Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

weighlevel

135

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Line,

    Jeg går ud fra, at jeg hører til den gruppe, du mener er negativ i forhold til disse midler – og det har du ganske ret i.

    (Personen kkkk, er en person, der under forskellige synonymer med jævne mellemrum driver terror rundt på ND – og for det meste bliver vedkommende slettet af ND – hvorfor indlægget lige her ikke er fjernet, ved jeg ikke.)

    Spørgsmålet er muligvis ganske uskyldigt, men det er markedsføringen af disse midler ikke. Jeg har flere gange netop været inde på, at man ikke kan tage nogen former for ”slankepiller” og så tro, at man derved taber sig.

    Jeg har ikke læst det ugeblad, du nævner, men som du selv refererer, så var svaret fra den læge, at nogle af disse midler kan være udmærkede at supplere med, når man vel at mærke har lagt sin kost om!!

    Jeg har ikke på noget tidspunkt påstået, at man ikke med godt resultat kan tage nogle godkendte kosttilskud i forbindelse med kostomlægning og mere motion – men det er altså dette – KOSTOMLÆGNING OG MOTION – man taber sig af, og ikke disse tilskud, som muligvis kan være udmærkede til at hjælpe en lille smule med at nedsætte eventuel lyst til søde og fede ting.

    Reklamerne for de forskellige midler omtaler jo, at man kan tage disse piller – eller som jeg lige så i en reklame, sætte nogle puder under foden om natten - og vupti, så bliver man slank, og sådan er det jo ikke, og jeg synes ikke overvægtige har brug for disse fupmidler, der kun giver nederlag, og som i øvrigt gerne er helt vildt dyre.

    Synes du f.eks. ikke, det er mærkeligt at der slet, slet ikke er nogen, der på denne side om overvægt, fortæller, at jeg og andre skeptikere tager fejl? Slet ingen, der skriver, at de har prøvet denne fantastiske kur og har tabt en masse kilo? Er overvægtige, der har tabt sig, virkelig så egoistiske, at de ikke vil fortælle andre om deres succes? Nej, det tror jeg ikke.

    Tvært i mod tror jeg, at overvægtige, der har postet en masse penge i sådan noget, er meget kede af det, og de sidder og har igen fået et gok i selvtilliden, for der står jo at man taber sig så og så hurtigt, og ”det gjorde jeg ikke! Så det er nok mig, der er noget galt med!!” Derfor råber jeg op, for jeg synes simpelt hen, det er så synd for disse overvægtige, at de skal fuppes til at tro, at der findes nemme løsninger, og når det så ikke virker, så tror de, at det er dem, der noget galt med – og ikke disse fupmidler.

    Overvægtige har da problemer nok, og jeg synes, det er sørgeligt at de bliver brugt som mål for alle disse fupmidler, der i sig selv intet er værd.

    Så selv om jeg opfattes negativt, så fortryder jeg ikke, at jeg blander mig i debatten.

    Der er kun en måde at tabe sig på, og jo før man indser dette, og kommer i gang med den meget langvarige proces med kostomlægning og motion, før begynder man heller ikke at tabe sig. Jo flere kilo, man har for meget – jo længere tid tager det.

    Beklager! Sådan ER det.

    I øvrigt, jeg synes ikke, det er det store offer – jeg har lagt min kost om, følger opskrifter fra Vægtkonsuleterne, og jeg skal lige love for, at det er dejlig mad – og der er rigeligt af den.

    Samtidig har jeg indført et dagligt motionsprogram – og jeg må med skam indrømme, at jeg i løbet af få dage tydeligt mærkede, at jeg faktisk fik det meget bedre både fysisk og psykisk – men jeg var også lidt længe om at komme igang, for umiddelbart virker det uoverskueligt, men det er det ikke, og jeg kan da kun fortryde, at jeg ikke har gjort det for længe siden – selv om min overvægt er af begrænset karakter.
  • Indstillinger
    Jeg er netop begyndt med at tage Weighlevel og DET VIRKER!

    Jeg er en af dem der er meget afhænig af sukker, især chokolade. Daglige indtagelser.
    Jeg har prøvet en masse, også andre former for piller, men enten er der bivirkninger eller også intet resultat.

    Jeg har på en uge mistet den store krævende lyst for chokolade og det er fantastisk. Mit indtag af andet mad er stadig det samme, men det er heller ikke min egentlige problem.
    Jeg har simpelthen ikke nogen appetit for den sukkerrus.
    DET er sku da noget der kan mærkes og føles, både fysisk og psykisk.

    Jeg er blevet 1,5 kg lettere og det er på 1 uge med alm mad og desuden noget kage i en frokostpause, så jeg har ikke lavet af salat eller frugt, tværtimod.

    Jeg anbefaler dem gerne, også til de skeptikere som ligesom jeg har prøvet så meget før og intet resultat.

    Jeg blev overrasket, men de virker i hvert fald på mig...
  • Indstillinger
    Imponerende. Til Lykke!!

    Jeg vil spørge dig, om du ikke vil fortælle løbende, hvordan det går - for det tror jeg mange måske kan få glæde af?

    Jeg er bestemt stadig dybt skeptisk - så derfor vil det være rigtigt, rigtig rart om du fortæller, bare ganske kort, måske en gang om måneden. Både hvordan med dit vægttab, eventuel ændret kost, motion eller ikke, og naturligvis også hvis du efter en tid ikke mere taber dig.

