Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Savner gammel depressionsdebat. Øv

Redigeret 4 august, 2008, 10:17 i Ris og ros til Netdoktor
Hej Netdoktor!!

Lige et surt opstød fra en depressionsramt kvinde der savner alle sine "venner" i det tidligere depressionsforum..

Alle er væk. Der er så godt som ingen nye der kommer med indlæg!!

Savner virkelig alle dem der har hjulpet mig så mange gange med svar på mine indlæg...

Hvorfor i alverden skulle noget der bare fungerede så godt ødelægges??? Er siderne gjort mere tidssvarende eller hvad?? Det synes jeg ikke. Synes faktisk ikke det er til at finde ud af mere..

Jeg synes det er træls... Er faktisk ret sur på Jer!!

Hilsen

Ha
«1345

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej ha
    Nu er der jo da i det mindste 3 (Maj og Helene ..så vidt jeg husker..) der klager over det samme her under RIS og ROS, kunne I ikke "snakke lidt" sammen i det forum ?
  • Indstillinger
    Det undrer mig, at flere her i RIS og ROS klager over at ingen skriver i debatterne.

    Her er et ubesvaret indlæg fra en af dem I sikkert har skrevet sammen med :

    http://www.netdoktor.dk/interactive/dis ... highlight=

    I er da de eneste der kan gøre noget ved det.
  • Indstillinger
    Hej Tulle

    Jeg har ikke deltaget i depressionsdebatten tidligere og har heller ikke tænkt mig at begynde på det.

    Ja, det er desværre sørgeligt rigtig, at vi kun er nogle ganske få stykker, der kan gøre noget ved det, når der er nogen, der ikke får svar. Fordi vi kun er nogle ganske få, der svarer på de ganske få indlæg, der kommer.
    Jeg kan godt forestille mig, at der er mange under 'Sind og psyke', der simpelthen ikke har lyst til at skrive, fordi de forudser, at der kun kommer ét svar og det er fra Helene. Kun at få mit svar kan nok være temmelig ensidigt i længden.
    Jeg føler det sgu snart som om, jeg sidder og besvarer breve i en brevkasse og det har for mig aldrig været meningen. Det er nok heller ikke meningen for dem, der gerne ville skrive ind og være med i en rigtig og bredere debat, som der var tidligere.

    Jeg kan ikke se, hvad Maj og vi andre, der klager over den manglende aktivitet på debatterne skulle få ud af at tale om det sammen i dette (eller noget andet) forum. Vi er jo indbyrdes helt enige om, at det fungerede bedre tidligere, at log-in er problemet og så er det emne jo sådan set uddebateret. Vi kan jo ikke gøre så frygteligt meget ved det desværre.


    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Og hvad skulle vi da have gjort alle sammen, hvis ikke vi havde Tulle til at hjælpe os til at finde ud af det hele.
  • Indstillinger
    Pudsigt - at du og jeg lige skriver og sender samtidig, Helene. - Iøvrigt er jeg 100% enig med dig.
    Programmet, fungerer simpelhen ikke.

    Håber du hænger på lidt endnu, for der kommer et spørgsmål til dig en' af de nærmeste dage på "Sind og psyke" fra mig.

    Tror desværre jeg kan sige, at mine "dage er talte" herpå Netdoktor".

    Mange - rigtig mange føler sig usikre på at skrive her og føler sig overvåget - tror jeg.

    Sådan føler jeg det efterhånden også selv og da ikke mindst, når en' er så dygtig - helt uden besvær, at sætte mine og andres skrevne indlæg sammen og sætte det hele til offentlig skue.

    Det forventer jeg kommer og har allerede oplevet en snert af det. - Det vil jeg under ingen omstændigheder være med til.

    Mange hilsener fra Laura.
  • Indstillinger
    Ja så prøver jeg igen. Havde i starten af det nye ND skrevet et indlæg om min utilfredshed samt en begrundelse for hvorfor JEG ikke ville bruge den nuværende ND til et problem jeg sad med her og nu.
    Skrev også om mon ikke sponsorer mon ville falde fra i takt med at brugere faldt fra. Nå, men mit indlæg kom aldrig frem og ja så gad jeg ikke gøre mere ved det.

    Mit problem har jeg stadig og hvor er jeg dog ked af at jeg ikke kan få det ud anonymt for det er af en karakter hvor jeg af sikkerhedsmæssige grunde absolut ikke kan risikere at blive genkendt. Om jeg dog bare kunne sætte ord på og måske få nogle gode råd, om så det kun var fra Helene :-)

    Nå men sådan skal det åbenbart ikke være. Jeg kæmper, rystende, med mavepine og alene. Ærgeligt.
  • Indstillinger
    Citat Laura:
    "Og hvad skulle vi da have gjort alle sammen, hvis ikke vi havde Tulle til at hjælpe os til at finde ud af det hele."

    Citat slut

    Tak kære Laura, det var da så lidt :)
    Kan du have en rigtig dejlig dag.
  • Indstillinger
    Hej Helene
    Jeg er nok lidt dum, jeg mente at psykiske problemer var under eet, men jeg kan forstå på dig, at det kun er en bestemt sygdom du vil svare på..
    Når dem der klager altid nævner DET forum, men flere kun har skrevet eet indlæg selv, så ville jeg lige gøre opmærksom på, at der stod et ubesvaret indlæg.
    Jeg har ikke selv nogen kendskab til de sygdomme derunder, ellers ville jeg have svaret, for det er vel der vi skal bruge vores energi, i stedet for her i RIS OG ROS..
    Det gør ondt at læse, at nogen har det så dårligt, og jeg syntes det er synd, at dem der KUNNE give en lille opmuntring af egen erfaring, kun vil skrive her og brokke sig..

    Men måske fordi de selv har det dårligt..jeg ved det ikke..:(

    God dag til alle.
  • Indstillinger
    Redigeret 29 juli, 2008, 10:25
  • Indstillinger
    Billedgalleri - hvordan kan du påstå det du skriver her, du må lægge dokumentation for det du beskylder mig for, ellers er det mig der sender klage til Netdoktor!

    Jeg skrev fordi der lå et ubesvaret indlæg, fra et ulykkeligt medlem af Netdoktor, i det håb at nogen med erfaring ville skrive et svar - men hvad sker der : Jeg bliver overfuset af 2 vidner ..ja jeg valgte at ignorer Lauras spydige bemærkning.

    Her i RIS og ROS har flere klaget over, at indlæg ikke besvares under Sind og psyke, men det første man kan gøre for at ændre på det, er jo selv at besvare de indlæg der kommer, så får andre også mod til at skrive.
    Det var sådan set mit ærinde med mit svar her.
Log in eller Registrér for at kommentere.