Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

weighlevel

Redigeret 5 december, 2011, 16:54 i Åben debat om overvægt
er der en der kender weighlevel???? har selv lige læst om det i uge og hjemme
«1345

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tja, hvad har du så læst??
    En annonce i et ugeblad – givet vis sløret, så det ligner en seriøs artikel? En kvinde (sjovt nok aldrig en mand!!) fortæller om dette helt fantastiske præparat, som har betydet en revolutionerende ændring i hendes liv. Måske fortæller hun endda at hun slet ikke behøvede at ændre sine kostvaner, kiloene raslede simpelt hen bare af hende. Vi kan endda være ”heldige” at der er fotos af hende både før og efter.

    Hold da op – det lyder for godt til at være sandt – OG DET ER DET OGSÅ !!!

    Nu farer et antal kvinder hen og køber dette – uden tvivl meget dyre – præparat, og hvad sker der så??
    Ja, hvis man er heldig, kan tåle stadset og ikke bliver syg af det, så sker der garanteret slet ingen ting! Og hvad nu? Jo, oven i, at man er ked af sin overvægt, skal man nu også slås med sit selvværd, for hvordan kan det nu være, hvorfor taber alle andre (????) sig, når jeg ikke gør – det må altså være mig, der er noget galt med.

    Hold dig væk fra alt det der ugeblads- og kuponhæftepladder. Det er udelukkende en rigtig god forretning for dem, der sælger det – ikke andet.

    Hvis du virkelig ønsker at tabe dig, så er der kun en vej, der desværre også er lidt op ad bakke: Du kontakter enten en diætist eller f.eks. vægtvogterne, betaler, hvad de skal have for det, får en kostplansændring, der passer til dig, og så går du ligeledes i gang med et motionsprogram, der ligeledes skal tilpasses dig. Hvis du er voldsomt overvægtig skal du muligvis også have din læge ind over.

    Bakken? Ja, det er tungt og svært at komme i gang med – der er meget, man skal lære, man simpelt hen ikke skal indtage, MEN – nu kommer det gode: I løbet af en vis periode, vil du mærke, at du dels får det bedre rent fysisk, og det aller vigtigste, du begynder at tabe dig!! Det er IKKE sundt at tabe en hel masse kilo hurtigt, så derfor skal det gå langsomt, stille og roligt. Oftest har det jo taget mange år at skabe en overvægt – det tager også tid at komme af med den.

    Det er den eneste måde til et varigt vægttab. Du kan sagtens vælge en af alle de her 14-dages kure eller hvad de nu hedder, og opleve et vægttab hurtigt, men så snart du stopper denne kur, vil du få dine kilo og gerne et par mere tilbage.
  • Indstillinger
    nej. det var ikke en reklame for det.for dem hopper jeg ikke på..heller ikke selv om de er med mænd....

    ´jeg ønsker hurtigt at tabe mig 4 kg....der sker ikk så meget selv om jeg løber 10 km om ugen
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har også læst om de weighlevel og jeg tror på at de virker når ham lægen anbefaler det..
    Jeg er p.t på chili burn og jeg taber mig selvom jeg ikke sulter mig selv men de tager den trang man har til søde sager

    til Lotte123

    Har du selv prøvet sådanne piller???
  • Indstillinger
    Indrømmet! Det kunne ikke falde mig ind at tage sådanne piller, men jeg er nu også så underlig, at jeg sætter mig ind i, hvad det er for noget, jeg putter i min krop. Jeg ville ikke vove at indtage sådan noget, med mindre jeg havde fået professionel vejledning.

    Personligt er jeg da fuldstændig ligeglad med om du/I indtager stadset - så gør dog bare det, og hvis det skulle vise sig, at du/I har fundet de vises sten ønsker jeg bestemt tillykke. Og her er jeg hverken sarkastisk eller noget - jeg mener det virkeligt.

    Jeg undrer mig bare over at det ikke vælter ind med indlæg her på siden om glade mennesker, der har taget nogle piller og vupti er blevet slanke på en så "nem" måde.
  • Indstillinger
    Forresten Ulvepigen "ham lægen" som du tror på: Hvem er det? Og hvor har du læst hans anbefalinger?? Hvordan er du blevet overbevist om, at han rent faktisk ER læge med specialviden om emnet og ikke bare en model, der har fået penge for at levere sit billede til en reklamefinancieret artikel?

    Jeg vil bestemt meget gerne forstå det her, så hvis du vil fortælle mig det?
  • Indstillinger
    Hej Lotte123
    Den artikel jeg læste var i en brevkasse og denne læge har lige været i fjernsynet ang en anden slankepille. Arne Vernon Astrup (født 1955) er en dansk overlæge, forsker, forfatter, professor og institutleder for Institut for Human Ernæring

    Det jo ikke en pille man tager og vupti så er man slank man skal stadig tænke over hvad man spiser.

