Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Savner gammel depressionsdebat. Øv

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tak Helene!!! - Jeg vil skrive en privat mail til dig, når min tid tillader det.

    Som du hvis alt ialt har læst dig til, har jeg hænderne fulde.

    Hvor er det en flot gestus fra din side, at du vil ofre af din tid på at yde støtte og hlælp.

    Det rejser et andet spørgsmål i mit hoved ..... Du har valgt at lade din private mail-adr, være synlig. Har det aldrig givet dig problemer... her tænker jeg på, om du ikke har oplevet ubehageligheder af nogen art?

    Der var da andre af jer stærke, jeg gerne frit kunne ha' stor lyst til at skrive med, men jeg har jo ikke selv valgt at lade min mail adr være synlig.

    Altså kan jeg ikke forvente, hverken at modtage eller give hjælp.

    Måske er det ubegrundet usikkerhed fra min side.... Hvad siger du og andre til det spørgsmål?

    Kærlige regn-tanker fra Laura.
  • Indstillinger
    Kære Laura

    Min mailadresse er heller ikke synlig, og det er et bevidst valg.

    Min mailadresse er meget personlig og afslørende (både navn og efternavn). Man kan selvfølgelig oprette en intetsigende mailadresse.

    Jeg tror på, at man i forhold til debatforaer som bl.a ND, skal passe godt på sig selv og sin anonymitet. Sandsynligheden for at blive chikaneret af en udeforstående, som har fundet vej til ens mailadresse, er måske lille. Men sker det først, kan det medføre alvorlige og ubodelige skader.

    Man skal gøre det man ved er bedst for sig selv.

    Mvh. Olsen07
  • Indstillinger
    Hej ha ha.

    Prøv at logge dig ind på www.depnet.dk. Det er for øvrigt et meget bedre site, hvor du kan skrive dagbog og slette din dagbog igen, hvis du ikke ønsker, at dit indlæg skal være offentligt. Du kan også vælge at lade være med at offentliggøre din dagbog på netnet. Derudover kan du chatte med andre på depnet, og det er søde mennesker, der giver gode råd og virkelig er forstående.

    Al ære og respekt for de råd, man får på denne side. Der har været nogle herinde, som virkelig har hjulpet mig, men der har været lige så mange, som har kastet med mudder, især i debatterne om ægteskab, samliv, bonusforældre, mens jeg synes, at debatterne om psykiske problemer har været mere seriøse.

    Knus
  • Indstillinger
    Helene skrev:
    "Selv de mennesker der havde oprettet en profil på den gamle debat og som var aktive debattører dengang, er væk nu. "

    Svar : Ikke alle - jeg har set et par stykker, der har beholdt deres gamle brugernavn.

    Men tilgengæld er der faktisk oprettet mange profiler der skriver i psyk-debatterne, hvis de så ville skrive MED hinanden, så var problemet løst, men det er som om de kun vil have svar på et spørgsmål, og så ellers ikke blande sig, og besvare andres spørgsmål.... :/
  • Indstillinger
    Kære Laura

    Det har aldrig givet mig problemer, at min mailadresse er synlig. Tværtimod. Jeg føler, at det åbner en dør ud mod verden, som jeg har meget svært ved at åbne på andre måder og andre steder. Det har medført, at jeg nogle gange ganske uventet har fået nogle rigtige dejlige mails. Det har ført nogle mennesker ind i mit liv, som jeg så har skrevet med i en kortere periode men også nogle mennesker, jeg nu har skrevet med i flere år. Om man kan kalde en relation over mailen for et rigtigt venskab, ved jeg ikke, men det er det, jeg føler, at jeg har fået.
    Desuden har der været den fordel, at når man har 'mødt' hinanden herinde, så er relationen og kontakten ret veldefineret på forhånd. Begge parter ved, at det handler om nogle bestemte ting, det ikke er så let at gå andre steder hen med. Så alt i alt kun positive oplevelser.

    Derfor er det heller ikke bare en flot gestus fra min side. Det giver jo mig selv en masse godt at have den kommunikation med andre mennesker.

    Kærlig hilsen Helene
Log in eller Registrér for at kommentere.