    Jeg synes, det her er meget vigtigt, og hvis de vises sten er opfundet - skal jeg bestemt være den første til at trække mine udsagn tilbage - det lover jeg.
  • Indstillinger
    Jo, jeg vil selfølgelig gerne hjælpe, og vil dermed gøre et forsøg ved at skrive lidt om processen.
  • Indstillinger
    Kære lotte132

    Jeg tror vi alle sammen har forstået din holdning til disse produkter.
    og ja, jeg vil give dig ret i at der sikkert er rigtigt mange farlige produkter på markedet, men jeg har selv taget wieglevel i halvandet år nu.
    Jeg ville ikke have brugt en såkaldt formue på disse tabletter, hvis det ikke var fordi de virkede.
    Desuden er det et 100% naturligt produkt, der givet et varigt vækttabt.
    Det kræver selvfølgelig at du selv gør en indsats.
    Hvilket vil sige du husker at tage pillen en halv time for hvert måltid, 3 gange om dagen, og ikke små spiser hen af dagen.
    Jeg kan kun anbefalde weighlevel, det sænker appetiten, samtidigt med det sætter forbrændingen op. Hvis man har de ekstra kilo på sidebenene, er det lige hvad du har brug for, du burde måske selv tage at prøve dem.
    Hvis du havde så meget styr på, hvordan du tabte de 10 kilo ekstra du har, ville du nok allerede havde tabt de fleste af dem, når du er så meget inde i dette emne.
    Jeg tror folk er træt af at høre din mening, og hvis folk har lyst til at give det en chance, at suplere med nogen tabletter for at sætte vægttabet hurtigere igang, så lad dem prøve det. Så kan de selv tage stilling til bagefter, om de syntes det virkede eller ej.
    Du spreder intet andet end dårlig stemning, om et produkt, der rent faktisk kunne have en positiv effekt på nogens hverdag.
    Hvis folk har lyst til at tabe sig nogen kilo for at få øget selvværd, og de kan gøre det ved lidt ekstra hjælp, skal du da ikke fraråde dette.
    Jeg kan kun anbefale weighlevel, og det er forsøget værd at prøve.
    Jeg kan garentere for, at man bliver positivt overrasket.
  • Indstillinger
    Det er naivt at tro, at disse slankemidler er effektive. Se bare, de sælges i ydmyge pakker i Matas eller i helsekostforreninger, der skal grundigt annoncering til i diverse ugeblade og gratismagasiner.

    Hvis de var så mirakuløse, som de forskriver, havde medicinalindustrien for længe siden sat sig på dem. Det ville være en guldgrube for dem.
  • Indstillinger
    det er jo ikke naivt at tro det, når jeg selv har prøvet på egen krop, hvor effektive pillerne har været. Hvis du selv havde prøvet det, ville du ikke have denne holdning til dette produkt.
    Der er sikkert mange produkter ude på markedet, men det her har hjulpet mig, og hjælper mig stadig.
  • Indstillinger
    Lige for god ordens skyld. Der har været andre faktorer inde i mit liv, hvorfor jeg har tilladt disse ekstra kilo, men jeg er i fuld gang med at tabe mig ved en kostomlægning og ekstra motion, og jeg taber mig fint, stille og roligt. Ca. to kilo om måneden.

    Jeg må dog lige spørge dig: Hvis man bare kan spise forkert, for fed, for megen mad og lade være med at dyrke motion - og det hele bare kan klares med en pille tre gange om dagen - hvorfor i alverden er der så så mange fede og ulykkelige mennesker????

    Hvorfor i alverden er det et kæmpe problem i hele den vestlige verden, hvis det er så enkelt???

    Du skriver, at det eneste det kræver er, at man kun spiser tre gange om dagen.
  • Indstillinger
    Det er sjovt. Jeg er nu flere gange blevet anklaget for at være negativ og sprede dårlig stemning, hvilket jeg da er ked af, men når jeg så stiller spørgsmål for at blive klogere, når jeg nu åbenbart er så uvidende - ja, så lyder der en larmende tavshed.

    Hvorfor kan jeg ikke få svar på mine spørgsmål?

    Jeg mener jo ikke, jeg på noget tidspunkt har været negativ, men jeg lægger ikke skjul på, at hvis man indtager mere end man forbrænder, så vil man aldrig tabe sig, og så er det i øvrigt ligegyldigt hvor mange piller man så tager. Og nåja, en del af disse piller er jo vandrivende, så man taber sig måske et kilo eller to, og væskemangel er vel ikke et sundt vægttab??
  • Indstillinger
    Nej , selfølgelig kan du ikke spise alt for usundt , eller for meget mad .
    men pillerne sænker appetitten, så du ikke får lyst til at spise ligeså meget mad.
    Det er vel også lidt grundlæggende, at hvis du vil tabe dig, går du ikke ud og spiser en masse slik og junk food, men selvom man ikke spiser alt det, kan man sagtens have et par kilo for meget på kroppen.
    Pillerne gør, at du ikke behøves at følge en stram diæt, men at man kan spise nogenlunde hvad man har lyst til, fordi du spiser mindre portioner.
    Selvfølgelig skal man ikke regne med at de virker ligeså effektivt, hvis du spiser enormt meget fed mad, som hvis man ikke gør.
    Pillerne sænker appetitten, og sætter forbrændingen op, og man skal være ret så blind, hvis man ikke kan se, at en sænket appetit, og en øget forbrænding, ikke hjælper en med at smide kiloerne hurtigere.
Log in eller Registrér for at kommentere.