Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Champix. Hvad er jeres erfaring ?

1151618202126

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja det med rosen er MEGET vigtig jeg fik også utrolig stor hjælp af familien der hele tiden fortalte mig hvor stolte de var af mig, min mand og vores venner hjalp også utroligt meget ved at bakke mig op og hele tiden sige at de vidste jeg kunne klare det og fortælle hvor flot det var, det lyder måske underligt men det er vigtigt at blive bekræftet i en tid hvor det kan være svært at modstå fristelsen

    Held og Lykke til alle der prøver det skal nok gå godt
  • Indstillinger
    Hej elfu66

    Ja, det er absolut vigtig at få den ros, også selv om der er gået 1 måned. Folk glemmer og man bliver bare en almindelig person, der ikke ryger.

    Jeg tror også det er meget vigtigt at snakke om det, også en af grundende til at jeg deltager her. Jeg fører også en blog over mit rygestop med Champix. Jeg har selv fundet det svært at finde noget om andres oplevelser på nettet, kun begyndelsen, men ikke så man kan følge hele forløbet - det prøver jeg selv at lave.

    Du, og andre, er velkommen til at kigge ind, ud over Champix, som fylder det meste, er der også lidt andet om mig og mit liv :o)



    Røgfrit kram og skulderklap fra Marianne
  • Indstillinger
    Hej Momsemor og I andre der har svaret på mine kommentarer. Jeg er helt enig i at alle historier stopper når man ikke har røget en måned eller to. Det er li´som alle regner med at så er man totalt fri af lasten - og aldrig spekulerer mere over røg, cigaretter, nydelser, samvær, livskvalitet .... osv osv.

    Jeg har faktisk ført dagbog med alle de vigtige ting der er sket i relation til rygestoppet, og er nu røgfri på 5. måned, den 11.12.11

    Er du interesseret, mailer jeg dig gerne dagbogen (den er skrevet med humor, og ikke kedelig).

    Vi skal bare finde ud af det - vi fortjener ikke en langsom kvælningsdød. Så giv mig Jeres mailadresser - så får I et lille ekstra spark bagi. *S*
  • Indstillinger
    Hej Storrygeren1

    Det er også det jeg ikke kan forstå. Vi er jo lidt hen af en AA forsamling og den s**** last vil nok altid være hos os på den ene eller andet måde.

    Du er sej! Glæder mig til at kunne sige måneder og derefter år :o)

    Den kaster jeg mig gerne over :o)
    marianne@topping.dk
  • Indstillinger
    Jeg startede for 6 uger siden dvs 1/11-2011 ,og er igang med forts.pakken , med svingende resultat, efter at have røget i 40 år, det er svært efter 30-40 stk pr dag, derfor er da røget eet par smøger iblandt, da jeg forsøgte at "nedtrappe" rygningen istedet for at holde fast , dvs er på 4 nu, og vil så gå på 3 i næste uge,og så 2 osv, med et totalstop til nytår !! Nok en dårlig ide !!! ??? .

    jeg tror stadig at jeg kan slutte om kort tid i.o.m. at antallet af cigaretter er
    reduceret så voldsomt som tilfældet er !!!! Tips er velkomne ?

    Masser af bivirkninger, med kvalme, der dog er mildere om man spiser mad til , træthed bliver tung i hovedet, og sløv, men ingen søvnproblemer findes..

    En hård kamp, men selv tror jeg på det takket være de gode eksempler der er her !!
  • Indstillinger
    Jeg havde kun kvqlmen at trækkes med men jeg stoppede helt efter at have taget pillerne i 8 dage og jeg har ikke købt fortsættelsespakken og jeg har nu været røgfri i 1/2 år jeg havde røget fra jeg var 18 og er nu 66 og det har nok været omkring 30-40 om dagen. Jeg er kommet så langt at vi kan have rygende gæster uden det generer mig og jeg får ikke lyst til at tage en smøg. Syntes det er flot du er kommet ned på få cigaretter om dagen håber for dig at du helt holder op. Held og lykke
  • Indstillinger
    Til januar 11
    Jeg vil ikke gøre mig til rygeekspert - jeg er dog en verden mere erfaren end min rygestopvejleder. Hun har aldrig røget. Svarer vel til at være sexolog, uden at have prøvet sex - og så bagefter rådgive om emnet.
    Nej, den går slet ikke vel ?

    Så et par råd fra en fyr som har røget i 50 år, der sidste mange år 40 stk daglig. Jeg tror det er vigtigt at du slutter med at ryge de få cigaretter du ryger om dagen, pt. Kan du ikke stoppe helt, lykkes det ikke er jeg bange for. Du vil kæmpe og kæmpe - drømme om cigaretter, kort sagt savnet bliver for stort.

    Så - hvis du virkelig vil stoppe - så stop nu. Fordriv tiden med kryds og tværs, flæskesvær osv osv - eller skriv en dagbog som jeg har gjort.

    Hvis du har lyst til at følge min hverdag som ikke-ryger de første 5 måneder så send din mailadresse, så sender jeg den. Og bare rolig - dette er ikke en skjult reklame for noget som helst - forhåbentlig bare en hjælp til at du får taget det sidste afgørende skridt. Gode hilsner Torben
  • Indstillinger
    Torben: Tak for dine kommentarer ( obisgaard@jubii.dk) , og også tak til forrige. Jeg forstår at det ikke helt går med min nedtrapning som jeg har lavet egen model til, og jeg kan godt se at risiko findes for at jeg fortsætter med rygningen ! - Som opyst tager jeg 2 piller champix på første uge, og det var mit håb at pillerne ville fjerne lysten mere og mere fra dag til dag, men det ser det ikke rigtig ud til at de gør mærker jeg.
    Så jeg vil nu forsøge kraftigt at stoppe HELT i slutninge af denne uge,
    og så må jeg gøre det konsekvent , - !!!!!!

    TAK til jer for kommentarerne, det hjælper meget med tips fra "ligesindede"

    Kommer tilbage !
  • Indstillinger
    Hejsa

    Jeg oplevede jo at trangen ikke var tilstede efter den første uge men der skal også en stor portion lyst og opbakning til for at det lykkes min opbakning har været fantastisk og jeg ville virkelig holde op jeg har flere gange prøvet men tror ikke helt motivationen var så stærk som denne gang, min mand har givet mig en belønning for hver md. der er gået er vi gået ud og spise og vi tog en tur til Florida i sept. Jeg har det rigtig godt nu med ikke at ryge og som sagt er det 1/2 år siden jeg stoppede. Håber virkelig det lykkes for dig
  • Indstillinger
    Hej Januar11

    Glæder mig til at høre hvordan det går dig. Som storrygeren siger, er det vigtigt at du holder helt - du vinder ikke noget ved at fortsætte.

    Held og lykke til dig, det er det hele værd!

    Røgfrie kram fra Marianne
    [ Besøg min Champix Blog: www.topping.dk ]
Log in eller Registrér for at kommentere.