Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Savner gammel depressionsdebat. Øv

135

Kommentarer

  • Indstillinger
    Helene skrev:
    "Det var ikke ment på nogen fjendtlig måde, bare en venlig henstilling om, at en diskussion eller nogle gamle stridigheder, der åbenbart stammer fra en helt anden debat, bliver lagt på et sted, hvor den hører hjemme."

    Svar:
    Så burde du have henvendt dig DIREKTE til Laura og Billedgalleri, det var DEM der -for jeg ved ikke hvilken gang, blander deres "problemer" ind i diverse debatter, og skyder til højre og venstre efter min person.

    Jeg er meget taknemlig for, at der endelig kommer et menneske, der har sat sig ind i HVAD der foregår, men først HER reagerer du..det var lidt sent...men hvis du syntes mobning er iorden, så kan det vel ikke være anderledes..
  • Indstillinger
    Hej Tulle

    Jeg synes ikke, at mobning er i orden og jeg synes, det er dejligt for dig, at du får støtte fra én, der har sat sig ind i sagen. Jeg synes stadigt bare, at det er et forkert sted at føre denne diskussion.
    Jeg har ikke sat mig ind i sagen, for den er opstået på en anden debat, jeg ikke deltog. Derfor har jeg heller ikke tænkt mig at sætte mig ind i det, for jeg vil ikke tage stilling til, hvem der har ret eller uret. Hvis du og Laura og Billedgalleri har et horn i siden på hinanden, så er det ikke noget, jeg vil blande mig i. Jeg er ikke medløber for Laura og Billedgalleri men jeg er heller ikke den, der går ind og tager dig i forsvar. Jeres indbyrdes problemer må I selv løse, jeg vil holde mig neutral i forhold til, hvad der foregår mellem Jer.

    Det er ikke helt rigtigt, at jeg først kom på banen, da du fik hjælp, for det er længe siden, jeg i en anden tråd skrev, at Jeres interne diskussion ikke hørte til i dette fora og det gav Laura mig ret i. Da præcist det samme så begyndte at ske igen, kom jeg med præcist den samme henstilling igen.

    Jeg synes selv, bortset fra det ene indlæg, hvor jeg blev stødt over, at du skrev, at der var ubesvarede indlæg, at jeg har skrevet pænt til dig, som jeg har gjort til andre.
    Hvis du føler, at du udsættes for mobning, så synes jeg da, at du skal kontakte Netdoktor, hvis eller når, der er indlæg, der går på din person og som refererer til noget, der ikke vedrører denne debat. Det indlæg der blev fjernet af Netdoktor den anden dag, var vist ét af den type. Jeg synes ikke, man skal gå efter manden men efter bolden og jeg synes, man skal behandle hinanden med behørig respekt. Det bestræber jeg mig på selv at leve op til, selvom jeg da også kan fejle.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Kære Helene

    Jeg vil helst ikke benævnes med at jeg har en diskussion, det har jeg ikke. Jeg har deltaget i en debat og det skulle jeg aldrig have gjort.
  • Indstillinger
    Kære Billedgalleri

    Er forstået :-)
    Nu er dette emne også uddebateret for mig.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Ja Helene - "det gav Laura dig ret i..."
    men alligevel blev hun vist den sidste skriver i den tråd :))
    OG den første til IGEN at gå udenfor EMNET i denne tråd!

    Det var jehovas vidne, der tog religionsdebatten direkte over i den tråd, men Laura var den næstsidste der skrev i den ( har lige tjekket det )

    http://www.netdoktor.dk/interactive/dis ... =0&start=3

    Du skrev:
    "Hvis du føler, at du udsættes for mobning, så synes jeg da, at du skal kontakte Netdoktor, hvis eller når, der er indlæg, der går på din person og som refererer til noget, der ikke vedrører denne debat. Det indlæg der blev fjernet af Netdoktor den anden dag, var vist ét af den type."

    Svar:
    Ja det var igen mobning af min person - MEN jeg havde ikke sendt nogen klage over DET indlæg, men derimod over tonen på religionsdebatten ÅDFK

    Netdoktor har åbenbar skønnet det var for groft.

    Lad nu den religionsdebat hvile i fred - Netdoktor fik det sidste ord :)
  • Indstillinger
    Jeg vil tillade mig at blande mig lidt i debatten, omend jeg er meget ny bruger her på siderne.

    Har faktisk kun kendt ND og disse sider, som de er nu.

    Hvad er det egentligt som er problemet? Der bliver talt om manglende anonymitet?? Hvad jeg i den forbindelse ikke forstår, er, at fordi jeg skal anvende et brugernavn og et "log on" navn for at være med, så kan jeg ærlig talt ikke se, at min anonymitet forsvinder af den grund.

