Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

weighlevel

124

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hør nu engang. Medicinalindustrien bruger årevis på at udvikle og teste produkter, så de forvolder så lidt skade som overhovedet muligt. Selv ved gennemtestede produkter kan der alligevel vise sig bivirkninger og følgeskader mange år senere.
    Disse slankemidler kan såmænd virke helt fint, være effektive. Meningen er jo at produktet skal sælge og der er hverken tid eller råd til kliniske afprøvninger, som disse test kaldes, ej heller tid til at vente på at lægemidlet bliver godkendt.
    Problemet er så at langtidsvirkningerne ikke kendes. Måske er de kræftfremkaldende, skader påhjerte, nyrer, lever eller endda hjernen. Og så er der ikke mulighed for at søge erstatning, fordi det ikke er et godkendt lægemiddel.
    Du skal bare være klar over at du spille hazard, når du tager sådan et middel.
  • Indstillinger
    Hej Signepigen,

    Nu kommer der pludselig en række selvfølgeligheder fra dig – det gjorde der ikke i dit første indlæg.
    Der skrev du, citat:
    ”Det kræver selvfølgelig at du selv gør en indsats.
    Hvilket vil sige du husker at tage pillen en halv time for hvert måltid, 3 gange om dagen, og ikke små spiser hen af dagen.” citat slut

    Dvs. ikke et ord om, at man forresten også lige skal ændre sin kost.

    Du kritiserer mig for at skabe dårlig stemning. Du påstår at alle har forstået min holdning til disse produkter. Jeg har således tilladt mig at gå ud fra som givet, at du så har læst mine indlæg.

    Jeg har aldrig ment, at der skulle være noget som helst galt i at tage et fornuftigt kosttilskud, noget kan endda netop bevirke, at man føler lidt mindre appetit. Men jeg påstår hårdnakket, at hvis ikke man ændrer på sine kostvaner, så vil man ikke tabe sig, hvilket du så også nu giver mig ret i.

    Du mener at disse piller har hjulpet dig, og det ønsker jeg dig tillykke med, men hvis du samtidig også har ændret på dine kostvaner, så er min påstand, at du jo givet ville have tabt dig alligevel.

    Du er inde på, at man godt kan have et par kilo for meget uden at spise junkfood, men et par kilo burde en hver kunne finde ud af at komme af med – også uden piller.

    Problemet med alle disse ”slankemidler” er jo netop, at der står i kuponhæfter og hvor man nu finder disse revolutionerende midler: ”Du behøver ikke ændre på din kost!

    De absolut fleste fede mennesker er fede, fordi de spiser forkert kost, og reklamerne går målrettet efter disse mennesker med fantastiske før- og efterbilleder, og jeg synes, det er synd, at fede mennesker på den måde bliver narret til at bruge en masse penge på noget, der måske giver et kilo eller to.

    I sidste uge blev der løbet spidsrod på apotekerne, fordi man nu kan købe nogle ”slankepiller” i håndkøb, og så kom det forresten frem, at man ville blive dårlig af disse piller, hvis man samtidig spiste fed mand. Ja, ja, hvis man holder op med at spise fed mad, så taber man sig, og det er jo så ikke udelukkende de pillers fortjeneste, men selvfølgelig - de kan måske bruges som en slags ”antabus”, og det er måske godt nok.

    I går hørte jeg i nyhederne om et helt fantastisk projekt, der er under udarbejdelse, nogle mælkesyrebakterier, der skulle være en hel revolution inden for slankemidler. Det endelige resultat man forventer? Jo, de vil sikkert være gode til at fastholde den slanke linie, når man på anden vis er kommet der ned, og de kan måske også være gode til at hjælpe med igen et par kilo.

    Så langt er videnskaben altså!

    Hvis man er overvægtig/fed og virkelig gerne vil tabe sig, fastholder jeg, at man må begynde mellem ørerne; ændre radikalt på sin kost, dyrke mere motion.

    Og hvis det skaber dårlig stemning at skrive sådan noget, ja, så må det være sådan.

    Og til slut; Calypso har helt ret – vi ved ikke, hvilke følgeskader, der kan være af alle disse midler.
  • Indstillinger
    Jeg har nu været på Weighlevel i 3 uger, og har tabt mig 4 kilo. Jeg spiser det samme som før, men har ingen trang til søde sager. Og skulle jeg få lyst til lidt hyggespisning, tager jeg lidt mandler og tørrede tranebær. Det smager mums sammen.

    Jeg har prøvet at tabe mig utallige gange - både med og uden hjælpemidler. For det meste uden den store effekt.

    Men tilsyneladende virker Weighlevel godt på mig. Så jeg hænger i - mangler nu kun 26 kilo :-)
  • Indstillinger
    jeg er også lige started, her i aftes på chiliburn, hvor lang tid har i været på dem nu?


    og desuden til Lotte, få dig et liv og lad være med at kritisere andre, vi har selv lov til at bestemme hvad vi vil fyldes os med, og tro på, så kan du drage ud i verden med dine skønne synspunkter og prøve lykken. for vi er i gang!!
  • Indstillinger
    Ja, men god fornøjelse og held og lykke.

    Jeg drager ud i verden - og du vil i lighed med alle de andre erfare, at det er blålys, fup og fidus. Hvis ikke du samtidig ændrer på din kost og dine motionsvaner, så vil du måske tabe et par kilo her i starten, fordi du nu har fokus på det - og så er det det.

