedindgangen - så ligger butikken faktisk lige der hvor du går ind af døren. Den hedder Avance Shoppen. Der er åbent fra 10-16.30 - ofte lidt længere. Tirsdag er der lukket! :)
Log in eller Registrér for at kommentere.