    Det er jo op til den enkelte, hvor meget man vil afsløre eller tilsløre med sit brugernavn. I et sådant forum som dette her, uagtet om det foregår med log on eller ikke, vil webmaster altid kunne se de IP adresser, der bliver sendt fra. Hvis man frygtet dette, bør man slet ikke deltage i sådanne foraer.

    Og så noget helt andet. Jeg har selv både sendt spørgsmål og svar ud i æteren uden af få svar. Jeg kan se, at de er blevet læst, men ingen svar.

    Selv dem som efterlyser gode råd og er fortvivlede, reagerer overhovedet ikke på de svar som trods alt er kommet. Det mindste jeg ville gøre i den situation, var, at sige pænt tak for svar og omtanke. Mange har jeg set, "checker ud" allerede når de har fået ét svar, og så kan de øvrige svar, som kommer over nogle dage, stå hen i det uvisse.

    Dette finder jeg selv for useriøst og uden egentlig interesse. Men nu prøver jeg det af i en periode, og så må jeg se, om jeg vil bruge dette her til noget. Men at give ND skylden, er at skyde noget ved siden af.

    Mvh. Olsen7
  • Indstillinger
    Redigeret 1 oktober, 2008, 10:59
  • Indstillinger
    Hej Pilar07

    Først og fremmest tak for dit svar :-)

    Jeg var lige igennem de emner, hvor jeg selv har svaret og sendt et spørgsmål. Der var "hul" igennem på denne debatside, og så handler det ikke engang om noget konkret sygdomsrelateret.

    Ingen kritik af dig overhovedet, tværtimod, men det understreger meget godt, det du selv skriver.

    Jeg har været med i et par debatforaer før, og som her på siderne, udviklede det sig med lynets hast hen imod hetz, mobberi og chikane. Desværre tror jeg, at det hører med til den udbredte middelmådighed blandt os danskere, som især kommer til udtryk, når vi kan gøre det "in cognito".

    Men nu giver jeg lige dette fora en chance. Måske er jeg heldig, at der kommer svar på mit eget spørgsmål og endda en reaktion på mine egne svar :-)

    Mvh. Olsen07
  • Indstillinger
    Redigeret 1 oktober, 2008, 11:01
  • Indstillinger
    Hej alle sammen

    Jeg forstår godt trådstarters problem.

    Inden omstruktureringen i juni måned var Netdoktors debatforum for Depression & Angst et selvstændigt forum, hvor man skulle have et brugernavn og et kodeord og logge sig ind, hver gang man ville skrive. Der var også en flittigt benyttet dagbog, som mange skrev i næsten dagligt, og hvor andre brugere kunne kommentere dagbogsindlæggene og komme med gode råd.

    (Derudover var der også nogle sider, der hed ”Sind og psyke”, som fungerede på linje med Netdoktors øvrige sider, altså uden log in.)

    Brugerne af debatforummet ”Depression & Angst” har altså været vant til log in i mange år, og det har fungeret fint. Det er ikke her, problemet – efter min opfattelse ligger - ligger.

    Nej, problemet er, at depression og angst i Netdoktors nye struktur er blevet en del af de øvrige helbredsproblemer, fuldstændig på linje med dårlig ryg og kræft osv. Og at brugerne af siderne om depression derfor skal anvende det samme brugernavn til alle helbredsproblemer. Man kan vælge at sige, at det er et fremskridt, fordi det kan være med til at mindske det tabu, der hersker omkring depression.

    Men sagen er, at man bliver et helt andet menneske, mens man har en depression. Man tænker anderledes, man argumenterer anderledes – på en måde, som ikke-depressive overhovedet ikke kan forstå.

    Derfor kan jeg godt forstå, at mange viger tilbage for at skrive på siderne for depression. Der er nogle, der påpeger, at man jo er fuldstændig anonym, og de kan derfor ikke forstå problemet.

    Problemet er, at man vanskeligt vil kunne skrive i andre af Netdoktors debatfora, hvis man en overgang har haft en depression og af den grund har skrevet i Netdoktors debatforum for depression.

    Tonen i mange debatter er jo ganske hård. Hvis man én gang har skrevet om sine problemer i forbindelse med en depression, og så senere – eventuelt efter at depressionen er overstået - deltager i en anden debat, f.eks. ”Åben debat for kvinder”, kan meddebattørerne dér slå op og se, at personen har haft en depression og bruge depressionen imod denne person: ”Når du har haft en depression, kan vi jo ikke regne med dig, for du er jo skør!” vil de muligvis sige.

    Man vil måske indvende, at folk ikke kan finde på den slags. Men det tror jeg godt, at de kan. Fordommene mod depression er stadig ganske kraftige.

    Så jeg forstår godt trådstarters problem.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
Log in eller Registrér for at kommentere.