    Men den hjælper til at man taber sig lidt ekstra så at sige.
    Den hjælper på forbrændingen.

    hilsen Ulvepigen
  • Indstillinger
    Og Lotte123
    Du virker meget negativ på alting ligemeget hvad folk skriver hvis du ikke har nogen form for erfaring med det folk spørger om hvorfor svarer du så folk???
  • Indstillinger
    Kære Ulvepigen,

    Allerførst må jeg vist lige rette en misforståelse. Det her er IKKE en brevkasse, hvor man kan stille spørgsmål og så få svar fra fagligt kompetente personer.

    Det er er DEBATFORUM , hvor man kan komme med forslag til debat, og så kan man komme med holdninger, meninger, betragtninger, eventuelle erfaringer, men i øvrigt yderst sjældent endegyldige svar.

    Jeg blander mig i debatten, fordi jeg finder den interessant, jeg er ikke negativ, men bestemt dybt kritisk. Mange af disse reklamer for ”slankepiller” fortæller jo netop, at man ikke behøver at omlægge sin kost, man kan altså stadig ligge på sofaen, indtage burgere og cola, men hvis man så også tager dette ”vidundermiddel” så rasler kiloene af. Hvis det så bare var det, så kan man vel ryste på hovedet og grine lidt af dem, der hopper på sådan noget ævl, men disse midler er bestemt ikke bare virkningsløse – de kan risikere at være direkte farlige.

    Vi har hørt flere historier om farligheden i disse ”vidundermidler” - nogle endda med dødelig udgang. For nylig var den der igen – det var ikke et slankemiddel, men (og jeg kan ikke huske om det var piller eller noget creme) man kunne købe på nettet, så man kunne blive lækkert brun hele året – nej, pigen vi hørte om, døde ikke - hun har ”kun” fået ødelagt sit helbred.

    Derfor blander jeg mig i en sådan debat – hvis bare jeg kan få en til at indse, at man ikke bare fuldstændig kritiskløst skal indtage noget, man har læst om i et kuponhæfte, ugeblad eller på nettet, men netop lige konferere med en, der har forstand på det – ernæringsekspert, professionel rådgiver inden for naturmedicin, sin læge – der så kan fortælle en, om kan tage skade af midlet eller ej. Hvis bare jeg få en eneste til på den måde ikke at ødelægge sit helbred og liv – ja, så er jeg vel egentligt godt tilfreds.

    Jeg er glad for, at du netop har undersøgt tingene, men jeg kan forstå, at de der EPH- ”slanke” kapsler, du har talt om, og som skulle være dem en anerkendt læge har udtalt sig om – lige netop IKKE er et sådant vidundermiddel – ja, det er vel muligvis heller ikke et decideret slankemiddel – og du har selv brugt udtrykket ”slanke-kapsler”, nej, er det ikke hellere et kosttilskud, som lægen har anbefalet, som værende et godt tilskud, når man har lagt sin kost om, da det på den måde kan hjælpe til med forbrændingen? Ja, her spørger jeg, for sådan forstår jeg det, du skriver?

    Jeg kan så lige undre mig over, at du tror på lægen og hans anbefaling, men du vælger et andet middel? Nå, lad det nu ligge.

    Jeg forsøger ikke at komme med svar, jeg udtrykker min mening og mine holdninger, hvilket er meningen med et debatforum – man kan læse og forholde sig til mine meninger - eller man kan lade være, det er helt frit. Jeg vil dog vedblive med at være dybt kristisk overfor disse ”vidundermidler”, som kun har til formål at udnytte folk, der i forvejen har et problem – f.eks. overvægt.

    Her på netdoktor er der en masse reklamer – der er også en orangefarvet reklame for nogle slankepiller – prøv en gang at klikke på den. Jeg er ikke alene med min holdning. Lægemiddelstyrelsen deler den.
  • Indstillinger
    Nå, jeg opdager lige, at jeg vist har fået rodet lidt rundt i eph-kapsler og weightlevel og hvad det nu hedder alt sammen - det er jeg ked af, men det ændrer dog ikke på min grundliggende holdning.
  • Indstillinger
    Hej Lotte123
    Du har helt ret i at dette ikke er en brevkasse hvor man kan få kompetente svar......


    Jeg vil så sige at man må tro på at dem som læser om slankepiller har lidt imellem ørerne godt kan gennemskue at man ikke kan spise de piller og så spise burgere og ligge på sofaen.

    Men det skal så dertil siges at der desværre er nogle som virkelig tror at man kan tabe sig ved kun at spise piller, men det er et fåtal af menensker.

    Tro kan flytte bjerge, men glem ikke den sunde fornuft.

    Jeg synes bare når folk spørger til noget så er du ikke dybt kritisk men mega kritisk.
    Og det må du selvfølgelig gerne være men siger bare hvordan jeg opfatter dig.
    hilsen Ulvepigen
Log in eller Registrér for at kommentere.