Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Komplikationer ovenpå operation??

1235»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Mette

    Problemet er, at vi alle er afhængige af lægernes hjælp og derfor kan have svært ved, at tage alvorligt til genmæle. For mit vedkommende blev jeg holdt svævende i et sky af en anden alvorlig diagnose, indtil denne ene læge fortalte mig sandheden om, at operationsstedet var årsag til mine symptomer.

    Jeg synes det er rigtigt vigtigt, at vi fortsat har dialogen herinde på netdoktor, netop for at andre skal have mulighed for, at koble sig på. Samtidig synes jeg også det er en god ide, hvis vi samler os efterhånden.

    Min mail er rayccage1@gmail.com

    Med venlig hilsen Bente
  • Indstillinger
    Kære Bente og Mette

    Tak for info, Bente.

    Lægerne har tilsyneladende fundet en guldåre i at opererer uvidende sagesløse rygpatienter med diskusproteser og indtil 2011, har de kunne operere løs uden at overholde gældende regler som led i en landsdækkende protokol, som de lægefaglige selskaber skulle stå for. Og indberetter de, de dårlige resultater, så skyder de jo sig selv i foden.

    Den læge som opererede mig på Center for Rygkirurgi er der heller ikke mere, og jeg oplevede den samme fjendtlighed som dig, Bente, da jeg gjorde opmærksom på mine gener – jeg blev bare forvist til Rigshospitalet, hvor jeg fik beskeden efter en CT-myelografi, at der ikke var noget at komme efter. Diskusprotesen sidder perfekt og ingen nervetryk. Mærkeligt at jeg har så ondt i ryggen – meget værre end før jeg blev opereret.

    Jeg håber, at rigtig mange rygpatienter, som føler sig fristet til at få en diskusprotese indoperet i ryg eller nakke, læser vores indlæg og at de tænker sig om en ekstra gang.
    Jeg vil kontakte jer, Bente og Mette, på jeres mailadresse da jeg gerne vil holde kontakten.

    Venlig hilsen
    Hanne
  • Indstillinger
    Kære Hanne

    Tak for dit svar.

    Du er meget velkommen til at skrive. Mette og jeg har aftalt at mødes senere på sommeren.

    Jeg har også haft oplevelsen af at læger forsvandt i forbindelse med mine forsøg på at blive udredt. Dels forsvand kirurgen fra Privathospitalet Danmark, da jeg begyndte at stille spørgsmål. Da jeg forsøgte, at blive udredt på Hamlet fik lægen job på Privathospitalet Danmark midt i min udredning. Senere igen løb jeg ind i den samme læge igen på Rigshospitalet.

    Som sagt så tror jeg, at der er gode, ærlige læger (jeg har mødt én) og samtidig forestiller jeg mig, at det kan have en høj pris for en læge, at være ærlig i dette sammenhæng. Jeg håber at flere kommer til, så vi kan få stoppet denne måde at prøve produkterne af på patienterne.

    En start er, at vi som patienter forholder os ansvarligt til de operationer som lægerne foreslår vi får foretaget. Jeg sagde bare ja til Privathospitalet Danmark, fordi jeg havde 100% tillid til den opererende kirurg (jeg havde jo allerede mødt ham på Rigshospitalet og fandt ham tillidsvækkende). Vi skal undersøge både hvad der vides om implantatet, er det godkendt og hvilken metode vil kirurgen anvende. Desuden skal vi også spørge om den pågældende kirurg har erfaring i, at udføre den pågældende operation.

    Hvis du skriver kan du regne med 100% diskretion - det løfte skal vi give hinanden. Vi kan have en mere fri dialog på mail i forhold til at tale om hvilke kiruger vi hver især er blevet opereret af og hvad vi kan gøre for, at stoppe dette.

    Med venlig hilsen

    Bente
  • Indstillinger
    Hej Kermit.

    Du er ikke den eneste der oplever alt det som du beskriver,er selv blevet opereret 3 gange samme sted i ryggen,da man efter første operation fandt ud af at den ene skive havde rykket sig ud på rygmarvskanalen og løse skruer... hvilket medførte 3 operationer i alt.

    I dag er jeg blevet mere eller mindre invalid og har fået tilkendt førtidspension,er kommet på metadon og andet medicin. Det er et rent helvede og jeg er 37 år.

    Tit sover mine ben når jeg går og har føleforstyrelse i hele kroppen,munden armene,ben og andre steder...

    Vi er nogle stykker herinde som skriver sammen privat,da vi alle mener at disse rygoperationer må stoppes,da flere og flere ender med et ødelagt liv og få værre og flere smerten end hvis de ik var blevet opereret.

    Hvilke type operation har du fået foretaget og hvor er du blevet opereret henne.

    Kh.
    TogTrolden1
    Mette
Log in eller Registrér for at kommentere.