Hjem Rusmidler Rusmidler

Benzodiazepiner

12346»

Kommentarer

  • Kære vanessa1
    Der er sket en holdningsændring fra sundhedsstyrelsen omkring brugen af benzodiazepiner og derfor er de begyndt at overvåge de praktiserende lægers udskrivning af afhængighedsskabende medicin dermed også benzodiazepiner.
    Det er hårdt for dem der virkelig har brug for dette præparat og derfor er det måske også en snak med egen læge værd og finde en løsning dels på hvor stort dit behov er (er det stadig det samme) dels for at forklare ham at du udmærket kender bivirkningen af benzodiazepiner (den er afhængighedsskabende) og dels for at din læge kan lære DIG og din sygdom at kende.

    Jeg håber at dette hjælper dig
  • Hej konsulent
    Alt det ved jeg udmærket godt! Men det giver ikke lægerne carte blanche til at være ubehagelige overfor patienter.
  • Jeg oplever det samme hos læger! Havde også en rigtig god læge som desværre blev alvorligt syg. Sikke et bøvl jeg havde med den nye læge, som i øvrigt arbejder i samme Lægehus, men han opfører sig som om jeg lyver for ham, han taler ned til mig og vil også gerne ha jeg trapper ned samt hans tone over for mig er ikke ok når jeg i forvejen er skrøbelig. Jeg har sagt at jeg er ligeglad med at jeg er afhængig, for min medicin hjæper mig vildt meget. Hvorfor skal vi som ha brug for benzodiazepin behandles som om vi er mindre værd end andre. Til sidst vil jeg sige at jeg har dårlige oplevelser hos tandlæge og specielt psykiatrien er slemme. Der blir jeg betegnet som misbruger og ikke forbruger. Forstår ikke sundhedsstyrelsen hvorfor det lige skulle gå ud over benzodiazepin brugerne og at lægerne blir tvunget nærmest til at udskrive alt muligt andet som har flere bivirkninger end benzo. Hva med alle de børn og voksne som blir fyldt med Ritalin og lignende.
  • Hej Benzo1
    "men han opfører sig som om jeg lyver for ham, han taler ned til mig og vil også gerne ha jeg trapper ned samt hans tone over for mig er ikke ok når jeg i forvejen er skrøbelig"

    Det er på alle måder forkasteligt, at læger tror patienter lyver. Netop det har jeg også oplevet. Det er ganske underordnet, om du er skrøbelig. Læger skal tale med respekt til deres patienter, det er en del af helbredelsen og tilliden. Aldrig før i mit liv har jeg oplevet læger opføre sig på den måde som nu.
    Så vidt jeg kan forstå på min læge, så har SST strammet reglerne endnu engang , og presser læger til at presse patienter til at trappe yderligere ned. Det er stik imod alle anbefalinger fra benzoinfo, hvor det udtrykkeligt bliver sagt, at ingen nedtrapning virker, men mindre det er patientens eget ønske. Tværtimod gør det det værre.
    Det er f.eks. fint at vide, at man max. må tage 8 panodil om dagen for smerter og at der skal gå 6 timer imellem. Ellers skader det leveren, så man bliver alvorligt syg. Dette er overhovedet ikke aktuelt for benzodiazepiner.
  • Forskellen mellem Rivotril og valium?
  • Hej Jeg har fået benzodiazepiner i ca 4 år, nogle piller der hedder hexalid. Min gamle læge gav mig kopi medicin jeg ikke kunne tåle,jeg var elelrs det man kalder rask på meidicn. Så på grund af kopi medicinen fik jeg en ny depression og en masse piller. Jeg fik ikke noget som helst at vide om hvad benzodiazepiner gør ved kroppen. Min læge skrive dem bare ud når jeg bestilte, og anede ikke hvor farlige de er. I 2014 ville min læge så pludeseligt trappe mig ud virkeligt hurtigt, tror der kom nogle retningslinier fra sundhedsstyrelsen om at lægerne skulle få patienterne ud af det skidt. Så han sagde jeg skulle trappe en kvart ud af gangen, det gik så helt galt jeg endte på sygehuset med abstinenser som en narkomans.. De pakkede mig ind i varmetæpper fordi jeg frøs ekstremt meget,lå op hoppede af kulde. Mit blodtryk kom over 200,så jeg fik medicin for forhøjet blodtryk hvilket jeg gør endnu.Jeg blev indlagt på psyk og fik ialt 7 forskeligge slags medicin ,som skulle skabe balance igen. Jeg endte på en kvart hexalid/benzoer og en hel indsovningspille,noget der hed seraguel prolong og aktivias samt phenegan ,remeron, blodtryksmidicin og kort lyrika.. Min mave kunne slet ikke tage alt det medicin. Jeg kom hjem igen i okt 2014 og har så trappet ud af en del så nu får jeg 45 mg remeron(fik 60 fra starten), blodtryksmediin og 3/4Dele indsovning imozop. jeg er nu nede på 1/8 del hexalid hver anden dag, næste nedtrapning bliver 1/8 del hver 3 dag men det bliver nok først til nytår.Hver gang jeg trapper ned får jeg angst og uro ,men det sværeste er søvnproblemerne. Ved denne udtapning måtte jeg trappe op fra 1/2 til 3/4 indsovning fra starten,så trappede jeg nedpå 1/2 indsovning igen, da der så var gået 10 uger hvor man siger at værdierne i kroppen først er normale kunne jeg slet ikke sove igen måtte trappe op på 3/4dele igen og nu her 2 uger efter igen altså 12 uger efter har jeg søvnproblemer igen, så sover ikke meget.
    Jeg håber på at være ude af benzoerne til sommer og derefter skal jeg så trappe ud af indsovningen.. Nogen der har erfaringermed udtrapning af hexalid.. mvh hundepigen
  • Hej
    Der er da noget, der tyder på, at du har trappet alt for hurtigt ud af Hexalin, synes jeg, men det ved lægerne ikke noget om.
    Mvh
    Vanessa
  • Nogen der ved hvor man sikkert kan købe alprozalam(xanax) på nettet?

Log in eller Registrér for at kommentere.