Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

SLE

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har med stor interesse læst foregående indlæg. Hvor kan jeg dog nikke genkendende til næsten det alt sammen. Tilbage i 2006 begyndte det pludselig at klø, specielt i ansigtet, hals, brystkasse. Efter ca. 14 dage, og med begyndende knopper, vågnede jeg op en morgen, hvor jeg var fuldstændig slået ud i blærelignende/væskende knopper. Det kløede/sveg/ og brændte Lignede store myggestik. Pudeformede store infiltrerede elementer på flere cm store.Det kløede og kløede og bredte sig videre på kroppen, selv ind i ørerne. Kom til hudspecialist, som tog en biopsi. Denne viste subakut LE, hvor jeg blev sat i beh. med ercoquin og Prednison. Det var vældig agressivt. Med tiden bedre, men så begyndte jeg at få ledsmerter og fik henvisning til reumatologisk klinik på Riget. De henviste til Bispebjerg, da de mente, at de var dygtigere. Det fik jeg dog ikke noget ud af, da jeg på det tidspunkt var i bedring og de ikke umiddelbart ikke mente det var LE. Efterfølgende har min hudlæge sagt, at hun ikke forstod Bispebjergs udsagn .. Herefter har der været små udbrud og de opdagede også jeg i flere år faktisk, har haft for lavt stofskifte. Nu har jeg været syg siden midt i maj. Udslæt igen. beh. af Prednison 40 mg dgl - pu-ha er så træt, samtidig med at jeg lider af søvnbesvær og svedtendens, ikke mindst om natten. Har migrænetendens med hyppige, halvsidig hovedpine, som er ledsaget af kvalme og opkastninger. Har haft x flere lungebetændelser og blærebetændelser.Sidst her i juni måned hvor det var dobbeltsidig lungebetændelse. Jeg er snart så ked af det hele, smerter hver dag, trætheden som er så overvældende og jeg føler også hvorfor kan der aldrig være en dag, hvor jeg kan sige ju-huuuuu hvor har jeg det godt i dag. Skal til en rundbordssamtale i næste uge, da arbejdsgiver nok efterhånden er træt af alle mine sygedage, men hvad skal jeg snart gøre??????
  • Indstillinger
    Jeg vil råde til at holde op med at spise hvede. Det har betydet en helt afgørende forskel for mig selv. Og gør, at jeg nu kun sjældent har ledsmerter.
    Som erstatning kan spelt evt. bruges, men jeg har en fornemmelse af, at jeg heller ikke skal overdrive brugen af spelt.

    Vh
    Jette5
  • Indstillinger
    Hej har læst Jeres indlæg og har selv haft sle siden hmmmm ja var i 94 jeg fik konstateret det. Kunne være god hvis I vil skrive med mig, ved godt der nok ikke er 2 ens med sle, men mange af spmptomerne er der jo. Selv har jeg ledsmerter tit, tager ikke medicin. Jeg er lige begyndt at få et udslet på kinderne som går over næseryggen, det er små røde prikker ? håber det snart går væk igen. Jeg døjer meget med træthed, jeg går til kontrol hver 4 md på Århus kommunehospital. I 1996 ca blev jeg bevillet flexjob men har aldrig kunne blive i jobbet pga. min sle. I dag er jeg 38 har en dejlig søn på 2 år. og kæreste. Det var lidt om mig. Håber at høre fra andre.... ha en god dag.
Log in eller Registrér for at kommentere.