Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

weighlevel

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Lotte.

    Jeg har læst dine opslag, og tænker at problemet er at du fremstår negativ.
    Der sidder nok mange overvægtige og læser dine opslag som HAR det psykisk dårligt, så det er nok en god ide at gå lidt ned i gear, da det kan virke meget stødene på folk. Jeg er selv overvægtig, og jeg blev da godt gal da jeg læste dine opslag.
  • Indstillinger
    ccecilie89. Vil du være sød at fortælle mig, hvad du blev gal over? Jeg vil meget gerne lære at gøre ting bedre.

    Ja, der er mange overvægtige som har psykiske problemer. Men mener du seriøst, at de får det bedre af at læse om et eller andet vidunder-fup-middel, som de så køber i dyre domme, for så at erfare, at heller ikke det hjælper?

    Jeg er blevet slået vældig meget oven i hovedet i denne - i øvrigt ret gamle - debat, og hver eneste gang, fordi jeg advarer mod at købe noget, der i bedste fald er virkningsløst, i værste fald er direkte farligt.

    Ja. Vel er jeg negativ. Men jeg er negativ overfor disse fup- og hovsamidler, som udelukkende har til formål at lokke penge ud af folk, der har problemer nok i forvejen. Som jeg gang - på gang - på gang - skriver i denne debat, så mener jeg ikke overvægtige også har brug for at blive narret. Og det er det, man bliver, hvis man hopper på alle disse såkaldt nemme løsninger.

    Hvis stadset var så virkningsfuldt, som det loves, så havde vi jo ingen overvægtige overhovedet, vel?

    Hvis man virkelig vil sin overvægt til livs, så indstiller man sig på at ændre på sine kost- og motionsvaner, og så henvender man sig først til sin læge, og så kan man melde sig til f.eks. Vægtvogterne eller Slankedoktor, som der er reklame fort her på siden, og begge steder får man professionel hjælp og vejledning.

    Det koster, ja - men i det lange løb er det det, der er effektivt, og derfor også det, der kan betale sig.

    Så igen. Vil du være sød at fortælle mig, hvad du blev gal over?
  • Indstillinger
    Den evige jagt på den magiske pille eller det mytologiske pulver, kur eller andet pjank, som pludseligt skulle tillade, at man forbliver ungpigeslank selvom man fortsætter fedmelivsstilen med at indtage store mængder tarvelig kost og forholder sig fysisk inaktiv, er totalt tidsspilde. Det er også en integreret del af det selvbedrag, som er fedmeepidemiens største problem. Der er INGEN magi i fedme eller fedttab, selvom en kynisk og udspekuleret milliardindustri med tilhørende myteelskende slavehær postulerer det modsatte mod bedre vidende! Højt sat er der hos 2-3% af fede eller overvægtige fysiologiske eller psykologiske forhold, der disponerer - ikke medfører - fedme og overvægt. Hos de resterende er der blot tale om en kærkommen dårlig undskyldning. Der er intet som helst galt med at være fed eller overvægtig, og man er naturligvis ikke et ringere menneske blot fordi man vejer for meget, men hvis man reelt - modsat postuleret - rent faktisk ønsker at reducere en overdreven og sygdomsfremkaldende fedtmasse, så bør man én gang for alle smide selvbedraget og kuponhæftelegene i skraldespanden og erkende fedmens årsag, - og dermed også løsningen på problemet. Fedme skyldes alt for meget og alt for tarvelig kost i al for lang tid, - i kombination med lav fysisk aktivitet! Pudsigt nok er måden, hvorpå man kan normalisere den syge fede og overvægtige krop derfor, at man indtager mere humane mængder af en væsentligt mindre tarvelig kost og igen begynder at tøffe lidt omkring ved egen fremdrift. Det virker HVER GANG, men har muligvis ikke den samme kedsomhgedsfordrivende effekt, som at snakke om de fantasifulde, men dybt forvrøvlede kurlege, som dameblade og kuponhæfterne er smækfulde af. Det gode ved at leve bedre og ved at være fysisk aktiv er, at det ikke kun er fedtprocenten, som forbedres, Alt andet fungerer også bedre, mere energi, mindre ondt i bevægelsesapparatet, man tænker bedre, har bedre sex, osv. osv. Den triste sandhed er, at det moderne velfærdssamfund har givet os mulighed for at indtage store mængder af ren affaldskost, og sidde på den flade foran fjerneren dagen lang. Problemet med det approach er bare, at vi mangler 25.000 års evolution for at vores krop kan holde til det uden at blive syg, fed og dysfunktionel.
  • Indstillinger
    Jeg kender i hvert fald nogen der har arbejdet for dem. Men det stoppede de med for ca. 5 år siden. Så man kan nok få fat i dem mere. De lavede online markedsføring, og søgemaskineoptimering for dem. Deres hjemmeside kan du finde her ( men de arbejder altså som sagt ikke for dem mere )

    http://visibile.dk/
Log in eller Registrér for at kommentere.