    Ja,ja...
  • Indstillinger
    til lotte123:
    Jeg syntes at det er helt iorden at du har din mening, respekt for det! Men men men nu tror jeg også at vi har fattede dit budskab.Jeg syntes at det er helt op til en selv at vurdere om man er villig til at tage piller for at tabe sig.! Undskyld jeg spørg, men hvad lave du i denne her debat, hvis du ikke har noget positivt at sige. Kan virkelig ikke se hvad det skule hjælpe andre at du, moser dig frem med rundsave på albuerne. Hold dit fokus på dig selv dame!!!!!
  • Indstillinger
    Hjælp - alle disse slankekure! Det er da naivt og spild af penge. Kan I ikke det?

    Selvfølgelig skal man passe ikek at fylde sig, men ellers: kom så ud og få noget motion! Gå en tur! Det er godt, sundt, lærerigt og GRATIS! Læs også mit indlæg: "Gå, hvis du er klog"
  • Indstillinger
    Nu har jeg lige skimmet indlæggene. Tror altså faktisk bare Lotte forsøger at give nogle velmente svar på indlæggene. Men føler lidt at hun bliver udsat for hetz' fordi hun stiller sig kritisk.

    Jeg har tidligere tabt 80 kg ved kostomlægning hvor jeg forinden havde prøvet diverse mirakelpiller, som ikke hjalp mig. Motion har heller aldrig gjort en forskel og det var egentlig ikke fordi jeg spiste meget jeg spiste bare forkert i forhold til hvad der virker for mig. Trust me jeg har været igennem en del. Så jeg mener Lotte har ret i (ikke kun på grund af de mange mærkelige fup og fidus piller ) at man opsøger en vejleder der kan guide en i hvad der er rigtigt - for jeg tror det er meget individuelt fra person til person i hvad der virker.

    Det tog mig 2 år at tabe mig og det har holdt de sidste 7 år - min vægt kan godt svinge 10 kg +/- . Men grundet denne diskussion var jeg lige inde og læse om de forskellige læger der har været tilknyttet udviklingen om weighlvl og må sige at det er første gang at jeg har kunne finde ud af noget om de personer der står bag midlet og de rent faktisk producerer andre kosttilskud. Og siden jeg godt kunne smide 8 kg pt har jeg nu bestilt en gratis periode på en månedes forbrug og så bliver det jo spændene at se om det virker for mig eller om jeg skal til at droppe kulhydraterne igen....hehe
  • Indstillinger
    obs den læge Arne Vernon Astrup...anbefaler alt hvad han har økonomisk fordel af ...jeg var en gang til et foredrag hvor han anbefalede en spiseskefuld sukker hver morgen til at sætte gang i forbrændingen .Til overvægtige kvinder ..det viste sig han var delvis ansat at Danisco...og en del år efter anbefalede han brød ..og ja rigtig gættet han var ansat hos en brødfabrikant ..han anbefaler også pulverkurve som han tjener på...så læger som ham vil anbefale alt der tjener ham selv ...glem hans anbefalinger og brug din sunde fornuft .
  • Indstillinger
    Nu er det jo et ret gammel debat, der er kommet frem igen, så jeg har lige læst den igennem, og jeg må tilstå, at jeg altså ikke fortryder et eneste af de ord, jeg den gang har skrevet.

    Jeg har siddet og moret mig en lille smule, for flere at dem, der har skældt mig huden fuld, og fortalt, hvor fantastisk dette eller hint virker, og de allerede har tabt et par kilo, ja - ikke en eneste har øjensynligt følt behov for at efterfølgende gøre mine ord til skamme ved at melde tilbage, at nu har man taget midlet i endnu længere tid og har nu tabt alle de ønskede kilo, at det pågældende produkt virkelig er/var så fantastisk, som der blev reklameret for, og at de skeptiske i den grad har taget fejl.

    Ikke en eneste!!! Jeg må således beklage - noget tyder på, at jeg altså havde/har ret: Man taber sig et par kilo de første uger, hvor man har total fokus, og så er det det.

    Der var en, jeg spurgte her i debatten, om hun ville være sød at fortælle om sit vægttab ind i mellem. Det lovede hun, det skulle hun nok. Der har aldrig været en lyd fra hende siden!

    Jeg kan sagtens forstå, at nogle er blevet vrede - angreb er jo det bedste forsvar.

    Jeg er dog blevet ked af, at nogle har opfattet mine indlæg som værende nedgørende overfor overvægtige mennesker. Jeg mener egentlig at jeg i hvert eneste indlæg netop forsøgte at forklare at de overvægtige ikke også havde brug for at blive misbrugt af pengegriske producenter af i bedste fald virkningsløse - i værste fald farlige - fupmidler, og det var den slags fup og fidus, jeg har brugt kræfter på at advare mod.

    I øvrigt deltager jeg ikke her i debatforum for at få ret - det er overhovedet ikke mit mål. Jeg deltager, fordi det interesserer mig, og
    kan jeg give nogen et godt ord med på vejen, så er det fint, men ellers opfatter jeg dette forum som et sted, hvor man udveksler holdninger og meninger, og altså ikke nødvendigvis behøver at ende op med at skulle være enige.
Log in eller Registrér for at kommentere.